Форумът ни събра-ето Юлската тайфа

• 16 004
  • 302
  •   1
Отговори
# 240
А в понеделник милото заминава за 2 седмици в командировка в Русе Rolling Eyes  Таман да си залипсваме Mr. Green  Еткоо, да ми го пазиш там Naughty
Оооооооооо, ще трябва. Има много красиви русенки.  Simple Smile Ти кажи къде ще е и аз ще го следя  thumbsup

# 241
Пиги,дано всичко е наред с майчето,че наистина по-лошо от тези болести няма Hug
И Алекс е голям пияндурник ooooh!Дори на немски малко казва-бия.. LaughingОсобно на тъмната така налита,че няма отърване.
Онази вечер даваха по новините,че повече от месец на дюкянската диета водело до нарушаване на метаболизма,та започнах да се чудя въпреки хубавите резултати дали да я започвам...Май,май си търся оправдание,че без сладко не могаа Sick
Ети,да надзърташ и да пазиш мъжото на Надето,че работата зля като ги оставиш сами... Naughty

# 242
Онази вечер даваха по новините,че повече от месец на дюкянската диета водело до нарушаване на метаболизма,та започнах да се чудя въпреки хубавите резултати дали да я започвам...Май,май си търся оправдание,че без сладко не могаа Sick
Мацка, днес точно за това говорих с личната като ходих на преглед  Mr. Green Всичко е нагласено  hahaha Моята докторка и тя е на режима и е свалила 8 кг. Да напиша ли, кой я запали  Joy Всеки сам си решава  Peace
Помисли си, колко известни дебелариума, останаха, без клиентки и как злобеят знайни и незнайни диетолози  Joy
 Hug

Пигиfingerscrossed Flowers Four Leaf Clover за майчето, и детенце да се възстанови по-бързо  Praynig Цвети, станала голямо детенце  Hug
Иси  Hug  Praynig

# 243
  • София
Добро утро  Hug
Пиги, липсваше  Hug Много хубавелка тази Цвети, пу-пу. Моля се за майка ти  Praynig
Нан, моят мъж все е в командировка  Sad Трябва и аз да хвана някоя варненска мама да го пази   Wink
Нани, не съм Пиги, ама да ти за Мак Доналдс, Цеце обича сок портокал от там и понякога си похапва тостерче и малко картофки. А и шейк обича, с него още миналото лято се научи да пие от сламка, от лакомийка да изпие на тати шейка  hahaha
Арлина, какво шиеш до толкова късно  newsm78

# 244
Днес сестра ми е абитуриентка!Почерпете се!

# 245
Пиги:детският кът в двора ви е страхотен! И аз искам нещо подобно да направя,но за съжаление нямам толкова място. ConfusedА Цвети на моменти много ми прилича на Зоя с тези нейни къдрици и бузки.Ще стискам и аз палци всичко с майчето ти да е наред. Praynig
Ивка:шия си всичкия интериорен текстил в къщата:пердета,завеси,покривки за леглата,възглавници и възглавнички,покривки за масата,салфетки,шлайфери....такива работи.ТА къщата не е малка и съответно ми се отвори доста работа. ooooh!
А за диетката и аз мисля като Амери.Като се замислиш,то какво ли не е вредно вече,храните,цигари,алкохол,че и въздуха,който дишаме.Всеки сам си решава с какво да се трови,лошото е обаче,че понякога няма и избор.
Изчезвам,лек ден ви желая. Hug

Последна редакция: пт, 23 май 2008, 09:47 от arllina

# 246
Ели:честита ви абитюрентка!А на нея и желая една незабравима вечер!Да пуснеш снимки после да я видим Wink

# 247
  • Варна
Добро утро!
Пиги стискам палци за майка ти и за всички, които са болнички! fingerscrossed
И аз си мечтая за собствен пясъчник, че навсякъде по градинките пълно с кучешки и котешки ......... И сега като е топло и мирише...........
Didito и аз съм като теб - никаква воля нямам ooooh!! И аз така - с малко не се задоволявам - хапна ли веднъж, после пак, и пак........ Особено като се заседя по-дълго в къщи и главата ми все завряна в хладлника  Mr. Green
Ивка казвай бързо кой е твоя мъж - ще го пазим, няма проблем hahaha.
NAN признай си - тоалетчето за сватбата ли го взе или щот оставаш сама за 2 седмици Mr. Green
Eli честита ви абитюрентка! Много емоции и пожелавам през целия ден!
Хубав ден на всички и много да слушате мъниците!  bouquet

# 248
  • София
Ели-Честита ти абитюрентка!Прекрасно изкарване и успех по-нататък!Уредихте ли и ноктопластика? GrinningНепременно да покажеш снимки!
Арлина-Браво на теб-представям си колко уютно ще изглежда у вас с шити от теб пердета и работи..
Анет- не знам с това сладко какво да правя-направо съм пристратена!   261uu

# 249
Здравейте  Hug

Честито на именничките,рожденничките и шофьорката!  newsm01

Гали след АБ е мн по-добре,но хемоглобина му е 94 и има някаква утайка в урината. Ще трябва да направим изследвания след 10 дни пак.Ама този хемоглобин все е нисък  ooooh! Как да е висок като той 5 дни почти нищо не е ял.Хич не ми се ще да му давам допълнително таблети.Ще пробвам с хомеопатия.Няма апетит това дете какво ще го правя незнам.Само на плодове ли ще я кара,незнам.Много трудно се гледа злоядо дете  smile3518 А му давам сега витамини на Тайс...
Иначе скарлатина е било,понеже още 2 деца от яслата са с такава диагноза и то установена след гърлен секрет.Нашият гърлен секрет се повлия в понед от АБ и беше отрицателен.

Това е засега.Хубав и усмихнат ден от нас!

# 250
Еи,честита ти абитуариентка  bouquetДано има късмет детето и ако кандидатства Praynig
Арлина,браво на теб,че се хващаш.Аз съм с две леви и нищо не умея EmbarassedВинаги съм искала да се науча на шев поне,но нещо нервата не ми издържа и все отлагам..Сигурно на внуците поне ще се науча да шия Mr. Green

# 251
Ооо мерси Ви за пожеланията ще и ги предам,направо да си ги прочете,няма да кандидатства, а ще кара още 1 година за допълнение към дипломата-туризъм,а имат 1 година по желание само практика по хотелите в Хисар и им дават хотелиер за 1 година! Rolling Eyes

Ноктопластиката я уредихме на 21ви(аз бях именничка и седнах пък малко да ме мият и стрижкат,беше релакс пълен)  станаха страхотни ноктите ще ги снимаме,и тях и прическата и всичко както си му е реда,ще пускаме снимки как няма.... Peace

# 252
Ели, желая на сестричката ти една незабравима вечер! Много здраве и занапред само успехи.

Чакаме снимки, да я видим таз убавица, като кака си. Wink Hug

Анет, как е Тошето?

Лети, и аз съм с 2 леви, не си сама, споко. Mr. Green

Рени, радвам се, че Галко е по-добре. Hug

# 253
  • Варна
Рони благодаря, че попита - добре е, вече втори ден няма Т - оправя се, обаче имам голямо съмнение относно АБ, защото пет часа след първия прием вече спря да прави Т, а знам, че той все още не е започнал да действа. Факт е, че има много дълбока кашлица, а ма може ли така без Т да направи пневмония   newsm78 Много ще ме е яд ако не е имало нужда от него!
Айде и аз в отбора с левите ръце! Embarassed

# 254
Ели, честита ти абитуриентка, дано да е много щастлива!
Арлина, и аз си представям, че ще стане много уютно във вашата къща. Когато човек сам прави разни неща обикновено се получават, а и дори да не се получат  (в случаите с левите ръце:) ) пак е много мило! Някой път може да мина с момчетата към вас. Някоя неделя, когато почиваме, стига да сте съгласни... На мен мечтата ми е да живеем в къща, но няма изгледи на този етап. Нищо, някой друг път.  Simple Smile
При моите деца нещата са нормални - ходят на работа, уикендите ни видят на екскурзии. Не мога да се оплача от тях.

И сега, щото не знам дали ще мога да пиша утре, да ви поздравя с 24 май. Хубав празник.  Пожелавам на всичките наши дечица един ден  да са много горди, че са българчета! А на родителите пожелавам да намират все повече смисъл  в това да учат децата си на любов към  българската култура, природа, език и т.н.

И накрая искам да призова всички, които обичат да четат - четете българските съвременни автори! Има много талантливи млади хора, които заслужават внимание и подкрепа!

Честит 24 май!
 Peace

Общи условия

Активация на акаунт