Alfaparf

• 114 407
  • 388
  •   1
Отговори
# 75
Аз си взех кристалите с лененото семе, благодарение на  jorjeta   bouquet,  и мога да кажа, че съм страшно доволна. До сега не бях ползвала такъв продукт, но определено въздействието му върху косата ми е страхотно. Не съм ходила на фризьор за връхчетата от 3 месеца и все още не са се нацепили.
Опитайте и вие момичета, няма да съжелявате  Peace

# 76
  • София
Аз си взех кристалите с лененото семе, благодарение на  jorjeta   bouquet,  и мога да кажа, че съм страшно доволна. До сега не бях ползвала такъв продукт, но определено въздействието му върху косата ми е страхотно. Не съм ходила на фризьор за връхчетата от 3 месеца и все още не са се нацепили.
Опитайте и вие момичета, няма да съжелявате  Peace

Еее супер, ето за този резултат говоря като ги препоръчвах на всички във форума.  Peace
Ефекта от тези кристали е невероятен.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Радвам се, че вече и други момичета усещат разликата.  Wink

# 77
  • София
Нямам идея дали вече съм го казвала, но аз ги ползвам от 3 г. Мога да кажа, че косата ми практически изобщо не цъфти, а я изрусявам от 18-годишна.

# 78
Аз намерих къде продават и тези кристали на алфапарт,но направих бая солена сметка ,та остана да си ги купя другия път като посетя магазин "зара".Вчера гледах и рекламата на кристиян аф рома, дистрибутор на алфа парт са, казаха го .Иначе си купих шампоан керанове тъй като доста го хвалят в друга тема

The light 2008-каква е цената на кристалите в "Зара"?

# 79
  • Варна
Кристалите са супер, а аромата им е просто върха  Heart Eyes

# 80
момичета, във варна знаете ли къде мога да намеря продуктите на Alfaparf.
 Hugблагодаря

Имат офис на ул. " Цимерман ", номер 24 или 42 , нещо такова

# 81
Мацки, а къде ги има в Русе,знае ли някой Praynig
Моите кристали попривършват и искам от тези,знам че има много доволни

# 82
  • София
Момичета, дали само кристалите на Алфапарф са достатъчни за предпазване на косата от преса или трябва да ги съчетая с още някакъв продукт?
П.П. Иля ти си страхотен консултант  Heart Eyes ...Кристалите са супер

# 83
  • Варна
peteto, кристалите не са достатъчни...те нямат функцията да предпазват от горещата струя/плочка...има специални продукти за предпазване...има много теми можеш да си потърсиш...  bouquet

# 84
  • София
Момичета, дали само кристалите на Алфапарф са достатъчни за предпазване на косата от преса или трябва да ги съчетая с още някакъв продукт?
П.П. Иля ти си страхотен консултант  Heart Eyes ...Кристалите са супер

peteto, най- добре си вземи термозащитни продукти за изправяне с пресата, а кристалите можеш да ги нанасяш преди това или след това.  Peace

Те имат защитен филм , който предпазва косъма от накъсване, изсушаване, също така от атмосферните условия, но нямат термична защите.

# 85
Ползвала съм боите и шампоаните- страхотни са!
Специално боите ми харесват повече от тези на Лореал Peace

# 86

И аз това питам Mr. Green

# 87
  • София
Моите кристали попривършват и искам от тези,знам че има много доволни

Кръци, ще се радвам да тестваш кристалите, ще чакам после отзиви.  Wink

# 88
Да Иля и аз ще се радвам, мила, но първо да ги намеря Rolling Eyes
Поли,ако ги видиш някъде свиркай,аз също ще ти пиша ако ги намеря Wink Sunglasses

# 89
момичета светнете ме малко че никога не съм ползвала кристали
те само срещу цъвтеж на косата ли са ?
как се нанасят?

Общи условия

Активация на акаунт