Мама палачинки мята, януарче се въргаля по земята

• 10 311
  • 299
  •   1
Отговори
# 285
smile3521 Проверен е на Анджи мъжа Mr. Green Mr. Green Mr. Green Твоя докато не направи второ не се хващам Stop

Дай оферта  Mr. Green  newsm43 той уж не чете тук, ама ...  Mr. Green

Пращам ти МитЕ за щерка Blush Blush Blush И пак може да си ги родим на една дата Mr. Green Mr. Green

# 286
Вай, вай  Mr. Green така ставаме ли роднини  Wink

снимки от Р … 02;бо

# 287
Анджи, супер снимки на Супер Любо и на цялото супер семейство!  Hug

Цвета, пробвах да сложа в моят подпис линийките с Миша - пак не се виждат.  Sad

# 288
  • Русе
Честит първи рожден ден на Оги, Пресиян, Миша и Боил! Да растат весели и здрави дечица!

# 289
  • Варна
ЧЕСТИТА ПЪРВА ГОДИНКА НА ВЕЧЕ ГОЛЕМИТЕ Миша, Магдалена, Оги, Боил, Пресиян и Васил!
От здраве да не се отърват. Весел празник и на техните семейства!

Ани, СУПЕР са снимките на СУПЕР ЛЮБО от СУПЕР празника му.  Hug

# 290
  • при принцесите
Честит празник на днешната дружина - Васил, Огнян, Боил, Михаела, Пресиян и Магдалена!
Нека растат здрави и щастливи деца и много радост да носят на родителите си!

newsm59  newsm59 newsm59 newsm59 newsm59

# 291
  • София, Лагера
Девойки, аз да ви питам, вашите малки мечета яздят ли колите за бутане? Ние бяхме на гости и Пресиян добара една такава и май му хареса.
Сега се чудя дали да не му купя... споделете опит?

Сестра ми ми пожела Пресиян да ми води много девойки и всичките хубави и добри! Ех, какво пожелание само! На мама сваляча да стане той (само да се отучи все до "кльощавия" Mr. Green ми задник да седи)

# 292
Честит Рожден Ден на Васил, Оги, Пресиян, Боил, Миша и Маги!   
bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni

Да са много усмихнати и лъчезарни деца!

# 293
  • София, Лагера
Андж, много сладък Любо! И с този сериозен поглед! Наистина е като бъдещ банкер  Wink

# 294
Някой ще пуска ли нова тема? Ако няма кой да я пусна аз?

# 295
  • София; Дружбето
Клеми,С winrar ще стане, че с него съм архивирала и като е на части мисля, че не признава друга програма

# 296
  • София
Здравейте ако има желаещи кандидатки да попълнят списъка с кандидат снахите да изпращат автобиография и актуална снимка в цял ръст на е-мейл: vesko.15.01.2007@abv.bg , всички кандидатури ще бъдат разгледани и ще получат отговор.

Я признай вчера какво си пила да го пробвам и аз Laughing Laughing Laughing

Абе защо на проходилите деца пожелавате здрава гърбина на майките им? Симона, откакто проходи, стана много по-самостоятелна. Не ме търси да я водя за ръка, вече рядко има инциденти и ОХ-чета... Thinking Тя и преди пипаше и стигаше всичко, но с моя помощ. Сега го прави сама. Единствена грижа ми е печката, инак тя сама си се разхожда и щрапа.

Джинджър,  Hug

Ние бяхме на консултация и Шишо го бодоха за кръв - на мама геройката не плака, само се опита да нашамари лаборантката, но тя явно има тренинг и не се впечатли. Crazy Утре ще дебнем за пишо.

Другия месец ще я ваксинират и вече ще ходим на 3 месеца. а не както до сега - на 1. Стана ми много тъпо, не знам защо. Малкото ми бебе вече не е малко Rolling Eyes

Анджи, много сте готини! Двамата ти синова са ти одрали кожата Simple Smile

# 297
  • София
Къде сте и защо никой не пише, а горе стоят хора, които четат?

Качих и моите снимки от рождения ден на Веско. Simple Smile

# 298
# 299
newsm59Честит Рожден Ден на Мишето, на Оги, на Пресиян!Мили дечица да сте живи и здрави и само радост да носите на мама и тате!  newsm59

Цял ден не мога да се вредя до компа, но сега ще ходя да чета. Simple SmileНие днес отпразнувахме рождения ден с няколко малчовци вкъщи и после с родата. Mr. GreenБлагополучно измих всички чинии вече Mr. Green, но остана страшно много ядене и пиене Simple Smile.

Боил днес опита и детската кухня. Simple SmileТо било много хубаво да не мислиш постоянно какво ще яде детето. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт