Домашни рецепти за разкрасяване.

• 365 095
  • 1 069
  •   1
Отговори
# 900
Да споделя и аз с вас моят опит. От 10 дни си правя ежедневни масажи преди сутрешния душ с утайка от кафе. Тъй като проблема с целулита не е малък, все още видими ефекти няма, но трябва да ви кажа, че чувствам кожата си невероятно мека и еластична. Както по - горе някои споменаха и аз имам чувството, че кафето си пуска някакво масло, много е приятно. Сигурна съм, че при продължително третиране ще окаже благоприятен ефект и на целулита.

# 901
щом казваш и аз ще запо4на с тази процедура от утре Simple Smile,4е имам доста

# 902
  • Карлово
момичета, помагайте!имам ужасен косопад!просто ми се реве!
Маска от костен мозък. Помага - от опит знам. Взема се дебел телешки кокал ,НЕ замразен от месарския магазин. Разчупва се, изважда се  и се маже по скалпа и се слага найлонова шапка. След час се измива - трудно.
по едно време исках да си я правя, после нещо се отказах..
а ти правила ли си я?

Да, проблемът ми беше с измиването, много мазна става косата. Косопадът ми спря.

# 903
bena-bela, това е мое лично наблюдение. Смятам, че трябва да се прилага с много търпение и дълготрайно. Точно както сме си го трупали, ден по ден и доста дълго време. Доста четох по въпроса. Не мога да си позволя да давам пари за скъпи мазила или да ходя на масажи, но от масажист - рехабилитатор знам, че има ефект единствено от съчетанието механично въздействие + движение + вода. За това, което мога да направя сама е да се пробвам с тези не скъпи методи, пък дано "убием" портокаловата кожа.  Grinning Късмет на всички и по - скорошни успехи.

# 904
Не е ли време за нова тема? Simple Smile

# 905
правих си маска с картоф, лук, кисело мляко и бяла хума. Не е зле, надявам се след няколко и резултат да има. Принципно знам, че всичките тези продукти са избелващи Sunglasses

# 906
Изчетох доста интересни неща,но не успях всичко.Моята маска за лице е:
смлени овесени ядки 2ч.л. и
сода 1ч.л. с вода/мляко кой каквото има под ръка.
Лицето ми се избистря много и го чувствам добре почистено.

# 907
Виждам, че има и други доволни от кафето, та и аз да си споделя опита - аз от сигурно почти година почти не използвам за тялото си сапуни и душ гелове ( освен по по-важни места разбира се  Laughing ). Влизайки в банята си правя всеки път мешаница - кафенце, кафява захар и мед - ако ми лиспсва нещо го пропускам, понякога и само кафе или само захар ползвам. Та мажа си цялото тяло, масажирам си се доста ии то достатъчно ексфолира и се чувствам достатъчно чистичка после. Кожата наистина става много мека и еластична, целулита ми е намалял видимо много ( като разбира се правя и куп други антицелулитни неща.. ) Така че  ако имате по 5-10 минути в банята правете го защото е много приятно и полезно!  Simple Smile

# 908
Изчетох доста интересни неща,но не успях всичко.Моята маска за лице е:
смлени овесени ядки 2ч.л. и
сода 1ч.л. с вода/мляко кой каквото има под ръка.
Лицето ми се избистря много и го чувствам добре почистено.
аз така си правя с пшеничен зародиш, наистина се избистря и почиства  Peace

# 909
моми4ета кажете  нещо за стомах.имам доста голям стомах? Cry

# 910
моми4ета кажете  нещо за стомах.имам доста голям стомах? Cry

В какъв смисъл? newsm78 Стомах, или корем?

# 911
Момичета кажете ми някакво трикче за блясък в косата, моята стои като изгорена, а не я третирам с нищо. Липсва и блясък. Иначе днес си правих маска с жълтък на лицето  chef

# 912
приемай витамини ( по-спец. се сещам за вит. А)
иначе маски, които подхранват - с масла, със зехтин  Peace

# 913
Момичета кажете ми някакво трикче за блясък в косата, моята стои като изгорена, а не я третирам с нищо. Липсва и блясък. Иначе днес си правих маска с жълтък на лицето  chef

Mоята също е руса, пръскам я след всяко къпане с хининова вода и има блясък. Преди къпане я мажа ( 30мин) с балсама или маската, която ползвам след шампоана, или зехтин. Всъщност не знам точно от кое е блясъка... newsm78

# 914
Аз май и оцет съм чувала, но не съм сигурна. Ще пробвам със зехтина, само да не не е като хумата, да не може да се измие после 1 седмица Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт