Иде вече златна есен, ФЕВРУАРЧЕто си пее бебешорска песен

• 10 902
  • 288
  •   1
Отговори
# 240
И ние сме предимно на кърма. Максималното количество друга храна е една-две лъжици... и то от моята храна - пюрета категорично отказва... макар, че всъщност не съм му предлагала плодови, освен настъргана ябълка.
Алина от утре е на детска  Grinning

# 241
  • София
Алина от утре е на детска  Grinning

Тюх Twisted Evil бива ли така да дразниш другарчето Joy

# 242
 newsm56 Ъъъъ, да  Mr. Green (Скоро и вас ще ви огрее - а децата извън детската често дори се правят, че не се познават  ooooh! , нищо че там са първи дружки... Така че споко - ще й светне, че там ще става играта ...)

# 243
  • София
Laughing
По този повод Thinking Все забравям да те питам...ти беше споменала за детска градина в Младост, с по-специфична кухня, или се лъжа newsm78 Питам за детенцето на мои приятели, което е с АБКМ

# 244
Maktub, честит рожден ден! Бъди здрава, много щастлива и обичана!

# 245
Честит Рожден ден Мактубче!!! Желая ти много късмет, да си много много щастлива, весела и все така услужлива и много обичана дъщеря. майка и съпруга!      bouquet  bouquet   bouquet

Честит Рожден ден със закъснение и на Радостче !!! И на нея по много от всичко! Simple Smile   bouquet

# 246
Честит рожден ден на Мактуб и от нас!

Много здраве,щастие и късмет!И най-послушните деца и съпруг! Wink

# 247
  • Стара Загора
Мактуб, честит рожден ден! Здраве, късмет и любов ти желая:

# 248
  • София
Ха така Embarassed Ама аз съм била заспала овца снощи  bash

Честит Рожден Ден, Ели!  Hug Много щастие и любов, и послушни две хлапета Hug

# 249
  • София
Честит рожден ден, Ели! Най-прекрасните неща нека са за теб и хората, който обичаш!!!

# 250
Честит рожден ден, Ели! Бъди щастлива и удовлетворена от всичко което ти се случва!   Gift

# 251
  • София
Привет и от нас  Hug
Ели, Честит Рожден Ден! Пожелавам ти много здраве и щастливи мигове с любимите хора   bouquet
Честито и на всички порастнали бебоци, които съм пропуснала   bouquet

Къде се губите в това дъждовно време, бе момичета  newsm78 Освен малчовците да са ви дръпнали тока, като на мен. На Николай май най-накрая му избива зъбче. От два дни е прорязал венеца, а киселинността нараства с всяка изминала секунда. С каквото и да го занимавам му омръзва за 5-10 минути.  Та в тази връзка - любима играчка няма. Интересна е тази, която не е виждал 1-2 дни. Освен с играчките обича да си играе с празни кутии от сладолед, пластмасови шишета и капаци, както и дистанционните и GSM-мите естествено  Mr. Green Освен това от няколко дни много се забавлява като пали и гаси лампите в банята и тоалетната. Много е смешен - като натисне ключа и после наднича да види дали е светло или тъмно.
AvrorA, дано на Ясен да му няма нищо  Praynig
На Ники хич и не му пука за смяната на времето. Сутринта в 05:50 беше на  1crib От събота се опитвам да му изтеглям режима, но очевидно му трябва повече време.
Дано днес не вали, че да се поразходим малко  Peace

# 252
честит рожден ден,Maktub!!!!!!!!! smile3525 newsm51  Gift

# 253
  • offshore & overseas
Честит рожден ден, Maktub! Бъди щаслива!

И нека не увяхвават хармонията и радостта в живота ти!

# 254
     Честит рожден ден и от мен Ели newsm51. Бъди жива и здрава,  весела и усмихната, и нека малките сладури те радват още дълго, дълго време.

Със закъснение да честитя и рождения ден на Радостче и за нея същите пожелания ЧЕСТИТО !!!

Нашите любими играчки са: дистанционното / явно на всички бебоци е едно от любимите /, клавиатурата , компютъра /постоянно натиска копчето, че то нали свети/, някой от нейните си играчки и да си завира главата в пералнята и да си чегърта вътре / добре, че все още не се е научила да вика, че... /, обича да отваря чекмеджетата на креватчето си и затова два пъти си прещипахме пръстите и така все с неща с който не трябва да си играе.
   Обича и да вади дрехите и да ги мята на всички страни / ако се добара до тях де / .
За смяната на времето има и при нас малко неразположение, но горе долу се справяме.Храним се по старите часове и мисля че леко, по леко ще свикне Simple Smile
Лек ден от нас с Яни - ще излезем малко, че вътре не се седи. newsm51 

Общи условия

Активация на акаунт