ДБМ - Г.Оряховица,В.Търново и региона-3

• 22 866
  • 354
  •   1
Отговори
# 135
 Здравейте, мацки!  wavey

Ако още важи офертата за груповото посещение в Дебелец, моля включете ме и мен. Много ми се гушкат бебенца. baby Кажете какво бих могла да им занеса като подаръчета и още как планирате транспорта - всеки по отделно или ще има някаква организация.
 Ако обаче се изискват някакви здравни документи за посетителите  - няма проблем, ще дойда друг път.   33uu
 Хе-хе, моята бебка нещо се размърда, сигурно й се доигра с батковците и каките.  pregnant

Относно Коледния базар, Дидка спомена, че някъде във форума има темичка, а и идеи за продукти, които се предлагат, ама аз нещо не се ориентирах  newsm78 . Бихте ли ми помогнали?

Хубава вечер, мами!   bouquet

# 136
Мартеничка, заповядай Hug
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=237064.0
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=230560.0
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=197534.0

Последна редакция: пт, 05 сеп 2008, 09:39 от caradchova

# 137
  • Горна Оряховица
Днес си купих много сладки охлювчета(рапанчета) и постепенно почвам да се подготвям за базара,мисля че ако от по-рано изработим нещата ,ще бъде много по - спокойно ,така че и вие мислете,аз вече мисля newsm78 Mr. Green

# 138
прочетете,какво са направили във видин!!!!
направо съм зашеметена,направете нещо,да активираме търново,че е срамота!!!!!!! #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 139
предлагам тази работна среща,за която дидка спомена да бъде сряда 18 часа мама миа
моля,всички които се чувстват ангажирани с тази кауза да присъстват!!!!!!!!

# 140
  • край Дунав
Ей, момичета, здравейте от северния запад! Предлагаме ноу-хау с/у коледни сувенири  Mr. Green организираме празници всякакви и опъваме мъжки нерви  Twisted EvilТези дни предстои да помогнем на участниците от оффроуд, които ще носят бг литература на децата , читалищата и у-щата от бесарабски градове/прочетете пълното инфо, че е много писане/. Ако искате /понеже ние и софиянки офицялно вече сме го обявили към у-щната акция/ можете и вие да се включите-не е необходимо много-малко бг учебници, книжки с бг приказцки, от разните региони нещо-брошури и т.н., нещо за обичаите и бг бит...Акцията по принцип на 13.09 , групата от оффроуд заминава на 18 или 19.09 ...ще пусна линк към темата им
http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?goto=newpost&t=26377

# 141
  • България, Велико Търново
Здравейте момичета  Simple Smile отдавна не съм писала тук, но често ви чета Embarassed Събрала съм 50лв от Свищовските майчета. Не са кой знае какво, но все пак! Много скоро ще мога да участвам по-активно в акциите ви. Сега действаме по закупуването на къща в Дебелец и ще ви пиша как вървят нещата  Simple Smile поздрави

# 142
ferarra ,  bouquet
много ще се радваме на по-активно общуване,а на свищовските майки-благодарим от името на децата!

# 143
момичета утре от 11 часа в 102 зала на община горна оряховица ще бъде изявлението пред медиите за нашата акция.аз съм на работа,дидка е на лекции и е много важно това мероприятие.много моля,ако има някой свободен да се отзове!!!!!

# 144
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Благодаря , че си писала вече,аз едва сега се докопвам до компа!   bouquet
Утре ,ако има някой свободен нека дойде с мене, ще чакам от 10.40 до 10.50 пред общината! После се качвам горе за пресконференцията-няма да ида на лекции преди обяд! Хубаво е да не съм сама.......
Дидето bozgounova   е свършила невероятно много работа самичка, радвам се ,че сме екип ....все дейни,всеотдайни,нетърсещи показност и всеобщо признание хора! Повече -утре!
Диде... Hug
  bouquet Heart Eyes както и за всички онези ,които даже и непишат и неидват на срещите , но се включват активно,макари невидимо,както за Валя и бебе  bouquet която веднага донесе една торба с тетрадки и др.ученически нещица, за Ани ,която веднага записа толкова много дискове с песни и филмчета,за Мартеничка..и бебе в перспектива ...която идва от Търново на срещите в Горна,за мамите от Търново,които като стане напечено са винаги насреща....ще пропусна някого.....БЛАГОДАРЯ ВИ ....че сме екип

