Иде вече златна есен, ФЕВРУАРЧЕто си пее бебешорска песен

• 10 895
  • 288
  •   1
Отговори
# 285
  • София
И ние сме с Ерика на ЧУполино ,от Сами е.Още се търкаляме с нея и май няма да купувам друга имайки предвид ,че вече трудно се задържаме в количка за повече от 30 мин. Cry

Мяу,същият морковен цвят е !!

# 286
  • offshore & overseas
...вече трудно се задържаме в количка за повече от 30 мин. Cry

Мяу,същият морковен цвят е !!

А, тва въобще не го коментирам...

Видях я аз, ваЩа.  Mr. Green

# 287
  • София
И аз купих вече лятна количка, ползваме си я няколко месеца Grinning И то не защото съм си променила мнението за старата /комбинирана /, с която отгледах Криси. А защото остарявам Sad и ми е много тежка /контузих си крака с нея и куцах близо седмица / Та от моята камбанария мога да кажа следното : хубаво е с лятна количка Laughing
Но аз имах малко по-различни критерии. Първо исках да е по-лека, и второ да има легнало положение /а тип чадър нямат/. Защото, от опита ми с Криси, децата след прохождането, не се задържат много в количка, но продължават да спят в нея. И ми е супер кофти да видя детенце, с клюмнала главичка да спи седнало Sad . Друг + е ходенето на море и излети с такава количка, където детето спокойно може да поспи, докато родителите му се забавляват до късно Laughing
Т.е избора е според зависи "за какво я взимате" Laughing

# 288
Джоя, май почти всичките се будят по нощите. Миа прави поне 2-3 будения нощем, но аз я кърмя и това я успокойва бързо и си заспива пак за 2-3 часа. Мисля, че едва ли е от глад, но пък лесно се успокоява като суче така, че го прпилагам този номер. Търпение му е майката! Макар че аз напоследък не съм от най-търпеливите...  Embarassed Да кажем, че е от сатурновата дупка.
Вале, да хубаво и удобно е детето да спи в количката, стига въобще то да може да спи там. Миа в май не е от тези деца дето спят навън. А иначе със Запп номерът става по следния начин - удря се спирачката и количката се накланя назад и обляга на стол/маса/стена така че телцето си лежи хоризонтално. Детето си спи сякащ е легнало само крачетата са малко по-високо (полезно против разширени вени  hahaha ). Не е нааай-удобно, но факт е, че при нас свърши работа.  А и вече доста от чадърите имат легнало положение.
Момичета, ето ни и НОВАТА ТЕМА .

Общи условия

Активация на акаунт