LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 55 - Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 64 040
  • 1 373
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Днес май е неработен ден за католическите страни - т.е. брой го за неделя. И както в събота и неделя поръчките се обработват по-бавно.
Не се притеснявай.
Жива да си, тъкмо се бях изприщила защо още не са ми фактурирали от оня ден поръчките, все пак е понеделник. Хич не се бях сетила  ooooh!

# 151
  • sofia

Пончото го имаме и е супер..........поне според мен  Peace
А отговаря ли си на размера?
Много е готино,отговаря си на номера,

# 152
Момичета, за дънки и панталони еднакъв размер ли да поръчам. Моя манекен е с талия 45 и ханш 55 см. Какъв размер дънки да му взема, че нещо вече мрънка, нямало място в гардероба от моите парцали, била съм го натирила само на две рафчета.

# 153
Момичета, може ли някоя от вас да ме ориентира кой размер панталони трябва да поръчвам за мъж със следните “манекенски “  Laughing размери:......

Аз определих точния размер на моя "манекен"  Laughing според таблиците под всеки артикул-там,където избираш номера има едно надписче Guide des tailles и като щракнеш ти излиза таблица с различни мерки.Та там пише-моя мъж носи 33 номер дънки тук,взех 44 и са му точно!Ако искаш опитай да определиш от там.   bouquet

# 154
  • София
Относно размерите на мъжките панталони.

Имам тези 46 (отговарят на дънки в БГ 36 размер):
http://www.laredoute.fr/vente-bermuda-long-active-wear.aspx?prod … e&pagesize=16

Размерите са:
талия- 47-48
ханш (най-долу при чатала): 60
ширина на крачола най-горе - 37

Тези 46 номер (бг 36)
http://www.laredoute.fr/vente-jean-comfort-fit-active-wear-longu … e&pagesize=16
Талия - 47
Ханш - 56.5/57
Ширина на крачола най-горе - 36, най-долу - 25

Една мама в предната тема беше дала размерите на 48 номер от тези:
http://www.laredoute.fr/vente-bermuda-droit-la-redoute-essentiel … e&pagesize=16

.....
Размери:
ширина в кръста, меря отзад както са сгънати 46 см.
ширина на крачола, на нивото на чатала от ръб до ръб 33 см.
дължина 56 см
от чатала до долу 29 см.
След пробата - мъжа ми е с талия 97, станаха му 48 номер, леко са широки в кръста, но не се знае 46 дали нямаше да му стягат. С две думи доволен е  Peace

Все още и аз не мога да се ориентирам, кой панталон е по дънковата номерация и кой по тези за панталоните Simple Smile

# 155
днес получих тези балеринки в жълто,но са ми малко широки,с тесен крак съм.според мен си отговарят на номера.

кажете някой код с който мога да ги намаля та да си взема други по-малък номер.

# 156
Ей тоя панталон така ми е влязъл под кожата, но с нищо не успявам да го намаля още малко  Confused
Помагайте  Hug

# 157
Pebs , Marissha    newsm51

# 158
  • Sofia
Хора не се излагайте!
При положение,че е намален на 55% с колко още да го намалят?!
през един пост някой исака да намаля нещо,което вече е доста намалено.Поне четете по-нагоре от вашто мнение,че това не става.

# 159
За кодовете:
Кодовете за намаление важат за НЕнамалени стоки, т.е веднъж намалена, цената на артикулите не може да бъде променена с нито един код. 

Това е цитат от 1-вия пост! А темата се казва: "Прочети 1-вия пост преди да питаш!". Чудя се, защо ли си правим труда с момичетата да пишем някакви неща, като никой не ги чете.
И ако Татти пак се намеси в темата, да не се чудите за какво е!

# 160
балеринките всъщност не са намалени,затова питах.

# 161
днес получих тези балеринки в жълто,но са ми малко широки,с тесен крак съм.според мен си отговарят на номера.

кажете някой код с който мога да ги намаля та да си взема други по-малък номер.

17523 - 40%
http://laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=a70fd63dcd783b1469

# 162
  • Sofia
балеринките всъщност не са намалени,затова питах.
не става въпрос за теб Peace

# 163
Извинете  Embarassed

# 164
мерси Вики,но нещо не става при мен,сега пробвах.

Общи условия

Активация на акаунт