Цвят от тиквичка щракни и при нас го ти пусни - фотоманиачки 9

• 14 994
  • 350
  •   1
Отговори
# 210
Вечерница  много ти е опънат простора  Laughing Mr. Green
А втората е точно в твой стил-подредена и премислена:)

# 211
Амбър,
първата много ми харесва
може би с малко обработка - просветляване на очите, шарп

Лулу, каква асоциация ти навяват ?  Mr. Green
Това са колички за децата в зоопарка,
като се изморят да ходят  ги паркираш в количката и си ги возиш

Мира, има правила,
добре е да ги знаеш и да можеш да прилагаш, но има и изключения

# 212
Вечерница  много ти е опънат простора  Laughing Mr. Green

Нали и аз това казвам Joy
Викам на мъжа ми - ей тук искам да ми вържеш едно въженце (имам две стоманени колони под терасата), а той ми се хили и вика "Няма да ми разваляш пейзажа и тук да ми просваш пране".
А от последните ти на Дени - първата е много готина.

# 213
  • Вече в моята си приказка...
Вечерница, това е  - да направиш от щипки, такава игра на цветовете. Жалко, че нямам такива цветово наситени щипки - бих ги снимала. Вдъхновяваш ме!
amber  bouquet
raly, всяко правило си има изключения и момичетата непрекъснато го доказват. Всъщност не съм сигурна, че това е правило!

# 214
MiRa - не знаех за това правило  newsm78 Но дори и да го знаех, пак нямаше да снимам само хоризонтално!
Даже май напоследък прекалявам с вертикалното, та чак мъжът ми се дразни що така снимам, но какво да се прави като ми идва отвътре, както казва лулу-то.

Ето един хоризонтален скучен според мен, но доста топъл следобеден кадър:

http://asinka.multiply.com/photos/hi-res/24/3?xurl=%2Fphotos%2Fphoto%2F24%2F3

# 215
Пускам предложение за редакция на снимката на Амбър (с нейно съгласие)

# 216
raly - страхотна редакция, много ми допада!!!!! и никак не ми липсва цвета  Laughing

# 217
Ето още 2 зоопаркови снимки

# 218
Ще обясни ли някой за какво се използва текстурата?

Ето още една от "серията" "Дъждът" Laughing

raly, от къде тези прекрасни птици /в кой зоопарк са?/ А до снимката на amber, ако се направи цветна устичката няма ли да е добре? И така не е лоша, ама ми се иска да я видя и с устичката, която беше направила амбер.

Благодаря, Вечерница!

Последна редакция: пн, 18 юни 2007, 21:23 от MiRa_55

# 219
Mира, текстурата се използва, за придаване на по-арт, по-живописен(рисуван) вид на една снимка.
Работи се в слоеве.

# 220
# 221
Щипките, Вечерница, много ми харесаха, дори съжалих, че си нямам такива под ръка, за да ги щракна и да видя какво ще се получи!
А първата снимка с телта много ми хареса. Незнам защо но твоите обработки /играта с цветовете/ много ми харесват. Някак си не си падам много по черно-белите снимки. Обичам пъстрите, цветните и живи снимки /сигурно съм в такъв период - цветен Laughing/

# 222
Забравих да пусна цялото албумче, щото направих още няколко обработки.
http://debelanata69.multiply.com/photos/album/49
Тъй като неколкократно се каните да си организирате фотосешън, софиянки, сега ви казвам, че щете ма не щете, смятам да ви посетя за 2-3 дни през уикендите на 14-15 или 21-22 юли. Организирайте отсега, да ви видя поне една част, ако може всичките, да ви наснимам, да се покефим, да си полафим, че кой знае кога я камилата, я камиларя. Обръщението ми е към Лулу, Мам@, Ваче, Фрида и други спотаени софиянки.
Лулу, ти стигна ли до оня офис? Щото аз писах, че те пращам за агент по получаването, ама... май не си имала време

# 223
  • в гората
Четох днес от офиса, ама чак сега намирам малко време да се включа:

Амбър, аз съм най-големия фен на твоите щипки, всички снимки със щипки ми харесват много, казах го и преди, но искам да е ясно Wink. Колкото до портрета, малко съм консервативна може би и най-много ми харесва ч/б вариант, който Рали е предложила. Първият наистина ми беше леко страховит, не че трябва да е захаросан... ама вече споменах, че съм малко консерватор, та така...

Вечернице, твоите щипки също няма да ги пропусна, обаче ще ти кажа какво им куца - това, че са нови Laughing Laughing. Чарът на щипките е да са защипали поне 500-600 пранета, просторът да е поочукан, най-добре ще да е някоя ръждясала тел, а при вас подобна рустикалност е рядкост, затова и твоята интерпретация е попадение - като не са стари и простора не е крив, поне да са симетрично и цветово подредени, нали така? Wink

Лулуто, какво да кажа за снимките, думи нямам, маковете и черешите са върха!

Рали, къде го намери този щъркел с толкова червен клюн? Разкошен е!

И накрая и аз да кажа за ФФ мнението си - смятам, че там наистина начинаещ може да научи много малко и че нашето местенце тук е в пъти по-ценно.  Hug Hug Hug

# 224

Вечернице, твоите щипки също няма да ги пропусна, обаче ще ти кажа какво им куца - това, че са нови Laughing Laughing. Чарът на щипките е да са защипали поне 500-600 пранета, просторът да е поочукан, най-добре ще да е някоя ръждясала тел, а при вас подобна рустикалност е рядкост, затова и твоята интерпретация е попадение - като не са стари и простора не е крив, поне да са симетрично и цветово подредени, нали така? Wink

Отивам да се срамувам. Само 499 пранета са простряни на тоя тел с тия щипки Joy
В нашта къща няма как да остане нещо очукано и ръждясало.Майстор Тричко прави всичко - от старо даже ново ще спретне. Май ще правя прибежки до бедните квартали на Саарбрюкен Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт