Yves Rocher.fr

• 34 257
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
бе и  той намаза, пуснах му и на него един парфюм с нещо си....крем ли е пияна ли е....еб.... ли му м....та...ма, не го разбрах много добре, а уж съм от франкфоните, Дано му харесат, че от 83 Е на 10 Е  си е ...направо без коментар.

Само да ви кажа че вече повечето неща не са налични. Французойките не се назлъндисват като нас много много.

# 121
Ок, сетих се и аз така да търся, но няма как да знаем със сигурност. Все пак сред референтните има по няколко лота с еднакви имена, различни кодове и различна крайна сума, т.е. подбора на продукти е различен.
Аз например получих в поръчката си мостра на един Sйrum Vйgйtal, допадна ми и сега потърсих спец.оферта, съдържаща този серум. Ами излизат няколко /и то не с точното име, така че пак не съм сигурна!/ и в крайна сметка на знам дали няма да дойдат 2 мацала от по 1 мл. всяко.  Rolling Eyes Не ми харесва да гадая, обичам точните неща и да имам информация...

П.П. Като пуснах кодовете в Гугъл си излязоха в теми за Ив Роше в чужбинско и си ги е имало от доста време, т.е. не е нещо ново, но ние сега научаваме явно.

# 122
  • на 90 км от морето
А който си няма клиентски номер?  newsm78 Дали ще стане да се пусне една малка поръчка, за да се получи клиентски номер и след това да се ползва този вълшебен код за намаление?  Blush

# 123
  • София
Ок, сетих се и аз така да търся, но няма как да знаем със сигурност. Все пак сред референтните има по няколко лота с еднакви имена, различни кодове и различна крайна сума, т.е. подбора на продукти е различен.
Аз например получих в поръчката си мостра на един Sйrum Vйgйtal, допадна ми и сега потърсих спец.оферта, съдържаща този серум. Ами излизат няколко /и то не с точното име, така че пак не съм сигурна!/ и в крайна сметка на знам дали няма да дойдат 2 мацала от по 1 мл. всяко.  Rolling Eyes Не ми харесва да гадая, обичам точните неща и да имам информация...

П.П. Като пуснах кодовете в Гугъл си излязоха в теми за Ив Роше в чужбинско и си ги е имало от доста време, т.е. не е нещо ново, но ние сега научаваме явно.
Ами, Иве, то зависи от гледната точка,за мен чашата е наполовина пълна, за теб - наполовина празна... Твоя воля, ако щеш поръчваш, ако не ти харесва - не поръчваш.  Peace
Едва ли някого ще разколебаеш да поръча, насляпо или не... тук или във ФБ...

Това с кодовете и гугъл ми е любимо.  Mr. Green
От Ив Роше пазаруват момичетата още откакто се появиха посредниците. Вишенка още веднага сподели кое, как и защо... Малцина обърнаха внимание. Като почнаха повече хора да пишат за тоя сайт, реших да пусна тема. Аз лично не пазарувам козметика и досега не съм обръщала внимание на сайта... Сигурно и затова едва сега ги научавате в този им вид ... bowuu
И както казват някои съфорумки, щом Евка не го е написала, значи не е интересно.  Mr. Green
На нас тук трябва всичко хубаво да се сдъвче, обясни, нагледно със снимчици да се покаже, за да има интерес. А на мен файдата от това ми е никаква, освен да си начеша крастата.  Laughing

А специално за днешната далаверка, кодът лично аз го налучках и го споделих в един френски форум(в гугъл със сигурност го има) преди няколко дни  и едно момиче е разгадало кое как става и така... липсата на картинки не им пречи на французойките да пуснат по 10-15 поръчки днес.  Laughing

То и в ларедут винаги е имало буквени, ако става въпрос, ама от гугъл някой трябва да ги изрови и да ги поднесе в смлян и готов за консумация вид.  Wink

Donchevas , ако пуснеш сега поръчка, например с код от другите, дето не искат кл.№, във втория мейл ще ти пратят номера. Но предвид днешната натовареност, едва ли утре ще го получиш.  Peace

# 124
  • София
праснах и аз две поръчки, о онзи ден три....та сега чакам общо 5 и....ииии......ключ за палатката у Ева  Joy Joy Joy hahaha hahaha hahahaдам направо така съм се зарибила че....Евче, пази ми место в средата да ми е по топличко през зимата  bouquet  bouquet  bouquet

Много сме в това положение . Grinning
Ако няма място в Евето ще си направим палатков лагер с подаръците от ЛР.От мен палатка и спални чували. Peace

Всички сигурно сте забелязали ,но за всеки случай да го напиша,че всеки продукт с кода се намалява на 10 Е.

Напр.това :

http://www.yves-rocher.fr/control/parfums/parfums-femme/offre-de … r/?cmSrc=Category
http://www.yves-rocher.fr/control/eau-de-parfum-so-elixir-50-ml/?cmSrc=Category
http://www.yves-rocher.fr/control/parfums/parfums-femme/eau-de-p … l/?cmSrc=Category

# 125
Ох, няма да се спи  Laughing
На мен си ми ги дава на обявените цени + още един комплект ,а при вас излизат по 10 евро така ли ?
Evа Heart Eyes

# 126
Тедичка и картинките ви пусна,
...ама смляяяяяяно, още по смляно ако можИ...

а ако и за без пари може най-добре.

Палатка и чувал имам и аз и сини и розови...и доста ката дрехи,...ма за хлеба немА. #Cussing out

п.с Сетих се  и мащина за Хлеба имам hahaha hahaha hahaha

В средното поле, резидавото Offre personnelle като въведете референтния номер на артикула, от падащото меню след количеството избирате не 2 pour 1, a PTODUIT A 10 E:

цитат : ЕВА

# 127
  • София
Ох, няма да се спи  Laughing
На мен си ми ги дава на обявените цени + още един комплект ,а при вас излизат по 10 евро така ли ?
Evа Heart Eyes

Става с Код S306 -  дава БД и подаръци часовник и балсам за устни.

http://prikachi.com/images/635/3848635U.png

# 128
А който си няма клиентски номер?  newsm78 Дали ще стане да се пусне една малка поръчка, за да се получи клиентски номер и след това да се ползва този вълшебен код за намаление?  Blush
а кой няма, много моля, и аз ще разреша въсползва от един от моите акаунди Wink

# 129
  • София
Ох, няма да се спи  Laughing
Evа Heart Eyes
Както вкарваш реф.№, преди да добавиш в коша имаш избор на количество и до него има падащо меню където по подразбиране пише  2 POUR 1. От това падащо меню избираш последната опция: PRDOUIT A 10 E

# 130
  • София
Момичета и аз пуснах поръчка, получих 2-та е-майла, но на втория изписва не моите имена Kristina Aleksandrova, а EMILIYA ALEKSANDROVA. Както и нейния клиентски номер. Кажете ми как да процедирам от тук нататък? Ако се получи от превозвача с нейните имена, аз ще мога ли да си я получа? Влязох в суивито и виждам, че и тя има една направена поръчка дали няма да стане объркване при превозвача?

# 131
Стана ,стана  Laughing

# 132
  • София
Момичета и аз пуснах поръчка, получих 2-та е-майла, но на втория изписва не моите имена Kristina Aleksandrova, а EMILIYA ALEKSANDROVA. Както и нейния клиентски номер. Кажете ми как да процедирам от тук нататък? Ако се получи от превозвача с нейните имена, аз ще мога ли да си я получа? Влязох в суивито и виждам, че и тя има една направена поръчка дали няма да стане объркване при превозвача?
Затова трябва да пишете и ТРИТЕ си имена.  Peace
Например, на горния ред фамилията, на долния(Prenom) е името и презимето.

# 133
  • Варна
Безкрайни благодарности    bouquet

# 134
  • София
Не знаех, че трябва да напиша и трите си имена. Поръчвам за пръв път можете ли да ме посъветвате какво да направя?

Общи условия

Активация на акаунт