Февруарското човече на мама мира не дава вече!

• 14 100
  • 292
  •   1
Отговори
# 90
Момичета, здравейте и от мен в този дъждовен, но хубав ден. Имаме със съпруга ми годишнина от сватбата, черпя ви виртуално с бонбонки

За сладък живот.
За срещата на софиянки, за мен тази седмица е немислимо да мога да дойда. Hug

# 91
  • София
Здравейте!
Галадриел, Честита Годишнина! Да сте живи и здрави, дълги години щастливи, да се радвате на много дечица! Hug
Готика, честити новинки около теб! Голям мъж, голямо нещо!  Hug
Евелинка, радвам се, че майка ти е психически уравновесена и всичко върви нормално. Ще се оправят нещата, важното е че тя се чувства добре! Hug Peace
По въпроса със стриите, нямам засега и предишната бременност не съм имала. Още не се мажа с нищо, но ако започна ще е или с Лиерак, или с Мустела. Така ме посъветваха в аптеката.
За срещата, нямам претенции.
Хубав ден от мен!  bouquet

# 92
Здравейте и от мен.Пак сте писали толкова много,че едвам сварвам да ви изчитам.ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА НА GALADRIEL.ДА СЕ ОБИЧКАТЕ МНОГО.

# 93
Абе мами да ви питам, ако се мажа с мас, бързо ли попива, няма ли да остане по дрехите, че ще мириша на прасенце после?  newsm78 Animal Pig
Аз при предната бременност се нацепих по дупето и гърдите и сега трябва да пазим другите зони.

# 94
  • Варна
Привет  Hug
GALADRIEL честита годишнина, още много много години щастлив семеен живот и мнооого деца Wink
gotika80    GALADRIEL снимките са невроятни, показвах ги и на нашия тати  Heart Eyes
При нас нищо ново освен че много взехме да ритаме, даже тати ни усети вече Wink
Сложила съм отпред двата линка  za кърменете от Zdravi4 и съм им сложила ново по поръчка на de3demonka  Grinning Следващия път е тя Wink

# 95
3дравейте и от мен Simple Smile
Аз му ударих едно есенно почистване и реших да си дам 10 мин почивка докато таткото почиства пода:) Да не повярва човек, но е факт  Peace
Мери много се радвам че се видяхме вчера. И наистина трябва скоро да се съберем бургаските мами. Хаиде като за начало ще се видим на 10.10. на училището за бременни - започва в 9.30 но предният път имаше много мами и бебета.... така че ще е добре да сме по рано на линия.За сега имам уговорка с Балена в 8.45 пред БСУ - пред входа, така че Yzidka, Vivi, Mery, и Илианка (ти къде се загуби) хайде с нас. И разбира се това важи и за другите мами:))))  Хем ще се уговорим за пътушането до Варна. Даже ще сме 2 коли за сега - аз и Баленка сме шофьорките. Има още място в колите ако реши някой да се присъедини към нас:)
Виви радвам се за хубавите резултати Hug
Галадриел, Честита годишнина   bouquet
Желая ви от сърце щастлив семен живот Hug
И нашата е само след 3 дни......лелеееееее 8 години семеен живот и от 14 сме заедно..... ауууууууууууууууууу newsm78
Хайде чао от мен
Продължашам с почистването  ooooh!

# 96
Здравич благодаря за че отговорила, аз снощи се отнесох  Blush
Изида благодаря за инфото! И се замислих дали да не се видим на лекцията и после на кафе?  newsm78 Ама дали ще мога да оставя Ива на някого е въпроса, понеже едва ли ще изтрае да кротува цялата лекция, което ще рече че аз няма да мога да чуя за какво иде реч. Освен да я пратя с таткото на работа от сутринта, ама ще каталяса детето. Ще помисля, много ми се идва специално на тази лекция. Rolling Eyes
Галадриелитта честито! Живи и здрави, щастливи и влюбени дъъъллги години! Та чак децата ви да ви се присмиват колко сте дърти вече а какви гълъбчета влюбени сте още Hug Дано!
Алекс, що не ползваш масло (примерно на Икаров) или бебешко олио, така няам да мирише лошо а въпроса е да е мазна и подхранена кожата. И аз не се мажа с нищо още, разчитам на повечкото години, скорошното разтягане все пак, но си мисля да си взема от Икаровите масла, само дето после се усещам мазна, но пък нали жегите минаха.
Роси внимавай и не се пореуморявай! Пу пу на таткото, айде все в този дух да я кара  Mr. Green

# 97
  Момичета в четвъртък бях на ЖК . Как смятате - нормално ли е тегло на бебо 347, че нещо не се оправям с разните таблички  Blush Blush

# 98
Нащраках снимки на корема, после ще ги сваля на компа и кача в албумчето Grinning А Ива преди малко изпадна в еуфория като усети ритничетата на бебето по ръката си, мисля че за първи път осъзна какво усеща и какво се случва  Joy
Айде поизсъхна навън, мисля да поизлезем. Вчера и купих хубави обувки, така че сме готови за студ и дъжд  Peace
jjoy  аз пак ще кажа че теглото не е измерено а само сметнато по таблица, според размера на костите на крайниците и главицата, така че споко, Господ си знае работата, всичко е наред и ще е наред!

# 99
здравейте мили мами! колко много сте изписали, имаме си и нови темички, които са великолепно офрормени. Поздравявам мамите, които се грижат за това! Радвам се от сърце за всички, които сте с добри новини(умишлено не изброчвам лично и поименно, защото пиша рядко и се страхувам да ме пропусна някоя мама и да я заегна).Приятно съм изненадана от поведението на Марков,но аз така или иначе съм с много добри впечатления от него. Май отбора на девойките надвишава този на младежите, а? Laughing
Rosi bosi , напълно разбирам как се чувстваш по повод новата къща, защото и ние с моя съпруг сме на същото положение. Тичаме за нова къща и това е ужасно изтощително...И ние сме почти на сделка, стискам ви палци от сърце, стискай и ти на нас! а после ще се хвалим Laughing
Добре дошла на Ивка,сладко и безпроблемноо бременеене и живо и здраво бебче през февруари!
Евелинка, стана ми мъчно за майчето ти! Sad дано всичко мине бързо и леко, пожелавам и бързо възстановяване.
Изабелка
, по повпд на мазилата и аз мисля, че е много индивидуално и зависи доколко е разтеглива кожата ти. Чувала съм(а има и лигика!) че мазните кожи са по "разтегливи" и не са предразположени към стрии и бръчки(на лицето). Аз лично сега се мажа с Мustela, редувам с  тоалетното мляко на Dove против стрии, а мисля да пробвам с преварен зихтин(на водна баня-нали с това мажат бебоците против подсичане?!,значи не е вредно??)
Mozila, да те жива, здрава и безгрижна  дъщеричката ти, да ви радва и да е вашата голяма гордост! Съжалявам, че е на патерици, но зло да я забрави!
Galadriel, честитита годишнина! пожелавамви да се обичате винаги както сега, да се уважавате и да сте си въздух и вода един за друг и за дечицата ви! Благодаря и за почерпката - сладките са много "вкусноизглеждащи"  Laughing Laughing Laughing
Изписах множко, но нали пиша рядко...Дано не съм ви отегчила Praynig Пожелавам ви добро настроение, защото мен това време мнооого ме натъжава. Сладки гушки и цунки на вас!

# 100
Galadriel - честита годишнина, бъдете много щастливи и февруарското съкровище да ви носи много радост!  bouquet
Бургаски мами аз пак няма да мога да дойда на училище Sad, на работа съм. Много се надявам да се уговорите и за друга среща в скоро   време.

# 101
Момичета, имате прекраснс темичка. Hug
Аз често ви чета но не съ ме вклучвала до сега. Аз съм в отбора на мартенските мамчета с термин 02.03, та си мисля, че мога да се присъединя и към вас.

# 102
Честита годишнина на Ani 77 и на Galadriel!!! Да сте живи и здрави...все така да се обичате и само хубави неща да ви се случват и на двете....и на семействата ви...
Готика, много ти е хубав момъка......пу-пу...сега ще покажа снимките и на нашия татко...
 Hug и цилЮф по тумбачетата....

# 103
              Милички абе малко ми е неудобно, но аз не открих снимките на Готика,а искам и аз да им се порадвам  Embarassed. Бихте ли ме ориентирали.

# 104
              Милички абе малко ми е неудобно, но аз не открих снимките на Готика,а искам и аз да им се порадвам  Embarassed. Бихте ли ме ориентирали.

http://www.fevruarki.snimka.bg/album.php?album_id=157063&view=1&photo=9

Ето това са!

Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт