Тук сме се събрали да слабеем, все Дюканки сме и хубавеем - 97 тема

• 35 433
  • 998
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Добър вечер!
Гладам, чата се е отразил добре на съдържанието на темата  smile3521 newsm10 newsm53
Кати 7140 Hug, Кифла Hug, добре дошли и успех!  bouquet
Кати, теб специално ще те следя, че си от моята подгрупа на трицифрените   bouquet
Кифла, че и с мармалад newsm78 какъв е тоя нережимен ник? Като пишеш, ще ми текат слюнките всеки път. Laughing
Ори Hug, честито прояждане на телешко, или поне на кайма! Ще откриеш толкова нови вкусни рецепти и възможности. Браво! Прояде трици, сега телешко, а после???

# 511
Здравейте!  Hug
Честити месечинки и намаления на всички празнуващи! Росченкаааааа видя ли,че стана?   bouquet А защо не променяш линийката?  newsm78
Аз съм щастлива,защото вчера една приятелка на съквартирантката ми дойде на гости и като ме видя и вика "Ауууу ама ти какво си направила????Ама ти си се стопила!"  bowuu и днес една моя позната,с която не сме се виждали от 1 година ми вика "Абе бая заслабнала ми се струваш"  bowuu А защо никой от хората около мен не ми го казва????? Вярно е ,че се виждаме всеки ден ама 9кг са си 9кг  #Cussing out #Cussing out #Cussing out Един комплимент от тях не получих!  #2gunfire #2gunfire Както и да е.....ще видят те ,като утрепя още 7кг  дали ще се правят пак на нито чули ,нито видяли!А преди като свалях по мизерните 3-4 кг и веднага "Ауууу ама отслабнала ми се струваш"  #Cussing out #2gunfire
Утре ми е последен ден на ПЗ и после пак почва редичката от 5П.Изчислих,че поне за великден ще съм на ПЗ,няма да минавам в трета фаа,че и без това няма да мога да си хапвам от душа,така че по-добре да не се изкушавам излишно!Че при мн принципа е или всичко или нищо.  hahaha
Днес има много нови попълнения!   bouquet Добре дошли и успех!
labello триците са от първия ден на диетата и ги ядеш постоянно - по 3с.л. на ден независимо в каква форма - кекс,с мляко,палачинка и т.н. но с условието да са до обяд,за да може органима да ги смели!
Радвам се,че ви има момичета!  Hug

# 512
Фенси , гледах снимки..та ти си изглеждаш страхотно...може да си позволяваш от онези неща дет ги си ги написала със светли букви сУвсем спокойно( но не много често де..  Joy!  Hug
Кстати, тез анкети за събирането ...аз с моята болест съм ги изпуснала, но тъй като живея близо до Стара Загора ще се явя и без покана да знаете!! Crossing Arms
Бачи, така ти се радвам!!!! Когато се появих, плахо поогледах ...не видях почти никой познат и леко се притесних , почти като новачка се почуствах..ама с моето нарушение покрай гнусния грип съм си новачка де!!!Нали започвам отначало???   Whistling

# 513
За какъв чат става въпрос ??? Пишете ми на лични, Кри , Бачи !!!

# 514
Привет от мен! Механичният кантар направо ме разби. То танци, то ламбади, то ча-ча-ча докато покаже "вярно" Simple Smile Според вас колко телешко има в телешкия салам!?

# 515
  • Тракийка в Софийското равно поле....
 Hug Привет на всички, вече от дома.

Аз се записвам само да помоля за една услуга по-просветените от мен. Намерих в София, още един магазин за трици и диетични храни. Но не знам как да го прибавя в блога.  Embarassed Така че пиша тук, пък дано някой по-усветен го сложи и там.

Намира се на ул Дунав, на ъгъла с Дондуков.

Ето и снимка!

http://tatitt78.multiply.com/photos/album/8/Dukanski_Vaprosi#1

Айде целувчици - аз ще му дръпна една режимна дрямка  smile3524

# 516
Кри Hug, после.... После трета фаза, викам. Че то не остана друго за прояждане Thinking Joy

Блекснейк, важното е, че си се оправила, продължаваш с нови сили, ти поне знаеш как Hug Peace
Белла, не е проблем принципно,  идеята на триците е да се приемат малкото въглехидрати до обяд.
labello, два пъти седмично можеш да ядеш нишестени в трета фаза.

Бачи Heart Eyes
Мариаид Hug Най-близките последни си отварят устата - личен опит.
Avatar, колкото ще да има, ама не е много, какво ти пука, забрави го телешкия салам Laughing

# 517
  • Universe
Според вас колко телешко има в телешкия салам!?

Avatar, според мен има рога, костно брашно и соев гранулат Joy Joy Joy
Телешкото е на щанда за месо  Peace

Бачи, Крикри Hug Hug Hug

# 518
Блеки,радвам се да те видя!
Ще се оправиш и ще продължиш напред! :hug
Добре дошли на новите ,момичета!  bouquet
Телешки салам не може да се яде Naughty

# 519
Tatitt вписано е магазинчето. Веднага се сетих къде е  Grinning
BlackSnake вестваме се, нали режимът е дълъг. И аз малко се поразболях. Чакам пак някоя история с глиста Simple Smile))
Орелия, Лени  newsm53

Последна редакция: чт, 17 апр 2008, 20:06 от baci

# 520
  • София
Да ви споделя, че в кварталното магазинче вече не ми броят киселото мляко, само питат "10 ли?". И вече знаят: "Без чанта" (т.е. без найлонова торбичка, нося си платнена). Като за квартално магазинче е прилично средно режимно... Чудя се дали да не почна да питам за трици  Joy

Зеленко  bouquet Всеки път се кефя на това "Не дейте, бре!" в подписа ти

Ако имаше как да го болдна  newsm78

Едит: Орелия,   bouquet , да си жива и здрава, че ме открехна, то било просто, ама като ти го кажат  Embarassed

Колко лесно чета тук, като има чат на друго място. Но рядко ще мога да се включвам там, иначе би обсебило цялото ми време.

202uu

Пираня, за пълния член пробвай да заместиш думата, за която се колебаеш, с ТОЙ или с НЕГО. Ако стане с ТОЙ, значи е пълен член, ако стане с НЕГО, значи кратък член. Толкова е просто.

labello, има книга, прочети я на всяка цена. Ако имаш сили: 1-2-3, колкото можеш теми назад, много ще ти помогне  Peace

kati_7140, за чатенето си има чат, да знаеш. Една шепа постове по 1 ред - не е добре. Виж функцията РЕДАКТИРАЙ за пост   Tired

...но млечните 200 гр. Макс 1 кофичка кисело мляко на ден. Извара също внимавай да не ядеш по 500 гр. Laughing Пак  е млечен продукт. По принцип с млечните да се внимава.

Това са лични тълкувания. Приетото ограничение е около 1 кг. млечни произведения на ден (вкл. прясното мляко - до 250 мл.).

За нуличките има на блогосайта писано: http://dukanskirecepti.wordpress.com/2008/02/22/%d0%97%d0%b0%d0% … 0%ba%d1%8a%d1%82/

Лека вечер, радвам се, че се появи този чат, за да се разтовари темата   bouquet

Последна редакция: чт, 17 апр 2008, 20:13 от Зеленкото

# 521
  • България
Добра Дюканска вечер милички!
Изчетохи ви и слава Богу, че има вече Чат, че да ни излиза парат там! Такова настроение и шегички, че днес почти не съм работила в службата /тихо да не чуе Шефа/ smile3532
Поздравявам Ви всички с успехите и борбата с килограмите! smile3501
Добре дошли на новичките! newsm51 За Вас и всички искам да потвърдя твърденията на момичетата тук, относно отпускането и прегрешенията! Моля Ви Не правете това просто няма смисъл от режима, чете си оригиналната книга и ако има нещо не ясно, тогава питайте тук. Аз съм с Дюки вече 2 месеца и седмица, но никога не съм прегрешавала, а и не съм се изкушавала, защото просто съм си настроила АЗ-а и точка. Така ще бъде и толкова! Наистина смъкнах 8,5 кг и вече от седмици задържам на 56, но мотивацията я имам. Никой не ми е казвал, че съм отслабнала, но аз се чувствам супер. Важно е положителното излъчването вследствие режима, защото непрекъснато ми казват колко съм се подмладила и разкрасила /нескромно звучи, но ви го споделям  Embarassed/, а за непознатите, просто не ми дават годините. Така, че ето Ви основателен довод за да сте стриктни с режима! Казах!
За WC мисля, че ви споделих, препоръчвам ви хранителната добавка /фибри/ на HUSK, режимно е и полезно. Направих запитване до фирмата и ми отговориха доста изчерпателно, просто съм възхитена!
Страхотни сте с ритуала за кантара, майче всички сме си лика прилика smile3521 лошо няма, само да показва минуси!
Желая Ви лека и топла вечер!
Усмихвайте се милички и се обичайте нали знаете, че така се отслабва многооооооо!
Благодаря Ви,че Ви срещнах и Ви има Ели Карагьозова ме покани при Вас Благодаря Ели
 Hug Hug Hug

# 522
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Baci  Hug   bouquet

# 523
Мон радвам се за теб душко Hug
leni27 честито намаление Hug
mariaid браво теб те поздравляват,а мен в работата ме гледат кОто  извънземно Mr. Green
айде Ше викам да ми стане хубаво:
Францииии,Перлеее,Вещиии,Славиии,Фолиии, Hug Hug Hug,
а изпускам някой- Е това е за цялата дружинка smile3525 smile3525 smile3525

# 524
 Peace Здравейте момичета,
Аз редовно ви чета,но не съм се включвала , защото малката ми беше много болна.Аз вече цял месец задържам,но нали надеждата последна умира.Искам да попитам да ли мога да слагам ленено семе към триците сутрин,и ако да колко време мога да го продължа.
  bouquet
  bouquet
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт