Февруарските маймунки са най-сладките муцунки

• 13 669
  • 284
  •   1
Отговори
# 270
а тези частните не са ли като държавните,но с повече играчки newsm78.тази вечер май съм си намерила нова тема за размисъл.че и вас тормозя

# 271
Най-малкото са по-малко деца, а не по 30... но всъщност няма гаранция, че в частната ще ти гледат по-добре детето - има много хубави държавни градини и доста калпави частни.

А иначе за дилемата баба/детегледачка - ако бабата те слуша, по-добре тя, но ако си прави каквото си ще, по-добре детегледачка...

Всъщност има много теми във форума, където е бистрено това... И няма еднозначен отговор.

# 272
Дано Мартинко да оздравява бързо  Praynig  Praynig  Praynig
А по въпроса за детегледачките, днес като гледах часът на мама по БТВ, там има някаква жена - детегледачка и на въпроса "Ако родителите забраняват шоколада, ще му дадете ли?" - отговорът беше "Ами то детенце иска си, мъничко шоколад да се успокои....ще му дам"    #2gunfire не цитирам дословно де, но беше в този ред на мисли. Та исках да кажа, че колкото и да се подбира детегледачка, трябва да сме сигурни, че ще гледа детето ни точно както ние сме решили. А за бабите.... Rolling Eyes и те си имат своите възгледи за отглеждане на деца и знам ли.... наистина трябва да им имаме пълно доверие, че ще спазват поне елементарни правила които сме определили. Абе откъдето и да го погледнем не е лесно. Най-добре е с МАМА  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green, но не винаги имаме тази възможност.
Лека ви вечер  Wink

# 273
Здравейте.
Много лошо това с бебешките болежки! Дано се оправи Мартинко вече.
Да почерпим за 8-ия месец ио ние Simple Smile

Ей, порасна детенце.... Hug
А иначе нямаме още зъбче. Киселичка е и изобщо не спи-нито денем, нито нощем, вече ще вампирясам! #Crazy
Аз за подсечено и зачервено дупе мажа с Здраве или цинкова паста.
А за детегледачка... то как да си сигурен на когото и да го дадеш...  newsm78 Аз лично съм за детска градина и май съм на мнение като Ели - има лоши частни и добри държавни, като и обратно, разбира се. Дидка тръгна на детска градина - държавна. Не съм избирала много-много, тази е най-близо да нас и ми е удобно, но за сега съм много доволна. Лошо е само, че са доста дечица в група, но иначе се учат на разни неща-сгъва, подрежда дрехи и т.н., имат занимания и на някакъв режим свиква... Може би и в къщи може да се постигне това, ама аз нямам толкова търпение, свободно време или човек, на когото да поверя тази задача.
Айде, че се улях нещо. Embarassed
Лек ден на всички.  bouquet

# 274
  • София
Добро утро!
Честита месечинка на двете празнуващи красавици Кристина и Михаела   bouquet
Ясна, линкът е супер, благодаря че го сподели  Hug
Цвети, с малко закъснение  Blush , честито християнче   bouquet и бързо да оздравява/ озъбва  Praynig А, за резултатите - никакъв хляб и тестени, сладкиши (само натурален шоколад понякога), чисто месце, салатки, много вода и доста по-малко ядене от преди. Всеки ден домашна гимнастика   261uu Ама бавничко става ... оня ден влязох в едни дънки и дори успях да ги закопчая без да си гълтам корема... е такова щастие беше  Party
И на мен, като Ани ми направи впечатление тази баба, даваща шоколад "защото иска"  Shocked и то при изричното желание на родителите да не се дава  #Cussing out Все пак й се плаща за да гледа детето по начин, който ти искаш, а не който й е удобен на нея ... Та, мисля да си се гледаме с Данита поне до две години, пък ако таткото е съгласен може и три  Heart Eyes и после на държавна детска градина.
Айде, оставям ви с пожелания за слънчев и усмихнат ден и доволни бебета  Hug
дано и моето се укроти, че....  Tired

# 275
  • София
Привет и от нас Hug

Първо едно голямо Благодаря за инфото за сушилнята Hug Предала съм информацията+дето изрових няколко теми във форума и си изпросих да ме приемат на гости с торбите с пране Joy

За зъбките - ми моят мъж нещо се е заблудил с 3 зъбета сме  Rolling Eyes 4-то е тръгнало, вижда се, ама не пробило още и се очертава да е по-трудно от предишните две. Петенцето пак хърка с нослето, пак и се появи обрива  smile3511и спи мноого неспокойно + дето от лигите и се появиха пъпчици около устата Sad
За яслите - аз ще давам Петето на ясла /държавна/, но хич не ми е ясно как ще стане, като сме като гербови марки залепени Confused
За предаването по БТВ - мен бабата ме изкефи Laughing поне е честна жената и си го призна, мноого мразим подмолно поведение, та да се усетиш когато е късно #Crazy Поне, ако знам, че се престъпва волята ми мога да се боря Peace

Честита месечинка на всички днес  Hug

# 276
  • София
Добро утро и от нас  Hug
Честита месечинка на двете моми Михаела и Кристина   bouquet  Всичко най   bouquet най   bouquet най   bouquet[/size]
На Мартинко и на Алекс да им избиват по-бързо зъбчетата, че да оздравяват  Peace
киша, когато на Николай му се подсече дупето, с крема на Мустела и с по-често миене на дупето му мина за 3-4 дни.
А темата детска/детегледачка/баба е болна за мен Sick Със сигурност ще трябва да се върна на работа септември месец догодина. Едвам успях да го отложа дотогава. Майка ми категорично отказва да гледа Николай, въпреки че е пенсионерка и живеем заедно. На всичко отгоре е властен човек и със страшно чепат характер и се притеснявам, че детегледачка трудно ще седи вкъщи. Освен това майка ми заяви - цитирам: "Няма да допусна някаква мръстница да ми седи в къщата"  #Crazy Проверих за частна детска градина - сумата е 3200 евро, ако я платиш на 2 пъти и 2800 евро, ако внесеш цялата сума наведнъж  Crazy Вариантите поне за мен са или държавна детска ясла (ако има места, обаче), детегледачка, при която да водя бебоци или да спечеля на тото и да не ходя на работа  Laughing (но за целта трябва да пусна поне фиш  Mr. Green)
Последната страст на моя юнак е да се изправя на решетката на креватчето  1crib, дори и нощем в полуспящо състояние  Joy След като няколко пъти си прасна гумената главичка, вече като се измори да стои почва да  newsm45 за мама, че да го върне в изходно положение. Много е готин.
Прекрасен ден на всички. Поне времето предразполага да е такъв  Peace

# 277
Проверих за частна детска градина - сумата е 3200 евро, ако я платиш на 2 пъти и 2800 евро, ако внесеш цялата сума наведнъж  Crazy

Лелеее, какви са тия цени ?  #Crazy това предполагам е за цялата година, но пак много ми се вижда. 500 лв. на месец...нема начин! Аз мисля да я давам на държавна ясла. За мен плюса пред детегледачките е, че там ще е сред други деца, което мисля, че е важно. Нашата ясла може да ни приеме още от пролетта и май ще я давам. Аз немога да си представя да се моткам в къщи още 1 година, не че не ми е кеф да си гледам детенцето, но определено не ме свърта и ми се ще да се връщам на работа. Пък и пари си трябват....Съжалявам само, че баба й неможе да я гледа, иначе щех да поотложа с някой и друг месец яслата. Много, много се надявам на Яна да и хареса там, че иначе незнам....като знам как някои с рев отиват и с рев се връщат..немога да го понеса това. Аз самата имам гадни спомени от детската.
Оф, айде стига расъждения...

# 278
  • offshore & overseas
Я първо аз да честитя на всички всичко, що празнуват!  Hug

Такааа:

И преди сме дискутирали детегледаческата тема, но аз все още не съм взела окончателно решение (взимам само временни, за да запушвам нечии големи усти  #Cussing out), та нали, освен всичко, се боря и с Лъвю, който смята, че АЗ трябва да имам решаващ дял в семейния бюджет, а освен това да гледам бебанка (нищо работа, както и да го погледнеш), а и да домакниствам (тъй като, цитирам, още не пИчелим достатъчно, та да си вземем жена да помага).  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

За мен идеалният вариант е да си я гледам до 3 години, ама както си му е редът -- с разходки поне 3 часа дневно, срещи и игри с децата по детските площадки, доколкото ги има (децата и площадките). 1swing Иначе, при мойта волнонаемна професия, Калина може да се подвизава у дОма до откат, естествено без да получава кой знае какво Фнимание, освен може би от страна на кот серы лоб.

Не мога да се доверя на жена "от улицата", не мога да се доверя и на майка ми, защото при нея положението е  newsm50 Тя си прави що си знае (е, не смее да дава шоколади, де), а после, като спретна скендъл, дълбоко засегната реве и нарежда, че тя толкова се жертвала за нас... Абе, лъвове ги наречи... Плюс туй, майка ми все още работи, така че в случая можем да мислим само за един-два часа седмично.

Нещо от снощи насам съм бясна и ще прекратявам постинга, за да не лея повече бяс във форума...

Па днеска съм и на дентален доктор -- отврат!!

# 279
  • София
Ох Мяу, ще ме утрепеш беее Joy
Апропо идеята за супер дребен шрифт е много готина, някой път и аз ще се впусна така и ще изловя де що се подвизава като скрито Twisted Evil Crossing Arms шегичка, закачам се  Mr. Green
Проверих за частна детска градина - сумата е 3200 евро, ако я платиш на 2 пъти и 2800 евро, ако внесеш цялата сума наведнъж  Crazy

Мда цените са горе-долу такива..около 400 лв/месец, но за първи път чувам да се плаща наведнъж, не е ли според посещенията на детето Thinking

Ааа Миленче, все забравям да те питам Embarassed..... как успя да докараш такъв добър резултат с гърнето /тя и sofy се беше похвалила със същото/  newsm78. Случайно, или успя да я научиш да си казва newsm78

Последна редакция: ср, 17 окт 2007, 15:12 от Anim

# 280
  • Стара Загора
Аз засега съм решила живот и здраве да гледам Ивка до 2г, после на ясла.Може и на майка да я дам, но тя още работи, а и някак си съм по за яслата.Държавна.Тук май частна няма, или аз не съм чувала.Има време.Пъъък и хич, ама хич не ми се работи  Wink

Виж в София по друг начин седят нещата, пък и за какви суми се говори не е истина.  #Crazy

Айде да гледаме "Часът на мама" - има още какво да се желае, но поне водещите са готини/
към Ива съм пристрастна щото ми е бивша колежка[/size]/ [/i]  [/color]
и предаването е динамично.

# 281
Честита месечинка на Михаела и Кристина   bouquet
Времето днес е чудесно, направихме си една разходка и преди малко се прибрахме. Дани от днес пляска с ръце.  Grinning Аз от известно време все се опитвам да го науча, но досега нямаше резултат.
При нас в Симеоново също има една частна детска градина и цените са 2000 евро за година. Казват, че била много хубава, малки групи, занимавали се много с децата, много хубави играчки...но за нас тази цифра е невъзможна.
Хайде среща в петък, ако е хубаво времето?

# 282
В петък ще е студ и дъжд...
Но в МОЛ-а.... въпреки че мен не ме бройте, докато не свърши стачката - и аз стачкувам  Mr. Green

# 283
За среща - днес трябваше да я направим! Такова хууубаво време. Но и аз чух, че от утре пак иде студ. А мола (ако става въпрос за Mall of Sofia) хич не ми е удобен. За Sofia City Center бих се замислила - по-сгодно ми е...  Но нека се преброим желаещите де.
Ей я,  мацки, НОВАТА НИ ТЕМА.

# 284
Ееее жалко, че се разваля времето. И аз съм за City Center Sofia и на мен ми е по-удобно там, отколкото този на Стамболийски.
Казвайте има ли други желаещи  Wink

Общи условия

Активация на акаунт