Февруарските мишлета, риткат палаво с крачета

• 11 220
  • 266
  •   1
Отговори
# 195
Честит имен ден:
- на Мишон - да е все така лъчезарен и чаровен  Hug
- на Ангел - да е послушен и кротушко   bouquet
- на Михаела - да е принцесата на мама, тати и "бати"  Laughing
- на Миш - да е все така добричка и забавна  Flutter (И съвсем скоро да се радва и на една малка принцеска  Peace Мерси за милите думи! )
- и на моята Миа  - понеже аз съм си наумила, че днес й е празника  Heart Eyes
Много здраве и щастие за всички празнуващи!
Честито и на месечинките ни!
Благодаря на всички за поздравите вчера  Hug
P.S. Гале, страхотна почерпка - неизчерпаема е от към идеи тази жена...!

Последна редакция: чт, 08 ное 2007, 09:56 от jas.min

# 196
Леле колко празнуващи днес...
На месечинките честито.. да са здрави и послушни, весели и игриви!
На именниците да им е живо и славно името.. Специални поздрави на Миш.. да е все така усмихната и позтивна и много щастливи моменти и желая!   bouquet
Специална забележка към Мяу която въведе практиката да се пише с невиждащи букви и всички които последваха свтлия и пример - визирам Анимката в случая.. ужасно е СПРЕТЕЕЕЕ!!!

# 197
Здравейте.
Честито на всички мами, татковци, малки и големи именници днес! Да са живи, здрави и много усмихнати!
Честито на порасналите месечинковци!

Ето нашата почерпка

Честито и на Прес! Много весело и незабравимо изкарване на свадбения ден. Гледам, че повечето момичета сами са организирали всичко. Ние почти нямахме свободно време (хем имахме почти половин година от определянето на датата до самата дата Sad ), та ползвах агенция. Много е удобно и страшно улеснява откъм време. Но е добре да погледнеш поне на 2-3 места преди да решиш. То няма кой знае каква разлика, но...Предложения не мога да дам, тъй като мисля, че за всеки град си има агенции на място... Тази която ползвахме ние беше добра. Аз лично съм доволна.

# 198
Здравейте на всички Laughing
Докато не сме писали и отново много празнуващи - месечинки и именници . Да са живи и здрави всички месечковци, а именниците - да носят с радост името си   bouquet
На булката Преси, много късмет и търпение в приготовленията , че то си е направо изпитание Mr. GreenНа мен ми беше преди 6 години и освен ,че ми беше много радостно и весело , си спомням ,че беше и доста напрегнато докато се организира всичко , но все пак по такива хубави моменти ,човек да се ангажира Wink
Да споделя последни новини при нас . Първите ни два зъба растат и лекинко се виждат вече Flutter Борислав започна да се буди мноого рано - към 6,45 часа и после е доста крив докато си легне за сутрешната дрямка. Онзи ден дадох 1/4 жълтък за първи път , но вчера забелязах две пъпчици по лицето и по телцето тук таме имаше  newsm78. Струва ми се ,че е от жълтъка . Днес са останали само по бузките- пъпчиците , но жълтъка ще го оставим след годинката. Това е първата храна на която реагира така.
Имам няколко въпроса Laughing
Оставяте ли бебчовците да си играят в кошарките сами? Embarassed  Питам ,защото аз не го правя и не знам защо  Embarassed
И другото : Продължавате ли с масажите и гимнастиката всеки ден?Аз сутрин се старая да правим такива , но е все по-трудно ,защото Боби се върти и като ,че вече изобщо не му е приятно. Вместо да се радва като преди , той хленчи и се опъва Confused

# 199
  • София
ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА ПОРАСНАЛИТЕ БЕБОЦИ!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА Ангел, Михаела, Мишо и Миа! Да им е живо и здраво името!

# 200
  • София
Здравейте Simple Smile
Честит имен ден на Ангел, Мишон и малките Михаелки. Да са живи и здрави и много послушни. Честито и на Mish, да е жива и здрава и двамата мъже много да я обичат и слушат.
Честита 10-та месечинка на Янито и 9-та месечинка на Виктор. Да са здрави, послушни и весели деца.
Тази нощ пак имахме много будения. и Другото Валето вече не иска да остава сама в стаята, а съм излязла, а е започнала да плаче. Незнам това вече от какво е.
Приятен ден от мен

# 201
Честито на всички пораснали бебоци!!!
Честито на всички именници днес!!!
И Прес, честито и на теб за сватбата!!!
Всички да сте здрави, усмихнати и обичани!!!

newsm51  newsm51  newsm51  newsm51  newsm51
И всички болнички да оздравяват  Hug  Hug  Hug

# 202
Честито и от нас на всички именици!!!
На всички много пораснали месечинковци!!!

Благодаря за почерпките, много вкусничко изглеждат!
Sofy- и моята принцеса не ме пуска да излезна от саята без да ме изпроводи с писък, но аз вече свикнах и тя започна помалко да се отказва да си хаби силите напразно.

# 203
Здравейте,
днес е празник- поздравявам Миш, Миа, Мишетата, Мишо, Ангел, за именните им дни, както и малките големи пораствщи дечица днес- Яни, Виктор, Валентин и Пресиян...Нека растат здрави и щастливи мъници!
Бопси, аз оставям Марти в леглото, но откакто се фрасна в таблата- внимавам. Ако седи и си е мушнал крачетата през решетките не може да се изправи, ама пък може да падне назад и да ги нарани...Но го оставям понякога, когато няма начин и все си представям разни гледки  SickЩе му сглобя леглото- кошара и мисля,че там ще е по удобно, а ще мога да го пренасям по стаите. Масаж, аз правя само вечер докато го мажа, ако може да се нарече масаж въобще. А гимнастика- изобщо. Не съм му и правила- не знам защо. Опитвала съм няколко пъти, даже разпечатвах материали, ама нещо не успях. Може да се каже, че несъзнателно му правя разни упражнения, докато си играем и така.
Нощес на 4-тото будене вече го взех при нас. Трудно се издържа вече, зъби няма още. Започвам да си мисля, че не е от зъби, но както и да е.
Вече няколко пъти успявам да го издържа У вецето, но го усещам, че се напъва иначе не бих могла да "позная" кога върши работата. Вчера за малко да му взема гърне, но...ще почакам още малко.
Хубав ден ви желая и празнично настроение!

# 204
  • София
сори без снимки, че ще стане страшно Laughing

сори без снимки, че ще стане страшно Laughing

Поправям се и си вземам бележка Embarassed 

# 205
  • Стара Загора
Охоооо имало и още именици, ха честито и на тях-от здраве и късмет да не се отърват!

Мнооооого е сладурскооооо, мерси  Heart Eyes

# 206
  • offshore & overseas
Относно финНите шрифтове, и аз се поправям, ама отсега нататък!  Hug

Относно масажи и гимнастики, опитвам, но в никакъв случай не редовно, а това, което ми помага е, не се хилете Mr. Green, "Хей ръчички...". Но мойто диване е толкоз дейно, че по-скоро аз се упражнявам, упражнявайки я. Имам и едно любимо (мое Embarassed) упражнение "конче", но напоследъкА взе и него да изчанчва Халята. То се изпълнява общо взето така. Лягате по гръб (напр. на спалнята), свивате крака на корема и качвате дечко на прасците, след което, тропа-троп, повдигате прасците нагоре и надолу с щракащо-цъкащ звук. Много е забавно, ама мойто орле взе да ми заграбва очилИте  Shocked , както съм тъй легнала и беззащитна (въй въй въй), и ще прекратяваме тая порочна практика май.

Ай стига вече излияния, кой разбрал-разбрал -- кака се ожени, нали го знаете тва лафченце.  Joy

Кво друго имаше, а именните дни! Големи празници, голямо нЯщо, и айде, за да не изреждам, честито на всички, честити да са им имената и да се носи славата им надлъж и нашир по тая земя. А знаете ли, че братята с'рбе си взимат тридневен отпуск за празнуване на именяци. И после три дни яли, пили и се веселили Drunk, а на четвъртия "Ти мене уважааш ли ме, м? fight"...

Последното се изкуша'ам 'а го пуснала със ситнеж, ама обещах, пусто.  Peace

# 207
Цитат
author=Мяуче

meriander, добре, че се доизказа, щото я усетих Жасминкото как понечи да яхне метлата и аха-аха да каже гуд-бай на д-р Антонова....  afwitch
  Лелеее за разстрел съм   #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Леле за smile3525 разстрел съмм  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 208
  • русе
Честито на всички именници днес - дечица, майки , бащи и т.н. Името им свято, да бъде то полято , с руйно вино, песни ,танци, веселба и така до сутринта!
Честито и на всички пораснали бебоци!

Аз гимнастика почти не правя - ама тя както не спира за две минути на едно място , мисля че сама си прави достатъчно гимнастика! Масажче й правя вечер след баня , докато я мажа с млякото за тяло. А баща й разтрива гръбчето й тогава!
Аз днес ходих до работа да си пусна нова молба за отпуска - за платен отпуск за отглеждане на дете до 2г., че ми свършиха онези 315 дена / не че при мен има голяма разлика в парите /. Разбрах че една от колежките ми е бременна 2-ри месец , дъщерята на шефката ми също  - нека все повече дечица да се раждат - то ядовете и безпаричието край нямат, но само една усмивка на малкото слънчице прави животът ти пълен!

# 209
Честито навсички месечиники newsm67  261uu

Общи условия

Активация на акаунт