Сериалът "Отчаяни съпруги" - сезон 4, тема 4

• 44 761
  • 496
  •   1
Отговори
# 255
Отчаяните съпруги съвсем ме отчаяха.....
Най-много ме е яд за Линет. Тя толкова грижи и отдаденост полагаше да възпитава едни добри деца. Заряза успешна кариера, анализираше поведението си като майка на всяка крачка едва ли, отдаваше им се напълно, а какво стана....едно е да имаш непослушни момчета, ама съвсем друго малолетни престъпници и то два броя. Явно напълно се е провалила като майка и то не само спрямо Кейла. Много жалко.....определено предпочитах да я видя с трима преуспели синчета, тип юпита, които са крили своята гениалност зад момчешка хиперактивност. Това щеше да ми вдъхне кураж, че усилията и жертвите са си стрували и са се отплатили, а така....
За Габи също са се попрестарали: толкова занемарена даже аз не съм, а нейните деца не бяха вече бебета, със сигурност има време за себе си, щом има време за карти.
И Сюзън отново с нов мъж: този четвъртия или петия ли е за последните няколко сезона? Според мен идеята при нея беше, че тя е романтичната жена, която търси точния, идеалния, мъжът на живота й и беше логично да бъде с Майк до края на дните си. Сега и този мит се разби.
Само Бри някак си е последователна: жена с таланти и лидерски умения. Само се чудя как го съчета този супер бизнес с отглеждането на бебе (можеха да го включат повече това бебе в епизодите, тя навсякъде се подвизаваше като свободна жена: ходеше нагоре-надолу и на църква, и на вечери без него, поне можеха като играеха карти и Сюзън беше с количката с нейното бебе и Бри да го беше взела някъде наоколо... а то съвсем изчезна )
За Катрин: остана ми антипатична до края на сезона, въпреки че се оказа, че е от добрите. Честно казано предпочитам Иди на нейно място. По-добре се връзваше и беше по-интересна като персонаж.
Абсолютно по същия начин мисля Peace Изобщо не ми хареса края на сезона Crossing Arms Най-вече това,че Майк го няма-толкова ни занимаваха с неговата амнезия и сълзливи драми около тях и най-накрая някакъв друг.А за Габи пък да не говорим-мацката на серила,изглеждаше отчайващо,ами не знам..то аз с бебе не изглеждам така и съвсем не съм богата Naughty

# 256
  • Варна
На мен пък ми се стори много обобщаваща последната серия от сезона...сякаш няма какво повече да се каже... Rolling Eyes
... ще ми е много интересно да видя какво са замислили за следващия сезон, но ми се струва, че ще насилят нещата май  Confused

# 257
И сега какво ще правим  newsm78
Кога тръгва новият сезон  newsm78

Наесен чак.... Sad
Аз този сезон не го усетих - първите 10 серии за 2 дена, а те бяха само 17....

# 258
При всички положения седмица преди да излезе новия епизод от предстоящия сезон, ще си спретна отчаян уикенд с изминалите серии поне от трети сезон! (Ако има време - и от първите сезони.)
 Laughing  newsm71 beer morning  Hamburger Hands Clap tv

# 259
аз пък странния край го възприех като някаква шегичка, особено що се отнася до габриел.

иначе честно казано не очаквах Том да му се отворят очите ама хубаво, че стана, че тази Кейла е... имах чувството, че като си заминаваше с колата ще се обърне и ще каже: "I'll be back" като шварценегер в терминатора

# 260

А за Картин от самото начало си знаех, че детето не е нейно. Наистина голяма драма е тая история с истинската й дъщеря. Доста силна жена е за да го направи.

Aз се разревах даже като видях какво е станало с истинската Дилън.... Имаме познати, на които се е случило същото нещо, тоест това са съвсем реални и възможни неща и като го видях това и в сериала много се разстроих  Confused

# 261
... тази Кейла е... имах чувството, че като си заминаваше с колата ще се обърне и ще каже: "I'll be back" като шварценегер в терминатора

Хахаха, точно!  Joy

# 262
  • ES

А за Картин от самото начало си знаех, че детето не е нейно. Наистина голяма драма е тая история с истинската й дъщеря. Доста силна жена е за да го направи.

Aз се разревах даже като видях какво е станало с истинската Дилън.... Имаме познати, на които се е случило същото нещо, тоест това са съвсем реални и възможни неща и като го видях това и в сериала много се разстроих  Confused

Т.е. как същата история, детето им загива при инцидeнт, те си осиновяват дете, като не казват на никой, че истинското им е починало?!

Последна редакция: вт, 27 май 2008, 18:35 от gery_to

# 263
Т.е. как същата история, детето им загива при инцидeнт, те си осиновяват дете, като не казват на никой, че истинското им е починало?!

Мисля, че е ясно, че имаше предвид частта с нелепия инцидент, при който загива детето. Confused

# 264
Много тъпо свърши и съм изненадана да прочета тук, че ще има продължение. Прескочиха 5 години за едноминутни глупости, с какво ще ни занимават по-нататъка? С внуците им ли?

# 265
Според мен изобщо не трябваше да го дават това - какво щяло да се случи след 5 години.
Да си го бяха оставили като коз, ако им щукне нещо друго до септември!

# 266
И ако не го бяха дали, всички пак щяха да се чудят какво има още да измислят, след като всички са щастливи и доволни. newsm78 (е, може би освен Орсън и Бри)

# 267
Пак го изгледах финала и се убеждавам, че завърши по най-тъпия начин - явно сценаристите са решили да саботират сериала  Mr. Green Mr. Green...

Първи сезон завърши зрелищно със смъртта на Вандикап, втори - с изневярата на Том, трети - със "самоубийството" на Ийди, а сега просто така...някакси не чакам с такова нетърпение есента... мразя да ми развалят или свършват любимите сериали  Confused Confused

# 268
Аз пък смятам,че хитро го измислиха това с петте години.Да ни зачовърка любопитството и есента пак да ги гледаме.Иначе ако дадат някакъв завършен финал на сезона,до септември сме им изменили и  забравили.А сега мира не ни дава де го Майк,какво таи Кейла,и как Габи смени обувките с деца два броя  Laughing
Ех,как ми се гледа пак значи... Tired

# 269
Последните клюки и слухове из американските сайтове (някои неща ги знаете вече):

Сюзън е с нов мъж (Глен Харолд). Не се знае защо продуцентите изкарват Майк. Прочетох, че неговите мениджъри очакват ново предложение (разбирай договор за повече пари) от продуцентите до края на месец юни.

Иди я няма (но ще се появи по-късно доста променена за добро). Твърди се, че е при сина си.

Понаддалата няколко кила Габриел има 2 пълнички осиновени дъщери (Хуанита и Силия, изиграни от Kaila Say и Danielle Baltodano) и продължава да се грижи за Карлос, който още е сляп.

Катрин е вече част от групата (играеха карти заедно). Не е сигурно дали Адам ще продължи участието си.

Бри е отново заедно с Орсън (чудя се дали е бил в затвора, за да му е простила или той я е изнудил като е казал, че ще разкрие истината за Бенджамин?!) и се е превърнала във втора Марта Стюард. Андрю работи за нея.

Линет и Том имат проблеми с порастналите си деца.

Детето на Сюзън (и Иън, а не Майк, както се носят слухове) ще бъде наричано M.J. а не с ужасното остаряло немско име Мейнард.

Следващият сезон ще има 24 епизода и ще започне да се излъчва през септември.

Това, което не е ясно е:
- дали ще има нов кастинг за децата на Скаво или изобщо няма да ги има (отиват в колежи примерно)
- със сигурност се знае, че Дилан, Джули и Даниел няма да продължат да играят. Дилан излиза от сериала, защото има нов договор в друг сериал. Всички ще са уж в колежи.

Инфото отчасти е от тук, както и от много други източници из нета.

П.П. Ако някой вече е чел това в замунда, искам да поясня, че съм го пуснала и там.

Общи условия

Активация на акаунт