Да попитам тези,които са ползвали пулмекс бебе - Мария е със запушено носле, подсмърча, сополки много рядко - мога ли да пробвам с това кремче? След преглед лекарката ни изсписа коларгол,физ.р-р и вит.с.

Та да си кажем,че днес освен Ангеловци и Михаиловци ,имен ден имат и Радко и Радка и производните от тези имена.
, но не ми се иска да копираме януарчетата. Хич не ми харесва като направят някои нещо във форума и после айде всички като тях. Не знам де - може и да не съм права, но така го усещам.

. Любимата му игра е да изпразни отпред джобчетата на леглото за памперси и други джунджории и това отнема около 10 минути , така че имам малко спокойствие... 

не съм единствения вампир
къде по 30 пъти скача нощем и играе "тантинината" около креватчето. Май зъби шъ да съ, мойчкия тъй сладко върви и повтаря (с натъртено ъъ) зъби, зъби. Та като резултат от многобройните безсъни нощи накрая изкара едно зъбенце,
и две нощи спахме, само 3 пъти се събуди. Ама после айде Йово на ново. Та ме успокоихте вие тука верни другарки, тека човяк куто види че нейде далеч още някой скача нощем и му става по-леко на душата
.
Бравооо на пъргавелкото Ники.
Верно е голям пъргавелко. Аз бях готова да се обзаложа, че Калината ще е първата проходила (понеже съм свидетел какво е шило немирно)