Февруарските мишлета, риткат палаво с крачета

• 11 209
  • 266
  •   1
Отговори
# 255
Ооо, пропуснах да поФаля един прекрасен млад момък от "България, Баба Илийца 80 БЪ", когото гледах ето тук! Прелестеннннн!  Hug Heart Eyes Магьосник малък! А Гале, теб да те нахокам, че чак сутринта предупрежадваш! Ми не всички сме такива ранобудни! Да живей, Нетеррата! Много хубаво семейство сте - само за камери и снимки сте!

Последна редакция: сб, 10 ное 2007, 16:13 от jas.min

# 256
  • София
Всички ще давате флуор, под една или друга форма....по нататък Wink /въпреки, че темата си е конфликтна, и незнам защо се набутвам между шамарите Crazy/

Като некърмеща майка /ужасен епитет Sad не може ли просто майка Rolling Eyes/ се справям по същият начин като другите. Гушкам си бебето, приласкавам, давам водичка и гледам да помогна по всякакъв начин...не винаги помага обаче. При Петя ДА, но при Криси не успявах винаги. Тя още от малка си е по- бурно дете, и до преди година, когато я отделих в собствена стая, ми се будеше почти всяка нощ. Имах периоди, в които бях като линейка Crazy, ставам погалвам, тя се успокоява и заспива, и така до следващия път след час Wink

# 257
И аз го гледах Самуил сутринта  Simple Smile Съвсем случайно пуснах телевизора и уцелих момента. Голям Сладур! Никога не съм го гледала това предаване, но сега за първи път го изгледах с кеф и много се смях. Това ни чака и нас.... след някоя и друга година Laughing

# 258
  • offshore & overseas
И аз съм го запомнила урока за генетичната информация, вие да не се усъмнихте в мойто (високо) IQ, м?  fight

...Но нивото на цинизъм в мен е една идея по-високо от средното (в прословутия случай с флуора, разбирай, че за мен е все едно дали или, но, тъй като не можах да примиря за-тата и против-тата, реших да давам, за да си разнообразявам живота)...  Mr. Green

...А юнака от Баба Илийца № 80 съм го заплюла отдавна (в хубавия смисъл, обаче)... Embarassed

Въх, улисах се и забрайх за нощното успокойство. Каля също тъй сладко се буди (то дося не забелЕзах февру бебе да се не буди), а аз в полузаспало състояние подавам цица и пак се унасяме. Това работи в 100% от случаите... досега. Нооо тя спи при мен (не казвам при нас, защото сме на сравнително отделни легла с Лъвю), което е най-важното условие за спокойния ми сън, защото я "оправям" без да си мръдна Д-то.

Абе, мацки, някой сети ли се, че днес е относително култова дата???

Последна редакция: сб, 10 ное 2007, 17:01 от Мяуче

# 259
  • Стара Загора
Ооо, пропуснах да поФаля един прекрасен млад момък от "България, Баба Илийца 80 БЪ", когото гледах ето тук! Прелестеннннн!  Hug Heart Eyes Магьосник малък! А
Яс голямо благодарско за линка.  bouquet
Мнннного е готин тоз Самуил бе LaughingИ как пък бате Енчо леко му досажда с въпроса:"Ти откъде си?" Joy

# 260
galastra Тъкмо щях да питам днес като го гледах дали мистър по по най не е твоя Сами а ти си писала че е той. Ама че сняг вали тук. Алекс ме подлуди днес ми е спал 15 минути от 8 насам и през нощта играхме от 2 до 5.
Скай на снимката Ники е прекрасен бонбон от ден на ден все по голям хубавец става  Peaceдупе да им е яко на женските татковци   Laughing По късно ще вляза да ви прочета и да пиша.

# 261
Култова дата! Да си призная трябваше ми известно време за да се сетя за какво става въпрос  Simple Smile. Нещо вече не я обсъждат много-много тази дата....
И Яна се буди по няколко пъти, но суче само веднъж. Иначе я приспиваме с люшкане и носене кога аз , кога баща й. Честно казано кърменето по нощите ми е чанч, защото не спи при нас и намалихме бройката до веднъж. Почти съм сигурна, че не се буди от глад обаче.
Ох, аз съм тръгнала да я отбивам, почнах лека-полека да пропускам кърмения през деня , но ми е мъчно.  Cry Не съм вярвала, че ще се чувствам така, не съм от най-големите любители на кърменето, но определено се чувствам тъжна, че детето скоро ще е самостоятелна единица и няма да зависи от мен, както досега. Аз се каня от 6-тия месец да отбивам, чак сега почнах, но...пак ми е мъка.

# 262
Абе, мацки, някой сети ли се, че днес е относително култова дата???

Да, сетих се и даже сутринта на майтап честитих "празника" на мойто мъж. Но честно казано не ми се разваля хубавото снежно-коледно настроение с ретроспекция и анализ на последните... 18 (ОСЕМНАДЕСЕТ!) години на очакване на... на не се знае какво!...
Но да се върна на Коледното настроение! Тази година съм особено нетърпелива и вече започнах с коледната украса - ето ни първата коледна украса взета за тази година. А сега пък си слушаме един диск със сборни коледни песни, вкл. и коледния диск на Марая Кери (макар че по принцип не съм и фен)  и с Миа се заредихме със страхотно настроение  Flutter Даже вече поизбрах някой и друг подарък (предимно за Миа, разбира се), включително и за (неизвестно кое) февруарче santa2
Вале, съжалявам ако те е подразнил изразът "некърмещи майки", но просто е по-кратко, от "майките, които (вече) не кърмят". Наистина не съм искала да прозвучи грубо или обидно   bouquet  А съм се чудила, защото за Миа това е най-лесното успокоение предвид, че не иска чай/вода/сок, като я гушна и почва много да се нерви (може би я гушкам и мачкам малко повече отколкото би искала...  Blush) и няколко нощи съм опитвала да я утешавам и приспивам по другж начин, но не става. Даже от яд като ми се спи неведнъж съм се заричала, че почвам да я отбивам за да престанат тия нощни разбуждания и да не разчита повече на "Витамин Ц..ца". breastfeeding Но сутрин естествено съм на друг акъл. Та затова ми беше питанката. 

Последна редакция: сб, 10 ное 2007, 19:44 от jas.min

# 263
  • София
Ти пък, въобще не съм се обидила   Heart Eyes , но два дни съм newsm43 от нажежените страсти във форума ...и май си търся "под вола теле" Tired
Комплесарски изпълнения от моя страна Embarassed

# 264
Здравейте и от нас в този мразовит и дъждовен ден Simple Smile
На Валери не съм давала флуор и сега не смятам да го правя с Борислав.
Зъбките като израстнат всички ще го науча да си ги мие с четката. Сега и без това не дава да му се бърка в устата . Валери беше на 1г8м като започнах с детска четка да мием зъбките и той много бързо се научи.   Grinning За мен въпроса опира до генетично заложеното и приучването навреме както за миенето на зъби , така и за хигиената като цяло  Simple Smile
За играчките- Боби най-обича да си играе с една стара мишка / компютърна /. Извадих топчето и сега по цял ден си гризе кабела или цъка  Laughing
За буденето нощем - поне два пъти се размрънква в най-добрия случай , но аз май свикнах Confused

# 265
За стъкмистиката - Виктор спря да се буди нощем откакто го захраних... Ако се размърда му давам бибка или вода,след вечерното мляко с бисквита в 21:30, яде в 8:00 сутринта...Но както казахте кърменето не е само храна, така че не знам какво щеше да е ако го кърмех ( спрях да се цедя преди 2 седмици) ... .

За профилактиката - в Англия не дават ни Вигантол, ни Зимафлоур ... Въпрос на избор .. Виждала съм обаче зъби , на човек с предозиран флуор - не искам Виктор да има такива...

# 266
Момичета, имаме си нова (импровизирана от мен  Blush) ТЕМА.

Общи условия

Активация на акаунт