Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са потребителските преживявания при поръчка от Victoria's Secret?
Каква е разликата в качеството на артикулите, поръчани от Victoria's Secret в сравнение с тези, продавани в САЩ?
Какви са процедурите и разходите за внос на стоки от Victoria's Secret в България?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са потребителските преживявания при поръчка от Victoria's Secret?
Потребителите съобщават различни преживявания при поръчка от Victoria's Secret. Някои са доволни от качеството на облеклото, обувките и аксесоарите, докато други изразяват разочарование от материалите и качеството на получените артикули. Освен това има споделени отстъпкови кодове и информация за безплатна доставка при определена сума на поръчката.
-
Каква е разликата в качеството на артикулите, поръчани от Victoria's Secret в сравнение с тези, продавани в САЩ?
-
Какви са процедурите и разходите за внос на стоки от Victoria's Secret в България?
-
Мога ли да намеря по-евтин артикул и да го получа от пощата без допълнителни разходи?
-
Как мога да получа или да намеря отстъпките за пазаруване?

ЗАщото аз съм виждала дрехи, които са много подобни като мои неща на GUESS, например, но на GUESS са няколко пъти по-скъпи, само защото плащаш за марката. А аз лично не мога да се оплача от качеството на нито една от изброените от мен марки. За каквото съм платила, съм си го износила с кеф и даже продължавам да си го нося, и след толкова време
загубила съм вече представа 

ще си го пазя като забременея
имам вече 10-тина чифта и само едни не са ми станали.Чантите също са страхотни , а за бельото няма и нужда да казвам , номер 1 са