Февруарското човече на мама мира не дава вече!

• 14 099
  • 292
  •   1
Отговори
# 75
добър въпрос, алинка!
ако иска някой може да даде и отговор!

# 76
добър въпрос, алинка!
ако иска някой може да даде и отговор!

А ти?

Hug Hug Hug

# 77
ми не знам
когато е удобно на другите
аз в петък пак съм на изпит, ама това няма значение
нали и миналия път бях така. това, че не го взех, е отделен въпрос. не съм суеверна, така че пак ще дойда, ако е в четвъртък. можеи следващият четвъртък - на 18.10 тогава даже ще ми е още по- удобно!
така, че аз предлагам на 18.10 да се срещнем за трети път! очаквам мнения!

# 78
gotika80,
страшен хубавец ще си имаш.
smile3501
Споделям с теб изживяното. Наистина е невероятно усещането. Представям си след време как ще реагира нашата девойка на своя снимка от утробата още.
Петър е малко разочарован че ще си има сестричка, ама се надяваме да се шегува Tired
Срещата на софиянки е добре да бъде направена някъде края на месеца според мен, нека всички февруарки влязат в 6-ти месец.
 Hug

# 79
Аз съм съгласна, само трябва с предложенията за време, да дадем и предложения за място!

Айде!

Hug Hug Hug

# 80
както решите

# 81
Да се видим,бургаски мами,  ще се радвам....
За количката на Бертони-в началото се бях спряла на подобна, но след като пипнах материята в един магазин, се отказах. Много груба ми се видя и мисля, че бебето ще се спарва в нея....Затова се насочих към  тази http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … 6654ffb7972043121. Видях я и в розово и съм много доволна...
Мале, gotika80 , доста голям бебешок имаш. Мойта госпожица със своите манекенски 270г, доста притеснително ми се вижда... newsm78

# 82
  • Бургас
Честити ви големи и малки рожденници!
Докладва агент Виви Laughing: БХС  резултат 1:1564 при очакван за възрастта 1:796. Кандидатствам за бургаската среща. Между другото някой от бургаската чета смята ли да ходи на лекцията на 10-ти за кърменето? Как беше предния път за масажа?

# 83
Мале, gotika80 , доста голям бебешок имаш. Мойта госпожица със своите манекенски 270г, доста притеснително ми се вижда... newsm78
цял великан! ако знаеш как го храня напоследък..... не е шега работата!  Joy
не се притеснявай, твойта принцеса ще ни настигне, но дори и да не го направи, то момиченцата са по - грациозни! така, че споко!

# 84
......................................... А тела ми ако не съм го дала на някой още е 0889 483 105  Hug

Мери аз не съм от Бургас но пак си запаметих телефона , може по нататък като родя да ми трябва за някаква консултация с кърменето. Grinning

# 85
Здравейте мамчета !  Hug Много сте изписали  ooooh!
ЧЕСТИТО на всички с хубави новини  Hug
Честита режденичка на мозила !

Алинка какво не хареса на Марков?
Готика относно калкулатора: BPD e диаметъра на главата на бебчо ,а AC е обиколката на коремчето.

Целувки и прегръдки на всички  Hug

# 86
Здравейте момичета!
Честит рожден ден на дъщеричката на Мозила!

Днес цял ден си намирам някаква работа.
Мама е добре и се подготвя психически за операцията. Утре ако е добре и не е много подута, ще ми дойде на гости с Нина и още една нейна приятелка. По-добре сега да е сред хора, че да не го мисли много.
Готика, много се радвам за хубавите новини!  Hug
Виви, страхотен резултат! Hug
Аз си мисля, че следващия четвъртък е добре за нова среща newsm78.
Днес ходих да си купувам дънки и като премерих 2-3 чифта грозотии ми се скапа настроението и се отказах. После естествено си го изкарах на татито, че нямаше на кой друг Mr. Green.
Следобеда си правих кола маска и сигурно изгладих половината гардероб Tired.
Имам един неудобен въпрос:  днес като си правих кола маска забелязах, че лабиите са ми станали по-големи и като че ли по-твърди newsm78 Embarassed. Някоя от вас забелязва ли изменения по тези места? Дали не е от тежестта на коремчето Thinking.
А, забравих да се отчета за изследванията - наред са, хемоглобинът ми е 127, което е супер за мен Grinning.

# 87
Готика страхотни снимки, много хубаво бебе!  Heart Eyes
Изида споко душо, всичко ще е ок! А както казва Готика, нали не искаш великанка, нека мацката си е фина, няма гладува после цял живот  Grinning  Количката изглежда добра, за здравина нямам идея.
И айде по дейно Бургас, нека се видим, мина доста време, а?  Hug Затъжих се за вас.
Евелинка, аз, като върл противник на колата през бременността, ще призная, че вчера не се стърпях повече, отидох при една позната и се почистих. 5 месеца бръснене ми излязоха през носа, пих 2 магнерота, но пак ме стегна корема. Беше ад, а днес ме боли все едно съм ритана... ! За лабиите- същото е и при мен, и беше пак така и с предишната бременност, после се нормализират. Предполагам защото е по- кръвоснабдено мястото за това е нараснало и по твърдо  Rolling Eyes Нали заради това се отрича и колата през този период я.
Естрела, макар да съм сигурна че ще се справиш блестящо, нямам против че си ме записала!  Hug
Виви моля те дай координати за училището, може да се отърва да дойда, да шпионирам малко да видим какво се "преподава" там по тази тема. Аз мислих така или иначе да се свържа с тях и да се намъкна да дам някоя лекция, но да видя почвата първо. newsm78
Айде, трупясвам се че много ми дойде днес пак. Утре обещавам, понеже имам батерия на  апарата вече, да щракна корема и да го кача. А в понеделник дано има и снимки на срамежливото бебе!
Целувки на всички!  Hug

# 88

А за зърната на гърдите правите ли не6то , 4ета тук-там за разни масажи с влажни кърпи, ту ги отри4ат ту ги препоръ4ват .... newsm78
За подготовката на гърдите забравихме да отговорим- не се обтриват, дори в последните месеци е противопоказно. Ето тук и тук две хубави статийки по въпроса.

# 89
Хей, момичета, бях забравила за лекцията на 10. Благодаря, че ми напомнихте. Там ще съм Peace, защото и темата ме вълнува горещо.
 А за Мери, да поясня , че лекциите се провеждат в пицария Джърси, до новия Свободен университет. Започват в 9,30...Заповядай, нали знаеш, че уважаваме много твоя дългогодишен опит  bouquet
Чакам включване от останалите бургаски бъдещи и настоящи мами.....

Последна редакция: нд, 07 окт 2007, 13:18 от yzida

Общи условия

Активация на акаунт