Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат във форума?
Какви са препоръките за лечение на епилепсия и какви са възможните методи за лечение на епилепсията?
Какви са симптомите и лечението на синдрома на Уест?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Какви са препоръките за лечение на епилепсия и какви са възможните методи за лечение на епилепсията?
Във форума се споделя информация за лечението на епилепсия, включително препоръки за лекари, лекарства и рехабилитация. Потребителите споделят своя опит с различни лекарства като Депакин, Сабрил, Конвулекс, Ламиктал и други, както и техните странични ефекти и ефективност. Препоръчителното лечение включва консултации с невролози, изследвания като ЕЕГ и видео-ЕЕГ, както и прием на лекарства. Рехабилитацията и психологическата подкрепа също се препоръчват. Лечението обикновено включва медикаментозна терапия, като изборът на лекарства зависи от вида и честотата на пристъпите. В някои случаи може да се препоръча хирургично лечение за резистентни на лекарства случаи. Алтернативни методи като йога, рейки и хомеопатия могат да се използват като допълнителни терапии след консултация с лекар.
-
Какви са симптомите и лечението на синдрома на Уест?
-
Какви са препоръките за рехабилитация при епилепсия?
-
Може ли личният лекар да назначи изследвания на серумните нива на конвулекс, АСАТ и АЛАТ или трябва да отида при невролог?
от София сме последно искахме с личиния лекар направление за Правителствена болница,защото знам че там техниката е много добра,и не ни дадоха.Ходиме и във Военна б-ца при д-р Пане Попов там сестра ми е уж хоспитализирана,и него го молихме и не.Търсиме връзки нали и до това човек прибягва в безизходицата си,за да ни обърнат някъде внимание,да ни обяснят нещата кое как,но вече освен с пари...преди малко четох в сайта на ФРДЕ от немските лекари "малката книжка" публикувана там толкова много отговори плучух от там,които нито един лекар не ни даде.Например за тези пристъпи ,да нормало било при епилептичните припадаци да има и такива пристъпи и те си имали име-абсанси.Кой да ни го каже това-а ние мислихме че е нещо от лекарствата.Щастлива съм че ви открих макар и по такъв ужасен повод 

,тъй като детето спяло цял ден и нямала проблеми,а аз просто останах безмълвна и отвратена.