Ягодка и Саса-поръчка,доставка и обсъждане на проблемите.

• 31 882
  • 684
  •   1
Отговори
# 510
# 511
калисто ,сега видях,във другата тема си писала,че излятия тоник е на ДДФ,и моят изтекъл крем е на ДДФ-Redness Relief,измиващия гел в една поръчка от декември,също беше протекъл,отново на ДДФ.Явно опаковките им не са много качествени.
Да,опаковките им некачествени ама цените качествени #2gunfire

# 512
Момичета,искам да ви питам когато поръчваш чрез Фема има ли още отсъпка или не?А и също така за колко време пристига поръчката от сайта?  bouquet

# 513
Не пазарувам през Фема,но от другата тема разбрах,че няма отстъпки.От Ягодата пристигат за около 10дни,а от Саса много повече.Поръчката която днес получих е от 9март.

# 514
Момичета,искам да ви питам когато поръчваш чрез Фема има ли още отсъпка или не?А и също така за колко време пристига поръчката от сайта?  bouquet
защо не поръчваш направо от Ягодка  Laughing според мен е по добре

# 515
Нямам кредитна карта. ooooh!

# 516
Няма отстъпка.Пристигат различно,между 10-20 дена.

# 517
Нямам кредитна карта. ooooh!
не знаех Grinning но така става по бързо, по удобно и си ползваш всички екстри и отстъпки  Peace

# 518
Еее жалко. Sad
Какви екстри и отскъпки пропускам? ooooh!

# 519
Еее жалко. Sad
Какви екстри и отскъпки пропускам? ooooh!
Натрупване на отстъпка като след 20-та поръчка става 10%, подарък при първа поръчка над 25$ Peace
Аз сега си чакам дебитната Виза от ПИБ и почвам сама да си поръчвам Peace До сега бях през Фема

# 520
Какви подаръци има при първата поръчка? Twisted Evil
С какви кредитни карти можеда поръчвам от сайта?

# 521
Какви подаръци има при първата поръчка? Twisted Evil
С какви кредитни карти можеда поръчвам от сайта?
сменят подаръците често и затова са различни / моят беше лак/ като влезеш в сайта им ги има показани
картата ти трябва да е Виза или Мастеркард  Peace

# 522
  • Бургас
На мен не ми прие Виртуалната Виза на ДСК.
Затова се чудя дали ще стане през ПейПал... Преди бях питала дали мога да я регистрирам в ПейПал и да поръчвам така, но никой не ми отгоеори.

# 523
Мимита плащай през ПП.Моята карта е такава и не я приема Ягодата,но в Саса става Peace

# 524
  • Бургас
Мимита плащай през ПП.Моята карта е такава и не я приема Ягодата,но в Саса става Peace

Мерси, калисто!
Ще пробвам с виртуалната чрез ПП!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт