Любители на котки - тема 8

 • 24 415
 • 522
 •   1
Отговори
 • Мнения: 5 173
Любители на котки - тема 8В памет на Пусана - 1. 06. 1991 - 25. 06. 2008
Моста на дъгата ...

Точно досамия рай, от тази му страна, се намира мястото, наречено Моста на дъгата.
Когато умре някоя животинче, което е било привързано към някой измежду нас, то отива при Моста на дъгата. Там има поляни и хълмове за нашите приятели, за да могат те да тичат и играят заедно. Храната, водата и слънчевата светлина са изобилни и нашите приятели се чувстват добре и уютно.
Всички животинки, които са били болни или стари са с възвърнати здраве и жизненост. Тези, които са били наранени или осакатени, са възстановени напълно и са отново силни - точно такива, каквито си ги спомняме в нашите блянове за отминалите дни.
Животинките са щастливи и доволни, с изключение на едно малко нещо – на всички тях им липсва някой много специален човек, когото са оставили.
Те всичките тичат и играят заедно, но идва ден, когато някой внезапно спира и поглежда в далечината. Блестящите очи се втренчват. Страстното тяло потреперва. В един миг то се стрелва от групата, прелитайки през зелените треви, нозете му го носят по-бързо и по-бързо.
Вие сте забелязан и когато вие и вашия приятел най-накрая се срещате, вкопчени в радостна прегръдка, никой вече не може да ви раздели. Целувки на щастие валят върху лицето ви, ръцете ви галят отново обичната глава и вие поглеждате отново в доверчивите очи на вашата животинка, отдавна напуснала вашия живот, но никога не липсвала във вашето сърце.
И тогава минавате под Моста на дъгата.
Заедно завинаги...

Важна информация за нашите домашни любимци:
Вашата бременност и Вашата котка
За различните видове храна-тук и тук
За породите.
Нима сам пожелах?ВАЖНО!!! За хапчетата против разгонване.
Котките и отровите.
Как се гледат бебоци, изоставени от майката.
аксесоари и храни за котката
техники и хитрини за даване на противопаразитно хапче на котката
А дали котките сънуват? и май сънуват
за дресирането
ВАЖНО! НЕ купувайте от тази храна!
за отровните растения и котката!
Как да предпазим котките.
НЕ в храненето на котката

Поздрави на новите попълнения! Приятни мигове в най-мъркащата тема Hug


Тук можете да видите нашите домашни любимци. Който иска логина и паролата - на ЛС, поради съображения за сигурност Hug

Последна редакция: пт, 27 юни 2008, 12:45 от Шушулче

# 1
# 2
 • Мнения: 1 227
Шушулче, прекрасно оформление, както винаги  Hug Не мислиш ли, че е време за снимчици на Шели и бебета newsm78

Диди, много си лаконична. Как сте с Рети Hug

Джони започна по малко да излиза на терасата, но само, когато и ние сме навън. И а шумне нещо, веднага се залепя за комарника от зор да си влезе вътре на сигурно  Joy Голямо шубе е този котак Simple Smile

# 3
 • Мнения: 416
Хоп и аз да се запиша  Peace

# 4
 • Мнения: 3 770

Диди, много си лаконична. Как сте с Рети HugЛаконична ,но със стил !  Joy Жега , жегаааааааааааааааааааааааааааа   мори добитъка ! Рет сега се е проснал на хладно в спалнята и аз отивам да му правя компания !

Ей , Мади , много си ми симпатична , чак те обичам !  Hug Мама му стара , взех да изпростявам нещо в тия жеги , а и ми хлопа дъската !

# 5
 • Мнения: 5 173
Шушулче, прекрасно оформление, както винаги  Hug Не мислиш ли, че е време за снимчици на Шели и бебета newsm78
не е прекрасно, но съм заета този месец и нямам много свободно време. Имам няколко снимки на бебетата, но не се сещам да ги кача, пусти мързел ooooh! Whistling.

# 6
 • Мнения: 120
Скъпи любители на котки!!!
Много искам да попитам , удачно ли е да се гледат заедно коте и бебе? Какви са рисковете за бебето , ако вкъщи има котка? Има ли породи по -търпеливи към децата, по - спокойни? Мъжка или женска котка за семейство с две деца? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 7
 • Мнения: 1 227
[Лаконична ,но със стил ! 
Определено Peace А за дъската те разбирам много добре, няма да казвам от колко години се боря с мойта да застане на едно място, но не - тя си хлопа Joy
Шушулче, качи снимките де Simple Smile

Относно лошите съседи - аз нямам такива, имам си безотговорни. При нас няма бездомни котки - всичките са дворни, но болшинството от тях са в окаяно състояние. И, когато ми се случи да закъсам с финансите, им се отразява зле. Да не ви разправям, че аз съм лудата, която гледа вкъщи куче и коте, и дете... ooooh!

# 8
 • Мнения: 3 770
Рокмама 2,всички може да ти отговорим,но съмненията ти най-добре ще разсее АнМари,тя си има Алекс и Харо-двама сладури!

# 9
 • Мнения: 120
О кей ! PeaceЩе я попитам на лични....Дано няма нищо против! Rolling Eyes

# 10
 • Мнения: 3 770
Не това исках да кажа , а че ние ще ти кажем че няма опасност,а АнМари ще разсее съмненията защото си има малко бебе в момента и един голям котак и няма проблем!

# 11
 • Мнения: 120
Уф, ми аз вече й писах... Embarassed Embarassed Embarassed EmbarassedИ сега?
Нали няма да се обиди?

# 12
 • Мнения: 1 540
Ето ме и мен в новата темичка  Mr. Green

Мислите ли, че тези телените четки за сресване биха премахнали интензивно падащата пухкава козина на Рижко? С обикновен гребен не става, гумените също не вършат работа, защото много му е гъста козината. Затова съм се ориентирала към телените, но не знам дали не са прекалено груби. Верно, че Рижи е момченце, ама да не му зачекна някоя цица?  Blush

# 13
 • Мнения: 120
Може би зависи и от самата котка...малко ме е страх да не попадна на агресивна , че няма да си го простя...Вече имам горчив опит Преди две години взех едно сладко черно котараче, докато беше малко всичко беше окей, но като поотрасна започна да напада дъщеря ми...Тогава още го нямаше бебето...Много ми се иска И мъжът ми много обича котки, и дъщеря ми ще се радва А освен това съм на мнение, че е хубаво за децата да растат с животни до себе си...Но ...какво ще стане ако идиличната картина , която рисувам в ума си излезе малко поизкривена и вместо едно спокойно семейство разположено на канапето с мъркащо гальовно коте в скута стане някой фал?

# 14
 • София
 • Мнения: 5 726
Ха моя Пинко на първа линия  Party
БЛАГОДАРЯ ШУШУЛЧЕ

Аз сега като се замислих дали можеш да ни смениш нас със Сиамка - не мога да направя буквите по-големи сега.

Последна редакция: чт, 26 юни 2008, 22:35 от mausbeni

Общи условия

Активация на акаунт