Ваканция, ура или тези, които не отлетяхме...Немска тема №39

• 12 531
  • 301
  •   1
Отговори
# 210
Привет и от мен на вси4ки   bouquet
ве4е  сме тук на линя в Германия. Засега о6те ниЩо няма пиШа, Ще ви 4ета само, 4е може доста да съм иzпуснала.

# 211
Татянче, аз съм "за" ако не се използват парите за Криско, да се преведат на друго детенце Peace

# 212
ZiMa, козметик в Гео Милев ли търсиш? Ако да има много хубав салон точно зад Плиска, ако искаш ще ти пратя координатите.
Деси, залата на Шипченски проход е Универсиада - Фестивална е онази на високото на спирката на 72 Wink.

# 213
  • Germany
Точно Универсиада имах предвид Peace Вече съвсем съм си изгубила акъла....хубаво ще е да не си забравя адреса като си отида в София Laughing Laughing Laughing
А зад Плиска кой салон? Там имаше една гадна бръснарница Thinking

# 214
Козметичен център Чар се казва...на ул. Лидице е - точно зад Плиска Peace

# 215
  • Germany
май и аз се сещам, че съм го виждала , но не съм го посещавала със сигурност. Много често минавах по Лидице и сега ми проблясна нещо Crazy
Мацки, да не се окаже накрая, че сме от една махала всичките - гео милевската Wink Wink но аз по късно отидох на Черковна - мааалко по надолу Wink

bouquet

# 216
Точно срещу зала Универсиада живееха баба ми и дядо ми...като излезеш от вратата на базара, поглеждаш право на пред и броиш 2 етажа...има едни тополи, които малко пречат на гледката, но е много клюкарско място...при тях доста често преспивах като бях в техникума, че ми беше близко, после и като студентка първия семестър докато си намеря съквартирант и подходяща квартира, а и предишното ми гадже живее в Гео Милев...та позната ми е махалата Laughing

# 217
Аз пък съм учила в 119-то в Изток та и на мен ми  познат района Wink Като минеш покрай тоя козметичен център (той е в нещо като хотелче май Thinking) по улицата надолу има също още 2 салона - аз ходех там - и те са добри Peace

# 218
Козметичен център Чар се казва...на ул. Лидице е - точно зад Плиска Peace

Айде сига бе, там съм живяла толкова години. От едната страна е хотел "Рай", среЩу него хотел4е "ГанеШа", а детето ми ходеШе в детската градина на Лидеце. За коzмети4ното студио "4ар" винаги съм се 4удела, какво ли аджеба е това. Никога не съм виждала там да влиzат или иzлиzат хора,а  от тъмните стъкла не се вижда колко е голямо. Все си го представях едно гааж4е. После се 4у, 4е там май присаждали коса, ама колко е истина  newsm78

А дъЩера ми като трябваШе да тръгне в първи клас се премстихме в Маладост 1, до 27 ма поликлиника, 4е там купих апартамант и до ден днеШен се ядосвам и не мога да свикна с квартала.
Наптавих снимки на препълнени  и пеливаЩи коШ4ета zа боклук и трева иzбояла колкото 4овеШки бой. След еин месец съЩата картинка, само дето тревата бе иzгоряла и окосена.
Каzват, 4е хубаво Щяло да стане като свърШи строежа на метрото, но кой zнае.

# 219
Присаждат да...има фр.салон и козметично студио Peace...хубаво е.

# 220
И каде е тоzи салон?

# 221
Добро утро има ли будни? При нас се изваляват небесата ooooh!.

# 222
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
добро да е...

тук не вали толкова, колкото е влажно...

всичко лепне Tired много гадно... мразя такова време, депресира ме. искам си слънцетооооооо

# 223
  • Germany
Цитат
мразя такова време, депресира ме. искам си слънцетооооооо

сакън Laughing Laughing сега само жеги ми липсват и съвсем няма да мога да си обуя чехлите /подчертавам чехлите, за обувки не може и дума да става Sunglasses Sunglasses/

# 224
При нас в4ера валеШе цял ден беz спира4ка, ужас, и днес пак, не толкова силно, но си вали. Ба*и "лятото"  Twisted Evil

Моми4ета, 4реz едно друго моми4е се свърzах със семейството на Криско, zа сега май остава първона4алния план  Peace Ще ви държа в те4ение. Имаме ве4е събрани пари zа 7 кутии  Grinning  Grinning  Grinning   

В4ера полу4ихме и 2464? детски  Crazy .....скоро Ще ви пратя снимка на яхтата  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт