Yves Rocher.fr

• 34 264
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
Много сме в това положение . Grinning
Ако няма място в Евето ще си направим палатков лагер с подаръците от ЛР.От мен палатка и спални чували. Peace

Всички сигурно сте забелязали ,но за всеки случай да го напиша,че всеки продукт с кода се намалява на 10 Е.

Напр.това :

http://www.yves-rocher.fr/control/parfums/parfums-femme/offre-de … r/?cmSrc=Category
http://www.yves-rocher.fr/control/eau-de-parfum-so-elixir-50-ml/?cmSrc=Category
http://www.yves-rocher.fr/control/parfums/parfums-femme/eau-de-p … l/?cmSrc=Category
http://www.yves-rocher.fr/images/catalog/products/zoom1/V3610.jpg -  и това от 44.50 на 10.
Евка,   bouquet
В  списъка  на  превозвачите този път ще преобладават поръчки от Ив Роше, а не Ла редут! hahaha

Последна редакция: чт, 22 сеп 2011, 22:53 от ina21

# 136
  • София
Не знаех, че трябва да напиша и трите си имена. Поръчвам за пръв път можете ли да ме посъветвате какво да направя?
Съветвам те да пишеш по-скоро на превозвача си и да обясниш ситуацията, да имат предвид това недоразумение. Имаше преплитане на акаунти и поръчки в Даксон, но всичко се нареди. Все пак, ти винаги можеш да докажеш направената поръчка, щото парите ще изтеглят от твоята карта.  Peace

# 137
Сега пък не ми приема мейла  Close

# 138
  • Пловдив
Евче, пак изби рибата с този код Crazy Money
Разгледах ги всичките реф., но повечето нищо не мо говорят, според вас някой от тях дали няма да е за продукти против целулит?

И да похваля шампоанът с реф.79955, много ми хареса Party

# 139
Аз докато търсех що е то "et le kit homme eryo " в гугъла и попаднах на мнение във френски форум още от  2009г.

Референтните номера и цените са еднакви, само кодът тогава е бил друг

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:Jmjhk4hPPU8 … hl=en&ct=clnk

# 140
  • софия
Разгледах ги всичките реф., но повечето нищо не мо говорят, според вас някой от тях дали няма да е за продукти против целулит?

това откривам аз v3186 Trio gagnant contre la cellulite 81.00

аз пък търся онзи крем за бюста - лифтинг и мъжко нещо  Mr. Green

# 141
  • Пловдив
Леле, Жени, хвърли ме в разход Hug много благодаря!
Хаха вижте какво гласи последното изречение от описанието на комплекта: "За Вашето здраве, избягвайте похапването между отделните хранения" hahaha hahaha hahaha

# 142
Момичета и аз пуснах поръчка, получих 2-та е-майла, но на втория изписва не моите имена Kristina Aleksandrova, а EMILIYA ALEKSANDROVA. Както и нейния клиентски номер. Кажете ми как да процедирам от тук нататък? Ако се получи от превозвача с нейните имена, аз ще мога ли да си я получа? Влязох в суивито и виждам, че и тя има една направена поръчка дали няма да стане объркване при превозвача?
Затова трябва да пишете и ТРИТЕ си имена.  Peace
Например, на горния ред фамилията, на долния(Prenom) е името и презимето.
И трите си имена съм написала и пак са объркали. Вместо моето име, са ми пратили 2-рия мейл с имената на адашка, с разлика само в презимето. Съответно и клиентския номер е нейния  ooooh!. Ха, кажете ми какво мога да направя. Поръчката е на адреса на Франсето.

# 143

това откривам аз v3186 Trio gagnant contre la cellulite 81.00

аз пък търся онзи крем за бюста - лифтинг и мъжко нещо  Mr. Green
На този код излиза и картинка с продуктите.

# 144
v3186 Trio gagnant contre la cellulite
Ето чичко Гугъл как преведе:

Трио победа срещу целулит

За кого? Вие искате да се чувствате по-добре за тялото си, видимо изискан силует? Вие смятате, че е време да се действа на излишните мазнини, които е натрупала. Вие не можете да си стоят целулита ...
 Нуждаете се от тласък?
 Комбинирайте ефекти на тези три продукта за по-ефективни действия срещу целулита

# 145
# 146
  • София
Момичета, ако ви е трудно с референтните, слагайте нещата от сайта. Предполагам, че и там ги има и цените са същите. Можете и картинки да гледате и описанието да видите.

marian1, пиши на превозвача.  Peace
Ох, не само работа с пратките им отворих, ами и с преплетени поръчки... Ще ме таксуват двойно!  Mr. Green

# 147
п.с Сетих се  и мащина за Хлеба имам hahaha hahaha hahaha

Ааааааааа...а що си нямаш машина за мляко.....Поне попара да има???? Ако си нямаш такава машина - беж или у Даксон, или у 3ссссс......

Еве, кога ще раздаваш ключове за вас? Щот и аз съм на опашката.....Слушкам, папкам.....Пък и гледам добра копания съкафезнички се оформя....

Извинете за спама! Но тази вечер е купон в темата.......

Аз още се чудя да пусна или да не пусна........

# 148
А, маме, няма не искам, ще "цапнеш" една поръчка с нас............... Joy

споко, ще ти направим място в палатката............

# 149
И за мен място в палатка Embarassed
И дори!!!! аз днеска не пазарувах - карта вече е праздна, но точно за това и ще местя в палатка,........ или в Украйна Laughing

Аз имам палатка за животинки - купях я от 3 suisses, за для поръча телефон  Joy И за нея намеря работа, ако мъжО ми изгоне на края hahaha

Общи условия

Активация на акаунт