# 145
плакатите са в мен,листовките също,само трябва да ги нарежа.пиша го ,за да има видимост какво се прави,щото иначе ние с дидка си ги знаем нещата,само че като трябва да се отчитам НЯКОМУ работата ми става двойна. Twisted Evil

# 146
 Здравейте, момичета!

Как мина пресконференцията днес? Сигурна съм, че сте ги впечатлили много.
 Вие в момента сигурно сте на срещата в Мама мия.
 Та, аз исках да попитам кога ще има възможност да се видим във ВТ, за да си раздадем плакати и да видим докъде са стигнали търновските мами с организацията?
 Освен това исках да знам дали имаме някой дом за възрастни хора, на когото можем да занесем дрехи. Направихме чистка с майка ми събрахме мнооого дрехи, предимно за жени, но има и такива за момичета тинейджърки - ще ги сортирам и надпиша чувалите. Само кажете имате ли идея какво да ги правя после  newsm78

Дидка, благодаря ти за милите думи!   bouquet

До скоро!

П.С. Какво стана с ходенето до Дебелец, размина ли се?

# 147
пиша аз,защото дидка днес има много домашна работа.
  1.плакатите вече са в дидка,мартеничка свържи се с нея да се уточните как ще си ги предадете,тя е цял ден утре в търново.
  2.за ходене утре до дебелец останах само аз,защото дидка днес не е била на лекции(заради прес-инфото)и не може да отсъства и утре,а аз съм на ръба на изтощението.така че тази задача остава неизпълнена.
  3.чакам някаква информация от нея,трябваше да проведе разговор с шефа на една  книжарница,който беше обещал дарение,дали евентуално мога утре да отида да го взема.
  4.много ни се искаше да сортираме и комплектоваме нещата за учениците,но тъй като за акцията сигурно ще сме сами не съм убедена,че ще можем да изпълним всичко на 14.09 неделя.....сори

# 148
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Плаката http://media.snimka.bg/0639/007533639-big.jpg
Пресконференцията мина добре,казах най-важните неща,бях напечатала от това,което говорих за всички журналисти, за да им е по-лесно,а и на тях така им е по-удобно после като си правят материала!
В Страхилово са останали 4 първолака -1 момиче и 3 момчета,не са вече 9
За платовете дето ще се шият, намери се шивашка фирма ,която ще ги ушие тези чаршафчета, днес казах на момичето изявило желание да вземе единият топ плат и да го шие,беше с малкият  а той пак ме "сваляше"...голям сладур е детенцето и  Hug
bozgounova не сме слънце да огреем навсякъде, събраното може да се резнесе и на 15-ти  Hug
Мартеничка...после ми ги носиш тука в църквата Св.Никола  Mr. Green

# 149
 Момичета, аз да си предложа помощта за сортирането в неделя.
 Надявам се дотогава с търновските мами да сме посъбрали това-онова и да ви го докараме. А след като така и така ще идвам до Г.О. нищо няма да ми попречи да остана час-два и да ви помогна с каквото мога.
 За посещението на бебчетата в Дебелец аз и още една бремелинка сме големи ентусиасти. Така че стига да няма проблеми, че нямаме здравни книжки (все пак сме бременни, едва ли ще се оставим болни), моля включете ни в планирането на следващото посещение.

Дидка, оказа се, че ти нямам телефона. Можеш да ми го дадеш на лични, ако искаш или направо да се разберем нещо за среща с търновки, щом ти приключат лекциите.

Хубав ден, мами!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт