Февруарското човече на мама мира не дава вече!

• 14 104
  • 292
  •   1
Отговори
# 105
Честити годишнини на Ani 77 и на Galadriel!!! много семейно щастие, любов и късмет! пълна къща със здраве и весел детски смях!
Зузулинка: Благодаря да инфото!
радвам се, че малчуганът ни ви е спечелил симпатиите!
да занете, че и вашите са също толкова сладки и разкошни!

# 106
ЧЕСТИТИ ГОДИШНИНИ НА АНИ И ГАЛАДРИЕЛ!

Hug Hug Hug

Последна редакция: нд, 07 окт 2007, 20:57 от alina_si

# 107
  • Бургас
Честито на влюбените гълъбчета!От почерпката смятам да се въздържа защото вече май поведох всички ви с килограмите + 9,5 кг.
От любопитство просто се зарових по чуждите сайтове и вижте моля ви се какво предлагат хората за скромната сума от 400 евро: #Crazy

http://www.trikiklo.com/images/base/items/gal_Leander_268.jpg
 Те където отиват ние оттам се връщаме, на любимия в къщата на баба му още стои халката на тавана за люлката на бебето. Пък и като се замисля, 1.лесно се пуска прахосмукачката отдолу , 2.по-сръчните могат и сами да си изработят тази "мебел" Joy

# 108
Мда, много е яко, ХАРЕСВА МИ vivi.vivi!
Ако живеех в къща бих си го направила:)
Много хубава идея:)))))))))

И това е готино!

Hug Hug Hug

Последна редакция: нд, 07 окт 2007, 21:45 от alina_si

# 109
Ани и Галадриел, честита годишнина! И ние с мъжа ми днес имаме годишнина от сватбата (една прекрасна година). Така, че и от мен по една  виртуална тортичка имате.
Честито за хубавите новини на всички.
Аз от една седмица съм с ужасна хрема и кашлица. След като изпих литри чай, вече мисла да отида утре преди работа при Доки, защото започвам да се притеснявам.
Целувки на всички и лека нощ!

# 110
Честита Годишнина на Ани и на Денил. Много любов и красиви години заедно.

Благодаря на всички за пожеланията. Hug Hug Hug

# 111
честита годишнина на денил!
много здраве и пълна къща с дечурлига!

# 112
  • София
Честита Годишнина на Ани и Денил!
Бъдете живи и здрави и се рдавайте на семейното щастие много години!  bouquet

# 113
Честити годишнини на Галадриел, Ани и Денил!  bouquet  bouquet  bouquet

Ей сега сложих дребчо да си легне. Днес цял ден се подмотаваше с баща си, утре е мой ред, затова след малко и аз ще се хоризонтирам.
Мери, мерси за отговора. Аз пък миналият път се отказах от кола маската и после ми излезна през носа, раждането ми се видя песен  Crazy. Затова този път не се навивам да се бръсна. Иначе нямам спомени дали миналият път така се беше получило. Иначе сега след кола маска (аз сама си я правя) се поливам със спирт. Много е неприятно, но бързо преминава болката.
Следобед си имах гости, дойде и мама. Мисля, че й подейства много разтоварващо.
После ходихме и при свекърите, те пък не могат да се нарадват на малкия. За рождения му ден са му купили люлка и днес са я докарали и са я оставили в гаража, а ние каквито сме заплеси с татито така и не сме я видяли.
Ох, момичета, на днешния ден преди една година Нина ме прие в болницата за раждане, Бях толкова уплашена, сега като се сетя чак ми става смешно. Днес с нея се сетихме какъв рев му ударих тогава, за първи път влизах в болница. Голяма скица бях.

# 114
 Мечтателките да разгледат този сайт http://www.culladelbimbo.it/products.asp?cat=1&nomeCategoria … mp;nomeMarca=Azur
идеалната детска стая, според мен...
Лека ви нощ, бременлинки!!!!!

# 115
На Ани и на Денил честити годишнини! Да отпразнувате още много такива и все по влюбени и уважаващи се да бъдете!  bouquet
Евелинка бях съвсем съгласна с доводите на бившата ми козметичка, но не издържах повече. Като съм бременна да не съм дивачка, бях заприличала на... нищо. Сама не мога да се оправям, корема ми е значителен вече, таткото го е страх, ми няма кой, и се предадох. Сега съм доволна обаче! Mr. Green
Изида тенкс, направо мечтица са тези чудесийки  Hug Но ще си крадна някоя идейка, таткото нали прави мебели, сега обмисля детска стая.
Виви, Алина, това са наистина чудесни изпълнения и вършат чудеса! Първо- не пречат и не заемат място, второ са лесно подвижни, трето бебето е в движение постоянно, така както е било 9 месеца в корема на мама, това го успокоява много, и четвърто са тесни и го обгръщат добре, което е важно в началото за добрия и спокоен сън на бебока. Имам познати ползвали подобен лукс и не спират да се хвалят.
А и в една от стаите на баба ми има халка на тавана  Joy от люлката на някое от трите и деца
Качих снимки на корема вече в 6 месец  Heart Eyes http://www.fevruarki.snimka.bg/album.php?album_id=169955&photo=25

# 116
О, пропуснала съм да честитя няколко годишнини. Ани, Галадриел и Денил, пожелавам ви много, много семейно щастие и неувяхващалюбов. luvbed За такива пожелания давност няма, така че закъснението да не ми се брои като черна точка Flutter На всички - приятен ден, макар че това време мен лично ме подтиска много. Едно такова нацупено е. И поспаливо smile3507

# 117
  • гр.София, далече, далече на Запад
ЧЕСТИТА ГОДИШНИ НА НА ГАЛАДРИЕЛ, ДЕНИЛ И АНИ [smilie=smile3525.gi
Желая Ви дълъг и щастлив семеен живот, изпълнен с много незабравими щастливи мигове.Както се казва - по -добре късно, отколкото никога  Joy
Хубав ден желая на всички и една приятна седмица...та дори и дъждовна Mr. Green

# 118
Благодаря ви момичета за пожеланията newsm51
Вчера беше един страхотен ден пълен с много приятни изненади. Вече си имаме и плочки на пода в банята  Hug
Лека и спорна седмица   love001

# 119
  • София
Привет и от мен.
Готика не се притеснявай - и аз вече съм +9,10кг. После ще му мислим.
Качих малко снимки на моя "мъж" от преди 2 седмици от триизмерния.
Честити годишнини на всички празнуващи и още много години щастлив съвместен живот с много дечица около вас.
Хубава седмица и добри новини от всички.
 Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт