Yves Rocher.fr

• 34 196
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Още кодове от каталога

М437 - спирала
М436 - един от парыфюми на избор + шарена чанта при поръчка от 15 евро

# 106
  • Карлово
Какво отбелязвате след като напишете номера на картата

Je paierai ma commande à réception :
    Contre remboursement (frais additionnels de 3.35 euros)              Chèque**
 или
Je paierai ma commande plus tard :
    paiement dans 1 mois
може ли да не сложа отметка?

Номерът който се получава по мейла за нов клиент къде се добавя?
Всъщност аз пускам малка поръчка от електронния магазин и може затова да няма поле за този код. Wink

На първа страница на темата при мене последните 8 линка са бъгнати. Моля проверете ги.
Ето тук:
Освен от основния сайт, можете да пазарувате и с референтни номера или т.нар. винетки. от сектора OFFRE COURIER/MAGAZINE:

Последна редакция: чт, 22 сеп 2011, 11:50 от chatNoir

# 107
 раничка        30 х 50 см         N154  N281 N297
спортен сак   50 х 37 см        N324
  завеси+часовник за 2,90Е        N391

Последна редакция: чт, 22 сеп 2011, 12:17 от veronika

# 108
Код SEDUCTION  от  минимум 15евро намаля 4 евро от сайта и код MAREDUC от 20 евро намаля 4 евро, пак от сайта - до 31 декември

# 109
  • София
Дами, хайде на новата далавера!  Crazy
Код S306 освен че дава БД и подаръци часовник и балсам за устни ... дава страхотна далаверка със скъпите артикули!
В средното поле, резидавото Offre personnelle като въведете референтния номер на артикула, от падащото меню след количеството избирате не 2 pour 1, a PTODUIT A 10 E:
И така, нещо, което струва много, взимате за 10 евро, може и 2 броя да сложите...
Например , PROGRAMME ADN  Ref : v2670  188.00 €    PRODUIT A 10E    1    10.00 €
Референтните номера на лотовете ще кача някъде, за да е по-лесно търсенето...

Ето и референтните - https://docs.google.com/document/d/1oU0FuihClaV2Qvx5ps9F70meWv47 … dCQIHk/edit?hl=bg избирайте... Mr. Green

На първа страница на темата при мене последните 8 линка са бъгнати. Моля проверете ги.
Ето тук:
Освен от основния сайт, можете да пазарувате и с референтни номера или т.нар. винетки. от сектора OFFRE COURIER/MAGAZINE:
Срокът за редактиране на 1 пост е 24 след пускането на темата...сори!

# 110
  • Варна
a, Eва, имаш ли идея каква е тази програма ADN?

# 111
Eве, ти направо ме разби.     bouquet
Откъде ги вадиш тези оферти?
Поиграх си в сайта, за да видя как става. Но при мен, след като изписах номера на офертата, ми изиска и клиентския ми №.
Офертата е супер, остава и да се визуализира, поне картинка на това което поръчваме. При мен имаше само надпис.
А иначе да сме в играта........ Joy
Ще поръчваме за спорта........... Joy

# 112
И при мен иска клиентски номер, а аз май си нямам такъв...Иначе доколкото успях да се ориентирам ADN програмата ще да е серия с антицелулитни продукти.

# 113
  • София
Всеки, който е пускал поръчка може да си види клиентския номер в мейла, с който потвърждават изпращането.

# 114
исках и аз пограя малко, ама при мен документ с реф номера не отворят се Twisted Evil (документ с номерами)

Последна редакция: чт, 22 сеп 2011, 20:09 от vishenka

# 115
  • на брега
Ева, благодаря за споделената далаверка!  bouquet
Разписах се с две поръчки за по 10 евро.
mama jaine, PROGRAMME ADN - антибръчкова и антистресова растителна терапия от мазила за лице, включва около 5 продукта.  

# 116
Хубаво де, как поръчвате така насляпо, без да знаете какво?!  newsm78 Само щото видиш ли излизало 10Е.  Crazy Тези терапии и продукти какви са, за какъв тип кожа, какво съдържат... никой не може да каже.

# 117
  • София
Хубаво де, как поръчвате така насляпо, без да знаете какво?!  newsm78 Само щото видиш ли излизало 10Е.  Crazy Тези терапии и продукти какви са, за какъв тип кожа, какво съдържат... никой не може да каже.
Пусни в търсачката на сайта ключовата дума и ще излязат и снимки и нифо...  Wink
Моето скромно мнение, че нещо на стойност 188 евро, ще си струва 10-те евро, дори и за подарък.  Peace

# 118
Да, подкрепям Ева.
Пуснете например в търсачката PROGRAMME ADN, както ме посъветва една съфорумка, и вижте какви продукти излизат. Просто супер!!!
Има козметика и за половинките ни.
Купувайки и на тях, ще ги омилостивим и оправдаем нашия маниачески интернет шопинг.  Joy

# 119
Пусни в търсачката на сайта ключовата дума и ще излязат и снимки и нифо...  Wink
Моето скромно мнение, че нещо на стойност 188 евро, ще си струва 10-те евро, дори и за подарък.  Peace
праснах и аз две поръчки, о онзи ден три....та сега чакам общо 5 и....ииии......ключ за палатката у Ева  Joy Joy Joy hahaha hahaha hahahaдам направо така съм се зарибила че....Евче, пази ми место в средата да ми е по топличко през зимата  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт