Лечение на стрии с витамин А

• 50 460
  • 285
  •   1
Отговори
# 150
# 151
# 152
Ееееееееееех, ако го беше показала малко по-рано  Shocked
както и да е... сега т Shockedябва да рзберем дали доставят до  БГ... И пак задружно да поръчаме  Flutter

# 153
Това е АБСУРД... При положение че всички други марки държат цени 50-60$ за 20 грама, това просто няма как да е истина... 3$ са 5 лв... Ако някой реши да купува от там, нека каже дали го е получил и дали гелът е ОК... Аз лично съм скептичен. Но ако някой потвърди, че работата става и гелът е ок, ще поръчваме и от там... Лично аз не виждам дори снимка на продукта... Не знам.

# 154
аз попаднах на това http://www.magicpharma.com/advanced_search_result.php?keywords=Retin-A
цената пак е доста .........добра

# 155
Видях че правят доставки до Европа , за съжаление за по нататък съм зле ,ако може някой да хелпне Praynig

# 156
  • София
5 долара е поръчката до всяка точка на Европа  doh
за макс 9 работни дни  doh
без значение броя продукти doh

# 157
Хм, ние сега като започнахме с едните гелчета,после ако ги сменим с друга фирма, дали ще се получи зле за кожата, как мислите???  newsm78

# 158
  • София
тези от magicpharma на Shalaks са също индийски, надали ще има съществена разлика  Wink Явно в Индия имат сериозен проблем с акнето  hahaha

аз мисля да пробваме, други желаещи има ли?

# 159
може като свършите гелчетата които сте си поръчали сега да направите почивка от една седмица например и да започнете с другите мазила, така би трябвало да не се  получи някаква реакция между двете мазила Thinking

# 160
тези от magicpharma на Shalaks са също индийски, надали ще има съществена разлика  Wink Явно в Индия имат сериозен проблем с акнето  hahaha

аз мисля да пробваме, други желаещи има ли?
има, има   Peace
регистрирах се  Peace но само това идея си нямам как да продължа  Embarassed

# 161
За да си поръчва човек от такива сайтова, трябва да има Visa ili Maestro....  bowuu

# 162
Maestro имам но с английския съм много зле  Mr. Green

# 163
Мдам, ама сега се замислям, че ще трябва и рецепта... newsm78

# 164
еееееееее стига де ......каква рецепта пък сега  Confused

Общи условия

Активация на акаунт