Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява епидуралната анестезия и защо някой може да избере да я използва?
Как се взема микробиология по време на бременност?
Какво представлява 3D ултразвукът и защо е важен?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява епидуралната анестезия и защо някой може да избере да я използва?
Епидуралната анестезия е вид обезболяващо лечение, което включва инжектиране на лекарство в епидуралното пространство на гръбначния стълб. Използва се по време на раждането за облекчаване на болката. Много хора биха избрали да я използват, тъй като осигурява ефективно облекчаване на болката по време на раждането.
-
Как се взема микробиология по време на бременност?
-
Какво представлява 3D ултразвукът и защо е важен?
3D ултразвукът е усъвършенствана техника за изобразяване, която осигурява триизмерни изображения на бебето в утробата. Той играе решаваща роля, тъй като позволява по-подробно визуализиране на структурата и формите на плода, което може да помогне за ранното откриване на потенциални проблеми или аномалии.
-
Какво представлява феталната морфология при бременност?
-
Какво е епидурална анестезия и какви са нейните предимства по време на раждане?

Гита 

.
. И се започна при кой сте на консултация и аз казвам-първа физиономия, после видя документите , че в началото съм преглеждана в София/просто там живях 6 години, нормално е там да ми я остановят/ още една физиономия. В заключение трябва да идвате при мен на консултация и запис на тоновете при колежката, защото с тва изоставане, установи че имам проблеми с бъбреците, как стана тоя номер не разбрах
. Не знам , платежоспособна ли изглеждах, какво стана и как въобще може да се държат с една жена бременна в осмия месец по този начин.