ДБМ - Г.Оряховица,В.Търново и региона-3

• 22 864
  • 354
  •   1
Отговори
# 150
мартеничка Hug Hug Hug
много сте милички!
при първи удобен случай ще направим това пътуване до дебелец.
дидка в понеделник на 15 кой ще ходи по домовете ?ти си имаш ученици,аз съм на работа,затова в неделя на 14 трябва да се занесет.
затова мартеничка щом си предлеге ръцете,нека дойде в събота към 16 часа и да ви помогне да сортирате до към 18 и готово.ти в неделя си на работа,аз ще отида до страхилово и до балван евентуално,а в понеделник ботева от горски сеновец ще дойде да си ги вземе тяхните.и готово.чакам номера на обувките на ицо..... newsm78

# 151
току що проведох разговор с дома в страхилово.разбрахме се,че ще им занесем нещата в понеделник следобяд,защото те в понеделник сутринта ще имат някакво тържество в училището и не ги викали децата с раници т.н пълно бойно снаряжение.
много се радвам,че ще го направим по-тържествено!!!!! Wink

# 152
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Момичета...на вниманието на всички участвали в базарите.....във кого има останали тенески...моля да ми се донесат

# 153
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
В Горна Оряховица разбрах къде ще е акцията. А за ВТ може ли да ми кажете в кои книжарници ще има акция по набиране на ученически пособия.

Последна редакция: нд, 14 сеп 2008, 18:22 от pepi111

# 154
pepi111    bouquetнезнам за Търново,питай в търновската тема,всяко от момичетата се е у говорило някъде...те ще кажат,там където има залепен плакат-там ще събират!
.....и немога да забравя твоята и на съпругът ти безценна помощ на онзи Великденски първи базар,ако небяхте вие да мъкнете с мене ....просто незнам сама как щях да се оправям  bouquet
За утре в Горна.....даже и тия от доброволците ни ,които немогат да стоят за дълго на акцията,нека да минат за по едно кафе или здрасти,че да може тия дето седят на пост да идат поне до тоалетна  Mr. Green че да не оплескаме ситуацията без време, а като идвате викайте и подкрепление и обяснявайте къде отивате

# 155
аз съм готова за тръгване.вълнувам се като ученик в първи клас.......дано акцията бъде многогоогогогого успешна!амин! Peace

# 156
 HugДай Боже!
Написах един голям плакат на цял картон,ще дойда да го оставя! Миналата година се оказа,че им е хубаво да четат подробно и съсредоточено минаващите,особено,ако е по-едро написано  Flutter
Успех!

# 157
Здравейте момичета,надявам се,че акцията ви е била успешна и сте събрали много неща.Редовно ви следя и искрено ви се възхищавам за организацията и духа,който поддържате.
Ние в Русе ще продължим и утре сутринта с акцията и дано се отзоват повече хора.
Бъдете живи и здрави   bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug

# 158
Момичета, акцията мина може да се каже добре,можеше и по-добре, но неможем да се сърдим на настроението на хората и на тяхното недоверие и пренебрежение към подобни акции! Благодаря на всички отзовали се, седяли и осъществили акцията и на всички  включили с нещичко! Шефката на Поли от Търново- Меркуриус-София АД ....нямам думи- толкова много неща е дала жената, също с по-вече неща се включиха книжарница Сириус,другата книжарница до нея...не знам точното и име,склада за канцеларски материали и детски дрехи тук в ОТП-то
         ето това имаме в наличност, народа спи отдавна ,утре ще видя какво има в кашона от миналата година и ще добавя и него както и бройките на дарените от Валя неща
            Hug  пари 44лв 36ст
тетрадки А4 -40л -12бр     
................А4-60л.........................................25
................А5 -20л - ................................... 25 бр
......................40л - ....................................25 бр
......................60л -..............47+4 с пруж =51 бр
......................80л -..............56+2 с пруж =58 бр
.....................100л -.....................................33
.....................145л- 3 в 1 - ..........................4 бр с пружина
.....................192л- ......................................5
А5 с малки квадратчета......................... 196 бр
А5 с широки квадратчета..........................20
А5 тесни и шир редове...............................22
палитри ...........................6
подложки за листи ..........5
моливници настолни.................................. 34 бр
острилки......................................................39 бр
компл. водни бои и листи за оцветяване-..14
джобове с копче..................2
перфоратори.....................28
раници.................................3
раници тинейдж. сини........2
чантичка лилава за момиченце...1
водни бои....................................85 бр
дъски с ножче.............................14 бр
папка.....................................1
папка класьор.......................2
куфар-несеср- голям пълен...2
пластелин малки кут.....................98+3големи =101 бр
химикали .............................................................240 бр
лепило течно.........................................................11бр
лепило сухо .............................................................6 бр
коректори.............................4
четки за рисуване...............56
несеср празен - син...............7 бр
..........................розов............1
..........................зелен............1
......с нож,лепило....розов......1
цв. моливи в метална к-я....9 бр малки и 1бр големи =10 бр
моливи черни ......................19
фулмастери 18 цв..................1
.....................12 цв..................2
.......................6 цв................ .3
......................4 цв...................3
тебешир-112 бр
етикети...................................6 листа
пастели 8 цв..........................10
блок за рисуване...................54
гумички....................................2
ножички .................................3
пластмасови пръчици.............1
бележници-уч.книжка с лична карта ..............9
уч.програма........................................................7
гланцови блокчета...........................................11
сметала................................................................4

Всичко съм описала и подредила,само не съм разпределила по домовете,няма вече сили!Утре и това ще свърша!Като гледам ще трябват още моливи-черни,ножици,лепила,тиксо,гланцови блокчета,ножици,няма пергели,транспортири,линии,триъгълници,подвързии,сметала,гумички,цветни моливи,фулмастери....Писах и в Търновската тема........Всички заедно можем много!!!
 HugЗапочвайте да разглеждате старите теми за коледни пазари.... Mr. Greenняма време  bouquet
Утре чак вечерта ще съм на линия

bouquet Иве , благодаря за милите думи....успех утре отново......и да нацелуваш сладкото си детенце,кой знае още колко се е променила сладураната

Последна редакция: пн, 15 сеп 2008, 23:31 от Дидка

# 159
  • Canada
Дидка, да не забравиш и несесерите (не помня колко бяха) с моливи, химикали, гумички, острилка и лепило вътре.
За недоверието на хората - явно в по-малките градове са по-недоверчиви. Предполагам, че с времето, колкото повече афиширате дейността си, толкова повече последователи ще имате Hug

# 160
А неееее, немога да ги забравя,те в домовете отдавна знаят че несесерите за първолаците са от Канада  bouquet,но по-вече по-късно ще пиша... изчезвам

# 161
гордея се с приятелите си!
днес говорих с едни приятели и те ,въпреки ,че не им беше до това отидоха до книжарницата и купиха раница,също така се гордея с племенника си кирил,който купи 3 раници,5 бележника и 10 линийки!!!!!!!

# 162
  • sofia
А неееее, немога да ги забравя,те в домовете отдавна знаят че несесерите за първолаците са от Канада  bouquet,но по-вече по-късно ще пиша... изчезвам

Диде,ще ни трябва обобщено инфо за общата тема и сайта.Дарители,резултати за събраните и дарени неща Peace

# 163
Благодаря на Дидка и момичетата участвали във акциятя по сабирането на ученически пособия.Вчера Дидка ми даде :10 бр. тетрадки от 20 л.,8бр. с по 40 л.,1 бр.гланцово блокче,1бр.блок номер 4,1бр.пластелин,1 бр.водни бой, 1бр.  1бр.пастели1 бр.цветни моливи, 1 бр.черен молив, 4 химикала,1бр. фолмастри,1 бр.ножичка и ученическа раница. Обръщам се и към всички който четат форума:Поради финансови причини не мога да си закупя така необходимото ни двуетажно легло , а не можах и втора употреба да си намеря,момичета надявам се някой да помогне и да се намери такова на разумна цена разбира се.Благодаря предварително.

# 164
Момичета, учениците са 100, а нямаме
цветни моливи...а трябват към 80 бр
флумастри..................................80
черни моливи.............................80
линийки......................................80
триъгълници..............................80
транспортири............................50-60
пергели......................................50-60
ножички.....................................90
лепило,тиксо...............................90
гланцови блокчета.....................90
нотна тетрадка...........................50-60
тетрадки А5 и А4 ....60л и 80 л - те са най-нужни сега
калкулатори..няколко .......за по-големите
..........нека където имате познати в книжарниците и желаещи да помогнат да акцентират върху тия нужди! Днес казах на колегите си от института за тия неща,дадоха ми малко парички,утре ще ми донесат кой каквото купи......един колега звънна току що и каза, че е взел 20 линии,20 триъгълника ,20 молива   bouquet .....по-късно ще напиша още неща и обещаното обобщено инфо за Роси

Общи условия

Активация на акаунт