Февруарските мишлета, риткат палаво с крачета

• 11 216
  • 266
  •   1
Отговори
# 210
  • русе
Виждали ли сте януарчетата какъв сладък колаж имат на първа страница? Аз съм на вие с фотошопа, но ако някой разбира и му се занимава може да направи и февруарски фотоколаж!
Да попитам тези,които са ползвали пулмекс бебе - Мария е със запушено носле, подсмърча, сополки много рядко - мога ли да пробвам с това кремче? След преглед лекарката ни изсписа коларгол,физ.р-р и вит.с.

# 211
  • offshore & overseas
Виждали ли сте януарчетата какъв сладък колаж имат на първа страница? Аз съм на вие с фотошопа, но ако някой разбира и му се занимава може да направи и февруарски фотоколаж!

ВиждАли сме, виждАлиии, ами вий видОхте ли наша мома Калина на видно място изтипосана там.  smile3533

То колажи не се правят само с фотошоп има и спИциални "прОграмки за колажно оформление", тъй да се каже. Аз имам една такава, вървеше като софтуер към апараДа, но, за мой срам, още не съм я разучила. За бой съм, да!   341uu

Обаче да не казвам, че има една другарка, която е такъв майстор на фотошопа, колажите, шаржовете и прочие, че... трябва да се засрами, дето още не е предложила да ни напрви едно колажле. Малии, е ся ме утепА, ако се сеща коя е... Мене ме нЕма.  newsm43

# 212
Да ви почерпим,че днес и Радо има имен ден!
 Видях,че честитите празника на другите дечица именници,а на нас не Crossing ArmsТа да си кажем,че днес освен Ангеловци и Михаиловци ,имен ден имат и Радко и Радка и производните от тези имена.
Ние досега се подготвяхме,и вече чакаме гостите.
 Честито на всички именници и месечинковци!

# 213
... днес освен Ангеловци и Михаиловци ,имен ден имат и Радко и Радка и производните от тези имена....

Честито на Радо - да е здрав и щастлив, и все такова вдъхновение за мама, а и за тати!
А сега се присещам, че днес празнуват и Емил и Емилия, ама ние си нямаме.  Аааууууу, к`ва глупост казах?! Ама то пусто толкова псевдоними, че ти забравих истинското име - Бети Пейдж, честито, миличка и на теб - много усмивки и щастливи мигове с любимите ти хора!
За колажът, не знам за кого говори Мяу Whistling , но не ми се иска да копираме януарчетата. Хич не ми харесва като направят някои нещо във форума и после айде всички като тях.  Не знам де - може и да не съм права, но така го усещам.
А Миа аз я оставям в леглото като я наглеждам. Но нашето легло е отвсякъде с решетки, а не с табли, и не е толкова болезнено като се удари (предполагам). То ако ще се удря и да съм там - пак ще стане. Не е приятно, но е част от растежа - да се думкат къде ли не. В леглото поне не е опасно думкането, само леко болезнено, но пък така се учат децата да се пазят. А за сгъваемите кошари с мрежичка - да ви предупредя да не ги опирате в стени, защото Миа така като се пусна назад и през мрежичката удари стената и съотв. ревна. Та си оставям вече кошарата на 10ина см. поне. 
Гимнастиката отдавна я спряхме - на ок. 2,5 мес.  понеже ортопеда Драганов каза, че е чудесно раздвижена и няма нужда повече. Само лошото е, че като отказах гимнастиката, спрях и масажа. Вечер след баня мажа с мляко, но на бързо, не е чак масаж. Пробвах се скоро, но то на това шило масаж не може да се прави! Едвам памперс слагам, ак какво остава 10-15 минути да я задържа на плота. "Упражнението" конче и ние го практикуваме и много се забавляваме.
Това се сещам за момента... Но ай`л би бек  Sunglasses

# 214
  • offshore & overseas
По принцип съм съгласна че копирането е порочна практика, но дори тук, във форума, всеки скива идеи от някого другиго, "открадва" ги и ги пресъздава по свой вълнуващ начин, не е ли така? Нищо ново под слънето.  Peace

Просто колажите са традиционни за отчетните "Родени през..." и реших, че са добра идея, но нека не е точно това, което са направили январките, нека е друго, по-идейно (но да направим нещо, за Бога, напр. нещо коледно, но със снимките на нашите дечица)!! Може и конкурс да си направим даже.

Е, бива ме за подстрекател, но идва ред на някой с организаторски талант.  Mr. Green

# 215
Преси, само не разбрахме датата на сватбата!

Заради опасността от удари , ние взехме на Виктор сгъваемо легло и хич не съжаляваме. Колкото е палав до сега да бяхме посещавали болницата 100 пъти с разцепена глава... Оставям много често да си играе в кошарата  - пълня я с играчки и той се знаимва 15-20 минути преди да му омръзне Simple Smile. Любимата му игра е да изпразни отпред джобчетата на леглото за памперси и други джунджории и това отнема около 10 минути , така че имам малко спокойствие...

Последна редакция: чт, 08 ное 2007, 19:07 от Radostche

# 216
Момичета благодаря и черпя виртуално по случай именния ми ден :

Честито от мен на всички пораснали дечица и на всички именници!  bouquet

# 217
  • Стара Загора
И на Радо честит имен ден! Ние може да сме го забравили, ама нека и зло да го забрави! Hug
Хм...че значи и аз трябва да имам имен ден.Щом производните на Радка празнуват newsm78
Сега се сещам, че преди години питах един свещеник кога имам имен ден и той точно така ми каза или Арх.Михаил / тук аз не намерих никаква връзка с името си/ или Коледа/тук пък не ми се искаше да минавам с 1 подарък за двата празника/ и така и не празнувам  Mr. Green

# 218
И на Радо честит имен ден! Ние може да сме го забравили, ама нека и зло да го забрави! Hug
Хм...че значи и аз трябва да имам имен ден.Щом производните на Радка празнуват newsm78
Сега се сещам, че преди години питах един свещеник кога имам имен ден и той точно така ми каза или Арх.Михаил / тук аз не намерих никаква връзка с името си/ или Коледа/тук пък не ми се искаше да минавам с 1 подарък за двата празника/ и така и не празнувам  Mr. Green
Май наистина трябва да празнуваш днес,че и аз съм питала в църквата и ми казаха,че на Архангелов ден трябва да е.Всичките ми познати,които са Рада,Радостина и т.н. празнуват днес.То и аз не виждах връзка,ама щом казват няма да се лишаваме от празник я.Честит ти имен ден,пък от другата година да го празнуваш както си му е редът. newsm51

# 219
А честито на всички празнуващи, много здраве и сън за мамите, колкото може повече проспани нощи.
  bigdance2  ura
Видех че и други не спът,  smile3507не съм единствения вампир  Misc Ghostкъде по 30 пъти скача нощем и играе "тантинината" около креватчето. Май зъби шъ да съ, мойчкия тъй сладко върви и повтаря (с натъртено ъъ) зъби, зъби. Та като резултат от многобройните безсъни нощи накрая изкара едно зъбенце, tooth и две нощи спахме, само 3 пъти се събуди. Ама после айде Йово на ново. Та ме успокоихте вие тука верни другарки, тека човяк куто види че нейде далеч още някой скача нощем и му става по-леко на душата hug.
Сега дзверо заспа, тати отиде на биричка и бегам да спим че ношна ме чека. Лека ви нощ и дано спите много smile3524

# 220
А ВИктор го е налегнало едно безапетитие - отказва да яде дори любими храни....

# 221
  • София
Ние от вчера може да се похвалим с 11 самостоятелно направени крачки.  newsm68

# 222
  • Стара Загора
Ние от вчера може да се похвалим с 11 самостоятелно направени крачки.  newsm68
smile3501 Бравооо на пъргавелкото Ники.

# 223
Браво на първият проходил в отбора Simple Smile smile3501

# 224
Браво на Никиsmile3501  Верно е голям пъргавелко. Аз бях готова да се обзаложа, че Калината ще е първата проходила (понеже съм свидетел какво е шило немирно)  Laughing
На bzepic - честито ви първо зъбче! Да са белички и здравички всичките и безболезнено и неусетно да израстат останалите! А за неспането - "МНО-ГО СМЕ! без-СИЛ-НИ СМЕ!"  newsm18

Общи условия

Активация на акаунт