Номинации за най-голяма муня

• 3 552 260
  • 18 481
  •   2
Отговори
# 4 020
Голяма съм патка-вчера избирах около 50мин балсам в една огромна аптека и някрая,притисната от времето си взех някакъв на непозната марка-сравнително изгоден.Вкъщи го отварям да го подуша и виждам надписа-ШАМПОАН ooooh!

# 4 021
  • Шумен
Ето ме и мен при вас  Laughing Та историята е следната. Решавам миналата седмица да направя пролетно почистване и почнах стая по стая. Вчера благополучно стигам до кухнята местя лъскам, по едно време виждам че абразивния ми препарат е на привършване и отидох да си взема друг, реших че топката захар залепнала на плота под микровълновата с това ще я изчистя  Crazy. В магазина тези препарати буквално един върху друг наредени, харесах си един етикет ама да стигна до него трябваше да размествам. Взимам първия най-отгоре а той ми се изплъзва от ръката и пада. Капака хвръква незнайно къде и половината изсипан на земята  ooooh! Е нямах избор него си прибрах в едно пликче, обадих се на персонала да дойде някой да го измете и си тръгнах. Прибирам се вкъщи и решавам че в старата тубичка ще го прехвърлям. Е да ама не  Mr. Green с нищо не  помръдна пустия му капак и на земята го мятах туко виж стане като с другия  Crazy  А въпросната захар (никой не си признава да е обръщал на плота захарницата и да не ми е казал) изстъргах буквално с лъжица друго не помогна  Blush

# 4 022
 Laughing  Аз стигнах до рев веднъж с една лютеница.Не можах да я отворя, какво ли не правих и накрая седнах и ревнах с глас.
 Купувала съм си учебник за сумати пари, който имам.Такъв яд ме хвана. И досега си стоят двата, а нямам все още онзи, който ми трябваше. 

# 4 023
  • Шумен
Аз преди години бях на ръба да ревна, че не мога да си отворя един компот а така ми се ядеше. Опитах с лъжица не става, с нож не става и не става. Тогава ми хрумна гениалната идея да го отворя с отварачката за консерви вместо да си взема друг от същия плод  Crazy Помня че добре покрих и празния буркан и никой не разбра за това, до лятото като дойде време за нова зимнина  Whistling Така го бях нагласила, че баща ми с ножичка за ламарина свали остатъците  Laughing

# 4 024
Голяма съм патка-вчера избирах около 50мин балсам в една огромна аптека и някрая,притисната от времето си взех някакъв на непозната марка-сравнително изгоден.Вкъщи го отварям да го подуша и виждам надписа-ШАМПОАН ooooh!

Баща ми искал да направи подарък на майка ми на едно летище и й взел Chanel #5 и тя щастливааа, голяма опаковка и колко на сметка му излезнало, а то ... пудра - до ден днешен я имаме тази пудра, ама Chanel, ама пудра  Joy

А за буркани - цяла неделя сутрин правя еклери,  правя и вече съм към края, викам да направя един чай за награда и бъркам с буркана с меда, точно над купата с еклери и тъпият мед толкова се втвърдил и аз напъвам с лъжицата и тряяяс, целият буркан се пръсна над еклерите ooooh!, добре, че поне не се нарязах - еклерите със стъклата в кофата, а аз от яд запретнах ръкави и забърках нова двойна доза   chef - еклерите бяха със солен пълнеж, та 2 дена след това ядохме само тях  Joy

# 4 025
  • София/Горна Оряховица
С вашите компоти и лютеници ми напомняте за един студен чай.
Миналата ли, по-миналата ли година си купувам някакъв студен чай и съм обещала на приятелка да си звъннем (тя се беше преместила в Англия) и да си говорим.
Почваме да си говорим, аз отварям чай.
Обсъдихме модата.
Мъжете.
Майките си.
Още един път мъжете.
Колите.
Обувките.
Аз още не си бях отворила чая. Тя взе да ме бъзика, че май чай няма да пия.
Взех си кърпа, уж да не ми се хлъьгат ръцете. Пак не става.
Взех нож, уж да срежа капчката. НЕ МОГА! Отново!
от 20 до 21:30 аз си отварях студения чай, когато просто се отказах, взех тирбушона и пробих капачката  hahaha . На следващия ден баща ми отвори капачката без грам проблем  ooooh! ooooh! ooooh!.

# 4 026
  • Стара Загора
Аз пък вместо шампоан и балсам,купувам шампоан 400мл. и пак шампоан два по 250мл. .

# 4 027
  • София
Умирам от глад. Ядат ми се препечени картофки на фурна. Седя си сама вечерта и си мисля как хубаво ще си изкарам, ще ям картофки и ще гледам филм в хола. Опичам си картофките и понеже тавичката е малка, като за 2 порции, решавам, че няма да си сипвам в чиния, ами само слагам тавичката на дъската за рязане, за да не ми пари и отивам в хола. И какво се заплеснах по котката - тавичката се подхлъзва на дъската и се изсипва на пода, на рунтавия хубав килим в хола!  ooooh! С всичкото съдържание вътре - обилно поляти с олио картофки. После зор да ги изгреба с шепи, а те горещи!  #Crazy Едно картофче не можах да си хапна преди това.  Close

# 4 028
....Едно картофче не можах да си хапна преди това.  Close

Милата! Hug Представих си какво е.... Wink

# 4 029
  • Бургас
Една случка с ММ.

В Бургас има един магазин за френски сапунчета във формата на торти,кексове,шоколади.Докарват го на вид и аромат.Купих си едно мъфинче-сапунче,едно към едно с истинско,даже на ванилия миришеше и го сложих на тоалетната си масичка.Минал ММ,той горкият не може да мине равнодушно покрай храна,че го захапал здраво. Laughing
После ме обвини в саботаж,нарочно съм го била сложила там. Mr. Green

# 4 030
  • София/Горна Оряховица
Една случка с ММ.

В Бургас има един магазин за френски сапунчета във формата на торти,кексове,шоколади.Докарват го на вид и аромат.Купих си едно мъфинче-сапунче,едно към едно с истинско,даже на ванилия миришеше и го сложих на тоалетната си масичка.Минал ММ,той горкият не може да мине равнодушно покрай храна,че го захапал здраво. Laughing
После ме обвини в саботаж,нарочно съм го била сложила там. Mr. Green

Ох, че сладко  Laughing .

Може ли да споделиш кое е магазинчето  Blush ? На ЛС може  Peace Hug .

# 4 031
  • Бургас
Бори,в Бургас се намира на първия етаж на Триа сити център.Ще проверя утре точно как се казва марката-продават хавлии,несесери и тези прекрасни сапунчета,има цели торти сапуни. Grinning
Беше нещо петит...Утре ще го запиша точно.
Извинете за отклонението. Embarassed

# 4 032
  • София/Горна Оряховица
Днес ми върви явно на къпкейкове, след като вчера си купих силиконови формички, днес попаднах на  това. Само сапунчето-къпкейк ми е кусур  Laughing .

# 4 033
  • Шумен
Тази рецепта мисля да я пробваме, ако не става за ядене поне ще се порадват децата  Laughing

# 4 034
Има една марка Лъш...не помня как се изписваше на английски.Те имат разни сапуни, соли, лосиони във форма на кексчета, бонбони. 
Аз така съм гаврътвала ракия, като си мислех, че е вода.
А в топ 3 на напиванията ми е един битов алкохлизъм.Имах си навик да си пия вино сама пред компютъра(спрях като стана номер едно на най-гадните ми напивания).Та оказа, че няма вино една вечер.Намерих едно вкиснато бяло и то на дъното на шишето.Сипах в една чаша за сок, долях ракия...намерих и малко уиски на дъното на една бутилка.
Усмъртих се самичка   Joy  После бях заспала до толаетната, докато се добера до леглото заспивах на места из целия коридор. 

Общи условия

Активация на акаунт