LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 55 - Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 64 058
  • 1 373
  •   1
Отговори
# 120
Аз Умброто го поръчах на 41 евро с една мъжка тениска от 10 евро. 36900 намали цялата поръчка с 25 евро и даде подарък приборите с покривката. Каква е тази табла пък сега  newsm78 И аз поръчах 43, но с номер по-голям от на мъжо, ще видим дали сме уцелили  Joy По мои наблюдения продуктите трябва да са ненамалени и с квадратчето горе кафевичкото "пролет-лято 2008".  Peace
Според мен става и за дамско.

# 121
  • Пловдив

Момичета не мога да намеря с кой код се намаляваха тези маратонки на около 25-26 евро ....HELP
36900, но трябва да добавиш още нещо, да стане 50 евро поръчката. И трябва да е от колекцията пролет-лято  Peace

Тези маратонки ги харесах за моя мъж, но колегата ми току-що каза, че били за футбол в зала...
Наистина точно това пише и  в описанието  newsm78
Някой има ли инфо по въпроса  Rolling Eyes

# 122
Тези маратонки ги харесах за моя мъж, но колегата ми току-що каза, че били за футбол в зала...
Наистина точно това пише и  в описанието  newsm78
Някой има ли инфо по въпроса  Rolling Eyes
Да, точно такива са, но мъжете си ги носят и им харесват. Особеното в случая била подметката, но и аз не схванах каква точно е  Peace

# 123
  • София
Някой да е поръчвал това пончо, за да даде отзиви?
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9305220& … ue&ksource=-1

# 124
  • гр.Пловдив
Аха ясно. Май са доста мъжествени. Ееее нищо мъжо ще намаже.
Вяра код 57746 не ми ги намаля изобщо. Имаш ли нещо друго в кошницата?
На мен код 52302 ми ги намаля на 32.80Е (44номер)

# 125
Някой да си е поръчвал чинийки  Mr. Green
Аз много си харсах едни, но ме  е страх да не пристигнат в насипно състояни  Rolling Eyes
Ако има получавали бихт ли споделили качеството, и дали на живо са като на снимката или са по хубави?
Благодаря  Hug
Аз лично не съм поръчвала нищо чупливо, но засега ще се въздържа след сценките които видях в Митница София.
На няколко пъти съм засичала как карат препълнени колички (основно с колети от La Redoute  Laughing) и при опит да завият в коридора естествено всички кашони се изсипват на пода. При което, вместо да подредят обратно кашоните на количката, те започват с бесни шутове да ги ритат по коридорите до склада им.
Така че не се чудете защо някой път колетите изглеждат все едно че мечка ги е газила  #2gunfire

# 126

Супер, ще я поръчам  Peace

Много благодаря   bouquet

# 127
  • София

Пончото го имаме и е супер..........поне според мен  Peace

# 128
Аха ясно. Май са доста мъжествени. Ееее нищо мъжо ще намаже.
Вяра код 57746 не ми ги намаля изобщо. Имаш ли нещо друго в кошницата?
На мен код 52302 ми ги намаля на 32.80Е (44номер)
Сложих мъжки блузи по 6,90 от новите, че иначе нищо не ми ги намаляваше  Sick

# 129
Някой да е поръчвал тази блузка-отзиви за качество и размери?

# 130
И аз имам неполучена поръчка от 22.01 , за която писах писмо , но отговор няма  , а е за една приятелка #Cussing out Явно пак трябва да им досаждам  #2gunfire

# 131
  • София

Пончото го имаме и е супер..........поне според мен  Peace
А отговаря ли си на размера?

# 132
А 36900 и прибори ли дава, освен покривка  newsm78 Аз си мислех, че само покривка  Embarassed Вълнува ме, защото ако има и прибори, може би ще натежи пратката и ще е за митница  newsm78 Ако някой е получил вече с този код, да сподели  Praynig

# 133
  • София
Момичета, това защо ми изглежда като рокля? newsm78
http://www.laredoute.fr/vente-chemisier-anne-weyburn.aspx?produc … e&pagesize=16

# 134
А 36900 и прибори ли дава, освен покривка  newsm78 Аз си мислех, че само покривка  Embarassed Вълнува ме, защото ако има и прибори, може би ще натежи пратката и ще е за митница  newsm78 Ако някой е получил вече с този код, да сподели  Praynig

Някой беше писал, че само приборите от този код са 700-800 грама.

Общи условия

Активация на акаунт