Февруарските мишлета, риткат палаво с крачета

• 11 225
  • 266
  •   1
Отговори
# 180
  • Стара Загора
Прегръдки на порасналата Миа Hug
Да е здравичка и все такава чаровница!

Ихаааа булка ще си имаме newsm44 Хайде Преси, както ти е писала Хрисито ние ще сме ти безплатни онлайн консултанти за сватбата  Hug За кога сте я планирали ?

Аз също нямам опит с агенции, с мъжо отнесохме всичко на плещите си по подготовката, но пък с мерак го правихме и мнооого тръпка.Много мило ми стана като видях, че ще има сватба, сетих се и  нашата... Heart Eyes

# 181
Ееееее, Преси, бива ли така?!?!
Може ли толкова лаконично "Ще се женя... Давайте идеи..." Айде по-ентусиазирано - слОжи по 3 въпросителни на всяко изречение, малко сърчица, дай инфо - кога, как си го представяш, малка или голяма сватба.... Тъй като гледам, май всяка от нас е по-развълнувана от теб  hahaha Майтап де Wink Ха сега - честито! И да се присъединя и аз към групата на кандитат-помощнички. Ние не искахме агенция и всичко (ама всичко!) сами си правихме - с много ентусиазъм, мерак и тарание. Дори поканите, подаръчетата за гостите, късметчета, булчинския ми букет, бутониери от живи цветя, украса за кола, украса за масите в ресторанта - абе чудех се и аз вече какво още мога сама да направя. Само дето роклята не си уших сама  Laughing А за спомените от сватбата - еееех, а бяхмме млади (и хубави...)

# 182
  • София
Здравейте Simple Smile
Честита 9-та месечинка на МиаДа е все така здрава, хубава, винаги засмяна и много да слуша мама и тати   bouquet
Преси, честито. Да си направите най-хубавата сватба във Варна  Peace
Аз също като Ясна направих почти всичко сама - подаръци, украса за къщата, за колата и бях много доволна от себе си накрая Simple Smile. Аз май най-полезна мога да ти бъда в украсата за къщата.
Валентинката чак сега заспа следобедния си сън. в 1 заспа само за половин час и това беше. Сега довечера пак ще заспиваме след 11, зависи докога откара. Аз днес звънях на педи, каза да пробвам да й давам няколко дни Панадол преди заспиване, да видим дали ще спи по-спокойно. Малко се съмнявам обаче. Скоро ще тръгне и 8-ия зъб и изобщо до година и половина сигурно ще е това положението - будене по 100 пъти.

# 183
Ехееее, здравейте,
поздрав и тук за малката голяма 9- месечна МИА!!! Да е здрава на мама и тати и все такава хубава!
Преси, много хубава новина Hug! Ще помагаме с каквото можем  Peace Аз също организирах всичко заедно с мъжА, та не мога да препоръчам агенция. Тогава пишех в един форум www.svatba.noxart.com май беше. То е сайт с информация и към него форум. Вече сигурно има и много други такива. Ако имаш време е добре да погледнеш, за да се ориентираш, ако не- агенцията е добър вариант!

# 184
Pres  Hug радвам се за теб!
Ние ползвахме услугите на една фирма, която изнася ритуала на място.. но само това.. другото организирахме сами.. сайта от Цвети е много полезен.. кажи за кога е събитието ще помогна с каквото знам, че голямо търчане беше при нас..
Взех Пулмекс бебе то си е старото виетнамско чудо май.... както и да е мазнах го но той като цяло се подобрява вече.. личната одобри назначените от мен лекарства .. добре че е форума
Честити 9м на МИА - февруарската фурия.. да е все така усмихната и палава   newsm32  party006

# 185
Честито на принцеса Миа!
Честито,Преси!
 И ние си организирахме всичко сами,но както са казали момичетата ще помагаме с идеи.
 При нас нищо ново-Радо расте и става все по-палав.Днес бяхме на консултация : наддал е 500 грама и е пораснал с 2 см-съвсем прилично.

# 186
  • София

Благодарим за пожеланията  Hug Hug Hug И да почерпим на патерица.

Честитка за Миа!! bouquet  bouquet Чаровница....Не завиждам на татко й ... Wink

Скайче,пулмекса действа много добре след баня като се намаже в горната част на гърдичките.Хем отпушва носа,загрява и намалява кашлицата.А за стичащите се сополи в гърлото на Сами му поmaгаше само коларгол,но беше по-голям  newsm78

Преси,честито.....аз не мога да ти помогна с опит(ние подписахме само с кумовете)
,но с идеи съм насреща.

Лека нощ от нас

# 187
  ura  bigdance2 Честита 9-та месечинка на Нежната и палава Принцеса Мия!   bigdance2 Пожелавам и да е все така чаровна и омайна, много игрива весела и да слуша мама Ясна!

Ясничке много е сладка Мия бонбонова на снимката на аватара ти. Колкото пъти я погледна все повече ми се приисква и момиченце  Laughing
Ихаааа ще си имаме БууууууууууулкааааааАаа! newsm44 Честито Преси! Аз нямам опит с агенции, но ще помагаме с каквото можем.  Peace

Последна редакция: чт, 08 ное 2007, 00:23 от Mish

# 188
Преси ще е булкааааа, а малкото съкровище - шафер - нали:) .... Помня братчето ми като беше малко и гледа снимките от сватбата на мама и тати все питаше, защо той  не е бил на тая сватба  Joy hahaha Joy hahaha... Е Виктор ще е соделил най-щастливия момент на своите родители  Simple SmileSimple Smile Мои приятели пък бяха решили, че ще се оженят , когато имат детенце и то стане достатъчно голямо , за да носи халките на ритуала Simple SmileSimple SmileSimple Smile ...Веднага ми идва идеята Викторчето да участва някакси в ритуала , дори и само с присъствие или нещо такова, ще помисля още  ....

# 189
  • Стара Загора
Честит имен ден на Мишон и Ангел!

# 190
  • София
Честит Имен ден на Mish Hug Много усмивки с малкия сладур, да има само здраве, щастие и веселба в живота ти  Heart Eyes
Честит Имен ден на Мишон на galastra Hug Да бъде все така чаровен Heart Eyes
Честит Имен ден на Ангелче на Ели Hug Да слушка мама и само усмивки да й носи Heart Eyes

Честит Архангел Михаил на всички, които искат да празнуват Laughing Наздраве cheers
сори без снимки, че ще стане страшно Laughing

Преси, няма начин да не се справиш, та ти си се справила с цяло дете Laughing Която и фирма да избереш, ги дръж изкъсо и всичко ще е наред Hug

# 191

Добро утро на всички Simple Smile

Да почерпим, че днес Янислава става на 10 месеца пожелавам и да расте здраво и силно дете Hug

Честито и на останалите месечинковци Виктор , Валентин и Пресиян нека са живи и здрави, весели и усмихнати, добри и послушни, и много радости да носят на мама и тати. smile3525

Честито и на Мишон, Ангел и Михаела по случи именния ден пожелавам им  здраве, щастие и много любов.

По късно ще кача и малко снимки та да ни видите колко сме пораснали Simple Smile

Лек и спокоен ден на всички  newsm51

# 192
здравейте честит имен ден днес на всички ангелчета и михаиловци и михаели и всички празнуващи Simple Smile

Ние сме с обелена тиквичка. Снощи Никол се катери къде ли не и накрая събори една голяма детска книжка с твърди корици върху главата си и уж с баба и я дебнехме и не можахме да я спасим хубаво че не беше в очето  Praynig
И сега на челото имаме коричка.
Честито и на Присияна за сватбата представям си булка и зад нея топурка едно току що проходило маймунче Simple Smile))

# 193
Честита месечинка на Янислава и Честит Имен Ден на празнуващите днес! Малко виртуална почерпка от нас!

# 194
  • София
Добрюту  Laughing

Благодарим за пожеланията за именника! Hug Няма да ви черпим виртуално с овнешки курбан ,а скромно с малко добро настроение.

Честит имен ден и на Ангел и Михаела  newsm67 newsm67

Party Time newsm64 честитка и за порасналата Яни

Общи условия

Активация на акаунт