Доволни ли сте от продуктите на Ив Роше /Yves Rocher/?

• 105 901
  • 487
  •   1
Отговори
# 420

Някой ползвал ли е този скраб? Thinking Хубав ли е?

аз го имам - перлен, добре мериша, доста приятен като усещане (мек като крем) добре чисти и после лице става гладко, доволна съм.
купях го от френски инетмагазин от хартиен каталог за 3,3 евро Peace

# 421
Благодаря ви много за отзивите.....

Благодаря на Кашмир и *Bubble* за отзивите......

Благодаря и на Евка и на vishenka!

Ще се възползвам от вашите мнения и от тази тема - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=611524.0 - Yves Rocher.fr - за по-изгодно и добро пазаруване. Благодаря ви!

Последна редакция: сб, 24 сеп 2011, 15:46 от Мама Цоцоланка

# 422
Ето, в момента за кои продукти има промоция и могат да се поръча за 5е минимум с подарък и безплатна доставка до френски адрес. Има и тема за посредници от там до България.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=595784.msg19744902#msg19744902

А за имащи поне 1 поръчка от френския сайт - има разни лотове, на цена напр. 185е, които могат да се поръчат за 10е.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=611524.msg19788996#msg19788996

# 423
  • София

vishenka
, аз съм фен на по-едрите частички, затова ще го пропусна.  Peace Да ви кажа, че не съм довлна от този лосион за почистване на грим. Не е ужасен, но този на Балея промерно е много по-добър.

Мама Цоцоланка   Hug Моля, за отзивите. Аз пък ти благодаря за линка към темата за пазаруване от там. Не значех, че Евчето е "разбила" и този сайт.  Mr. Green

# 424
здравейте,правя вече втора поръчка с код3564 от френския сайт и не идват.Сдругите кодове няма проблеми,Някой знае ли нещо по въпроса,
Моля на ЛС

# 425
Здравейте, бихте ли ми препоръчали  крем за лице, дневен и нощен, + крем за околоочите на Ив Роше за възраст 60+.

# 426
Здравейте, бихте ли ми препоръчали  крем за лице, дневен и нощен, + крем за околоочите на Ив Роше за възраст 60+.
Не .
По-добре си избери друга марка на тази цените и са незаслужно надути за българските  клиенти .

# 427
Цените още не съм ги проверила как са, но ще купувам за подарък на близък човек и мога да дам и повече  Simple Smile.
Въпросът е дали си заслужава като качество и особено в тази възрастова група.

# 428
Цените още не съм ги проверила как са, но ще купувам за подарък на близък човек и мога да дам и повече  Simple Smile.
Въпросът е дали си заслужава като качество и особено в тази възрастова група.
Нали това ти обяснявам качество/цена не си заслужава тук в България са двойно или даже и тройно по-високи цените , а това е козметика от нисък клас.
Като видиш крем за 60лв примерно ще си кажеш ,че сигурно е добро качество като го видиш обаче във френския сайт за 11 евро или в английския за 11 лири плюс подарък за същите пари вече ще се зачудиш .

# 429
Ясно, благодаря.
Май ще се ориентирам към друга марка.

# 430
  • София
Подкрепям Илиана. Ориентирай се към друга марка  - Виши, Ла рош позе, Кларанс.  Peace

# 431
# 432
Ползвах ги, не ми харесват.
Абе шампоаните са им кофти, или поне не ми понасят на моята коса.

# 433
  • Земя създадена от Бог Mallorca
Не ми харесват шампоаните им,като да си миеш косата с душ-гел. newsm11

# 434
Аз имам шампоан за руса коса със лайка. Косата след измиването става много хубава и мека, бляскава и мирише много, много хубаво на лайка, въпреки, че я поливам с коприва преди да изляза от банята. Имам и лосионите им за тяло- особено този с кокоса- много е траен, дрехите са като парфюмирани и кожата става много мека.
Използвала съм и матиращ тоник за лице за мажна кожа- също много хубав. Дори ми свърши и трябва да си го взема пак.
Определено съм доволна от тази козметика.

Общи условия

Активация на акаунт