Февруарското човече на мама мира не дава вече!

• 14 288
  • 292
  •   1
Отговори
# 120
  • гр.София, далече, далече на Запад
Алинка, исках само да те попитам откъде си купи MATERN  на тази цена, че аз преди седмица си го взех от Люлин от една аптека на цена 24 лв #2gunfire
Просто съм доволна засега от кремчето и бих искала да продължа да се мажа с него и ако наистина го има на такава цена...бих обходила цяла София  Mr. Green

# 121
zitta  Тук в денонощната аптека в квартала, Аз живея в Бъкстон. Ако идваш насам звънни да пием кафе:)

Hug Hug Hug

# 122
  • София
Здравейте момичета!

Много хубави новини този уикенд! bouquet Първо искам да честитя щъркелчетата на Готика, Алина и Галадриел    bouquet
Честити годишнини на патерици - много любов, щастие и деца пожелавам на всички с годишнини! (не изброявам да не изпусна някой) Hug
Да й е жива и здрава и да расте безгрижна и щастлива принцесата на мозила
Честито и на всички с добри резултати от прегледи и БХС!
Относно мазилата, аз се мажа с маслото против стрии на Икаров пък ще видим резултата!

Относно срещата, аз съм ЗА, но за към края на месеца!

Много усмивки въпреки мрачното и дъждовно време!

# 123
Честита годишнина на денил....Желая ти пълна къща със здраве, щастие, късмет и весел детски смях...
Момичета, днес е един страхотен ден за мен...Една много близка моя приятелка роди днес момиченце...Марина. Госпожицата е 48 см. и точно 3 кг. Да е жива и здрава и много да радва мама и тате...Още малко и нас ще ни споходи това щастие.... Hug

# 124
 Здравейте в този наистина дъждовен ден. Тая СТАЧКА ми омръзна вече. Прекалява се!       
Иначе сме добре, гледаме се с палавника Петър в нас, няма къде да се ходи. Честита мома на приятелката на Iveto_86. Да е здрава и щастлива!

За срещата на софиянки, също предпочитам за края на месеца да остане.

# 125
анита 7 благодаря за окуражаването относно килограмите! от всичко най - важно е бебето да получава чрез нашето хранене всичко необходимо, а ако е в излишък ще си го трупаме на тер\лесата. после ще му мислим! Joyбебенцето ти е наистина хубаво! как се е очовечил този малък мъжага. голям сладуран! Пу - ПУ! а е само на половината на бремеността!
до всички мамчета: спасявайте ме! има ли някоя от вас киселини, защото нощес щях да "умра"! голяма агония! успокоила съм се някъде към 5.00 часа, като пиковите часове бяха 1.30ч., 2.30 ч. и 4.30ч. имах чувстото, че  от мен излиза лава и към като някой огнедишащ дракон. цялата ми вътрешност гореше. аз и преди бремеността съм имала понякога киселини, но тогава ги туширах с някое хапче, а сега не си позволявам да пия нищо заради бебето.  от както забременях до сега съм имала киселини, като съм се събуждала по един, много рядко по два пъти през нощта, ама снощи беше просто върхът! до сега се опитвах да пия кисело мляко като усетя, че ще ме нападнат и успявах да ги туширам поносимо, ама снощи и киселото мляко не помогна! а колко вода изпих, с надеждата да ги угася.... ако някой е препатил, ще чакам да ме посъветва с нещо!
извинявайте, че толкова дълго стана и ви натрапих проблемите си, но до срещата с докрорката има време, а и предпочитам, някое майче което се бори или се е борило с този проблем да сподели. аз съм на принципа: "Не питай старило, а патило"
благодаря ви, целувам ви и чао!

# 126
Анита супер е сладурчето, много хубави снимки!  Hug
А за килата не се бийте, и аз съм сред "първенците"
Готика не съм патила, слава Богу, но дружки имам които се спасяваха коя със спрайт, коя с лимонов сок или лимонови напитки. Предполагам е много гадно щом чак се будиш, дано намериш спасение! Praynig
Тук е много мокро и подтискащо, но поне спря да вали и роси само от време на време, та се замислям дали да не се яхаме с Ива навън, да минава деня  Tired
Лек ден на всички!

# 127
  • Варна
Ееее относно "първенството по килограми" можем да се състезаваме  Joy. До сега съм +8, като дори ям по-малко, а сладко почти не ми се яде. Лошото е, че не ги трупам на корем (даже някой познати ме мислят за преяла вместо бременна Embarassed), а навсякъде където не искам (дупе и бедра, просто ужас). Не ми се мисли как се свалят после тези кила. Колко сапун може да излезе... Laughing

# 128
       Готика, относно киселините аз се спасявам с Талцид, защото и при мен киселините са МНОГО ГОЛЯМ проблем. Той по - принцип се води, че не е вреден за бременни и ме успокоява, защото понякога положението е извън контрол с тези киселини.
      Аз пък да се оплача ОТНОВО съм с бяло течение. Доста обилно от 4-5 дни. Лекарят на ЖК ми каза, че по принцип при бременните е нормално да е по-обилно, но при мен проблемът е, че без ежедневни превръзки не мога и отдолу вече направо съм се изранила от протриването. Кошмарно е  Cry , а миналия месец лекувах гъбички, но май без резултат с Полижинакс.

# 129
Здравейте и от мен.
Честита годишнина на АНИ, ГАЛАДРИЕЛ И ДЕНИЛ.
За съжаление аз нямам възможност да пиша събота и неделя и като видях днес че сте преполовили новата тема направо се стреснах.
На мен вече започна да ми тежи доста. Бързо се уморявам, а нощно време е голям кошмар обръщането на ляво и на дясно. Не мога да си представя, какво ще правя след месец-два.
Работя като счетоводител в частна фирма и по-цял ден стоя седнала. Вечер ужасно ме боли гърба. За болнични не мога и да си помисля, защото няма кой да ме замести. А има още два месеца и половина до 45-те дни преди раждането. Чакам ги с нетърпение. В къщи няма кой да ми помага  с домакинската работа, а когато дойдат уикендите ме чака чистене на цялата къща. Добре, че нашия татко е изключителен баща и се занимава с малката ни принцеска, така поне за нея не се притеснявам.
По отношение на мазилата съм си купила 4-5 и ги редувам постоянно, но най съм доволна от маслото на Икаров против стрии. След като се намажа  с него кожата ми става невероятно мека и не усещам това разтягане, което обикновенно чувствам . След първата ми бременност не получих стрий, но сега се разширявам доста по-осезаемо, така че постоянно се оглеждам за някоя линийка, цепнатинка.
А как възприемат вашите дечица бъдещата поява на малкото бебче. Моята дъщеря отначало не искаше и да чуе за бебе. После каза, че щяла да го обича само ако е момиченце, а ако е момченце ще го бие, а вече сме на етап - чакаме с нетърпение неродената принцеса, даже и име сме и измислили. Каза че ще ми помага за всичко. Но проблема е там че тя самата незнае какво я чака след появата на бебчо. Но времето ще покаже . За сега се хвали на всеки срещнат че ще става кака и ще си има малка сестричка.
Ще ми бъде любопитно да споделите и вие имате ли подобни проблеми.
Иначе аз се чувствам добре. Бебка рита почти постоянно и това ми действа доста успокояващо и вълнуващо. С първата си бременност не съм се чувствала така,  но веднъж като минеш по-пътя всичко е по-хубаво и вълнуващо.
За сега чао и целувки на всички

# 130
  • Варна
Леле момичета колко сте писали.......... smile3501.  Аз бях в отпуска заради годишнината от сватбата ни и сега като се връщам едвам ви открих:-)) .

Искам да се похваля че според доки ние ще сме момиченце!!! Таткото ни мн се радва и вече се е отказал от идеята да иска момче. Ходихме на 3D при Давидков и той каза че нашата принцеса ще има тънки прасци и дълги бедра. Таткото ни рече следното "дългокрака мадама....леле как ще я опазя".  Party

# 131
Milagros честито ти мома.Леко раждане ти желая на теб и всички останали мами. newsm10

# 132
Здравейте и от мен!

IVKA-79 защо да не можеш да си вземеш болнични, след два три месеца, като излезеш по майчинство кой ще те замести? Ако имаш нужда от почивка, по добре е да си починеш няколко дни.

Milagros
ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА и на теб. Пожелавам ви дълги години заедно и много послушни деца Simple Smile И  честито stork-girl

От мен какво да ви кажа, нищо интересно, варя един боб от 11:00 и вече съм супер гладна ,  но съм упорита, ще го чакам......... Айде , да ми имате проблемите, нали! Хи хи хи!

Хубав ден на всички!

Hug Hug Hug

# 133
Готика и мен ме мъчат кисилини от около месец, няма значение какво съм яла, а понякога и дали съм яла, е като ми стърже корема е по-добре от към кисилини. 
Аз съм чувала за 1 ч.л. сода бикаронат, разтворена в чаша вода, но не знам дали е безвредно за бременни и затова нищо не вземам.
Така че и аз ви моля за съвет.
А за килограмите, при мен много бързо взеха да се качват, на седмица по 1кг, а май вече и по-повече, ако карам така, още живот и здраве 17 седмици какво ще стане с мен не знам. Не ям повече от преди и се движа доста през деня.
Честито на празнуващите  bouquet

# 134
Мамка му и прасе, какви удръжки се правят за проклетите болнични, които изобщо не се знае кога ще се изплатят от НОИ. Току що си взех фиша за заплатата и се озъбих. Никакви болнични повече. Ще стискам зъби, докогато мога. smile3511 А навън е гадно, и коремчето ми тежи. Само 360 грама, пък имам чувството, че нося цепеница в корема си. Представям си какво ще бъде, като стане три килограма newsm45. Но пък с какъв кеф ще си гушкам после дебеланчето newsm53. Сега ще го нахраня с любимия ни напоследък хот-дог и ще ни стане малко по-хубаво.

Общи условия

Активация на акаунт