Иде вече златна есен, ФЕВРУАРЧЕто си пее бебешорска песен

• 10 908
  • 288
  •   1
Отговори
# 270
Нашите най-любими играчки - на първо място- найлонови пликчета. Опитах се да ги заместя с шумоляща книжка, ама не! Следващото любимо - джапанки, като по най-бързия начин си ги навира в устата за всеобщ ужас. После са дистанционни и телефони, като гледам на всички са им любими, следват кабели и чак след това играчки. Напоследък се радва на големи плюшени играчи по които да скача, да ги бори и т.н.
Абе тия колички не са ли доста скъпи. Аз не бих си купила тепърва скъпа количка, мисля че след като Яна проходи, а то ще е скоро, едва ли ше я ползвам особено. Тя и сега неиска да седи в количка повече от половин час.
Аз карам досега на подарени возила , които на всичко отгоре хич не са удобни, оцених колко е добре да имаш готина количка, но тепърва няма да купувам. Живот и здраве за следващото бебе - може.  Wink

# 271
  • русе
Момичета, да се похвалим - имаме снимка в сп.Моето бебе и аз - участваме в конкурса "Златна есен"! Вие изпращате ли снимки на вашите деца в различни конкурси? Аз редовно изпращам на Мимето - на принципа "важно е участието, а не победата"! Ето тук може да видите снимчиците - http://www.moetobebe.net/babies2/ , а може и да видите условията за следващия конкурс и да участвате и вие, т.е. вашите бебоци Laughing

# 272
  • София
За лятна количка съм си харесала тази :

Абе тия колички не са ли доста скъпи. Аз не бих си купила тепърва скъпа количка, мисля че след като Яна проходи, а то ще е скоро, едва ли ше я ползвам особено. Тя и сега неиска да седи в количка повече от половин час.
Въпреки че ще са проходили, няма да могат дълго да ходят, защото се уморяват. Другият вариант е на ръце.

В новият брой на "Моето дете" има снимки на Алина на Ели - голяма красавица!

Последна редакция: ср, 31 окт 2007, 10:13 от hrisito

# 273
Честит Рожден Ден на Драгомира на abcxyz!  bouquet

# 274
И аз много харесвам куини запп. Сестра ми има такава и като ходихме на морето я заехме от нея понеже с всичкия багаж, който помъкнахме бяхме много дефицитни откъм място в колата. Ами много е удобна - изключително компактна и лека.  И сегашната ни количка не е тежка, но запчето е просто перце. Иначе наистина много лесно се надига предната част като сложиш 2-3 кила багаж отзад. Но след някой месец вече няма да ходим с толкова багаж (надявам се), така че може би пак ще я вземем от пролетта нататък! Другия вариант, който ме кефи, (но не съм я пробвала де) е тази на Еспри . Много ми харесва като цвят и дизайн. Но ще видим напролет де може и по-хубави да има. Но определено си трябва количка и като проходят и то най-добре лятна и лека. На сестра ми малката е на 2,5 г. и си излизат с количката. През повечето време си я бута празна, но пък като се умори детето или трябва да побързаш и да не спирате на всяка тревичка/цветенце/сергийка - слагаш детето вътре и готово.

# 275
  • София
Честит Рожден Ден на Драгомира на abcxyz!
Честито и на Ели със закъснение  bouquet
Hrisito, пожелавам ви бързо оздравяване.
И аз съм харесала същата количка - Вит, ама искам и Макларън Mr. Green

# 276
Здравейте.
Честит Рожден Ден на Драгомира на abcxyz!  bouquet

Много благодаря!
Ето и малко почерпка.

А като мине празника може и някоя снимка...

# 277
Ехо...
Честит Рожден Ден на Драгомирка! Да расте здрава и усмихната!
С тези колички защо само разбунвате духовете, бе....Нашата количка е среден клас (първата), а лятната, която купих за път пъК е супер обикновена, но вие прекалявате с тия снимки, значииии  Crazy Много са сладурски количките, ама моята нагласа е, че ще се ползва твърде малко време за да дам толкова пари. А това, което търсех, го намерих и за по малко парички. А тези специално дето ги гледам са само седящи. А и мисля, като проходи стабилно, да позлвам количката само в крайни случаи, но да видим, че все се заричам, пък после все обратното правя  Thinking
И аз видях Алина, да е жива и здрава, манекенката! Поздравления!
И Марийчето-също!  Peace
И аз пускам снимки редовно, където се сетя, но когато имам време,че много ме домързява  Sunglasses
Дано е хубаво времето, да разходим децата и днес!

# 278
  • offshore & overseas
Момичета, да се похвалим - имаме снимка в сп.Моето бебе и аз - участваме в конкурса "Златна есен"! Вие изпращате ли снимки на вашите деца в различни конкурси? Аз редовно изпращам на Мимето - на принципа "важно е участието, а не победата"! Ето тук може да видите снимчиците - http://www.moetobebe.net/babies2/ , а може и да видите условията за следващия конкурс и да участвате и вие, т.е. вашите бебоци Laughing

Участваме, участвамее, и още каак!  Mr. GreenЧе даже и веднъж сме пИчелили скромна, но полезна, ХИПСКА наградка.  baby_neutral

Благодарско за инфото, замислям се дали да не я изтипосам и Калята в новия кОнкурс.  newsm78

# 279
Хм, ще вземем и ний да се изтипосаме Simple Smile
А като говорихте за тези колички... случайно попаднах на тази обява : http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=118819&am … cpage=1#poststart

# 280
Момичета здравейте.
Да ви питам има ли някое детенце като моята НИкол, значи заспива си към 8:30 - 9 вечерта и до към 11 спи спокойно после почва да мрънка да се дупи да се върти взимам я при нас на спалнята и се буди през час горе долу почва да мрънка ако ибутна чайче в устата смуква успокоява се и заспива селд около час пак същото до към 5 часа тогава не издържам и и давам млекце пийва 30-40 грама и заспива и се буди сутрин7:30-8. Забелязала съм че ако я оставя да мрънка след малко се буди и почва да плачка.Вече се чудя гладно ли е това дете, зъби ли му никнат или просто си е нервно Sad Ама няма причина по цял ден е спокойна играе си не плачка. Айде преди как да е като си бях в къщи ама сега като работя вече едва втори ден а две не виждам и по цял ден ме боли глава Sad
Пък и милото бебенце се мъчи. Колежките казаха да не я оставям да спи много през деня ама тя спи сутрин от около 10-11 и следобед от 3-4 не е много сякаш. Яде си нормално. Само дето зъб нямаме . Вече не знам кво става  newsm78
Преди като си ядеше през ноща поне се буди наяде се и заспи а сега ???

# 281
  • Стара Загора
И Ивка беше тъй, но започнах да я слагам вечер по-късно да ляга и спря да се буди.Явно вече този сън им идва много и затова  Hug

# 282
Аз мисля да взема лятна количка на пролет, но по скоро нещо такова:
http://family-bg.com/popup_image.php?pID=1704

# 283
здравейте!по въпроса за количките:аз по едно време също се бях навила за количка,която да си бутам Дари като проходи Crossing Arms.даже някоя баба може да я купи за Коледа,напр. Mr. Green.гледах Макларън и Зап./някой беше показал новия Зап4,но още го няма и не знам дали ще го дочакаме Sad/реших да изчакам,за да проходи Дари и да видим,може и моята да си ми свърши работа

# 284
  • offshore & overseas
Аз мисля да взема лятна количка на пролет, но по скоро нещо такова:
http://family-bg.com/popup_image.php?pID=1704

Имам точно такава, наследство от систъра. Понеже е наследство, не казвам нищо лошо, а само споделям великата максима, че няма нищо вечно, както и... нищо непоправимо, т.е. което да не може да се поправи.

Тук под сурдинка споделям за реномето на марка Chipolino-ЧУполино.

На практика количката е невероятно лека и удобна, щом аз мога да я пренасям четири етажа нагоре и надолу + Калината (макар че, предпочитам да не го правя, все пак). Не е лошо, обаче, ако се предвижда продължителна и екстремна употреба, всички нитове да се заменят с болтове, за да няма неприятни сюрпризи.  ooooh!

А и Калина е вторият ползУвател, след едно малко по-кротко създание, което е яхало морковената Ерика до две годишната си възраст.

Гледам, че се формират, най-общо казано, два фронта (по въпроса за количките). Аз самата съм леко шизо в това отношение #Crazy, тъй като, хем искам детето ми (а покрай него и аз, естествеНно) да има най-доброто (разбирай най-скъпото и всичко произтичащо от това), хем усещам как тези ми желания клонят към излишество. Разбира се, вътрешното ми раздвоение се разрешава по един естествен начин, а именно: нЕма пАриhahaha

Тъй че, не знам дали изобщо съм обективна и дали се разбра, че в крайна сметка СЪМ ДОВОЛНА от нашето онаследено ЧУполино и ще си го ползвам до последен дъх (на ЧУполиното).  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт