Къде спортуват нашите деца?

• 259 076
  • 2 058
  •   1
Отговори
# 1 755
  • Sofia
Водите ли децата на безплатните уроци по плуване на Спартак...има ли много желаещи,какви са часовете...

# 1 756
  • Отвъд алеята зад шкафа
И аз се интересувам от плуване на Спартак, не държа да са безплатни тренировките, по-скоро водещо за мен е добри треньори и да не е претъпкано, за да има възможност за контакт с детето все пак. Каква е Т на водата?

Можете ли също така да ми препоръчате добра школа по спортни танци - с традиции, добри преподаватели и състезателна дейност?

# 1 757
  • София
От миналата седмица водя дъщеря ми на плуване по програмата на МФВС
"Спорт за деца в свободното време" в басейна към 33 СОУ, кв. "Люлин".
И аз, и дъщеря ми бяхме много доволни до събота на обяд, когато ми я
изведоха със срязана пета и ми казаха да тръгваме към "Пирогов", въпреки
че сестрата я беше обработила, защото раната била доста дълбока и можело
да се наложи да я шият или лепят. Оказа се, че басейнът има нужда от ремонт
и че има опасни участъци, на които децата се нараняват. В групата преди
дъщеря ми се беше наранило едно момченце, с което се срещнахме случайно
на контролния преглед в "Пирогов". Раната на дъщеря ми наистина беше доста
дълбока, но не изискваше шиене или лепене, докато на момченцето му направиха
шевове на прасеца.
Недоумявам как може да се пускат деца в такъв басейн! Щели след месец да му
правят ремонт! Колко деца още трябва до тогава да се наранят?
Освен това, аз като родител, съм била в пълно неведение за състоянието на басейна -
забранен е достъпът на родители вътре.

По същата програма на МФВС водих дъщеря ми и на езда в спортен клуб "Св. Георги".
Тренировките се провеждаха на конна база "Хан Аспарух", бяхме много доволни,
като програмата свърши на 06.07.

Последна редакция: вт, 10 юли 2012, 13:42 от Sophia L.

# 1 758
Ужасно е това което пишеш.. пожелавам много бързо да се оправяте!
Препоръчвам да пуснеш и специална тема, за да знаят и други родители.. кошмар!

# 1 759
  • София
На Спартак е претъпкано, места за безплатната програма няма, а и ние сме малки (ставаме на 7 на 22-и  Laughing ), та и аз предпочетох да пусна Ади с/у заплащане. Инструктори към басейна обаче има вечер и съб.&нед., та пак сме си към Лъвчета (14:30-15:30 часа) - също е лудница, но поне си се знаем от ДГ  Peace

# 1 760
  • Там, където ме обичат
От миналата седмица водя дъщеря ми на плуване по програмата на МФВС
"Спорт за деца в свободното време" в басейна към 33 СОУ, кв. "Люлин".
И аз, и дъщеря ми бяхме много доволни до събота на обяд, когато ми я
изведоха със срязана пета и ми казаха да тръгваме към "Пирогов", въпреки
че сестрата я беше обработила, защото раната била доста дълбока и можело
да се наложи да я шият или лепят. Оказа се, че басейнът има нужда от ремонт
и че има опасни участъци, на които децата се нараняват. В групата преди
дъщеря ми се беше наранило едно момченце, с което се срещнахме случайно
на контролния преглед в "Пирогов". Раната на дъщеря ми наистина беше доста
дълбока, но не изискваше шиене или лепене, докато на момченцето му направиха
шевове на прасеца.
Недоумявам как може да се пускат деца в такъв басейн! Щели след месец да му
правят ремонт! Колко деца още трябва до тогава да се наранят?
Освен това, аз като родител, съм била в пълно неведение за състоянието на басейна -
забранен е достъпът на родители вътре.
Тия плачат за предявяване на съдебен иск, не заради друго, а да си оправят кочината #Cussing out

# 1 761
Sophia L, можеш ли да дадеш линка към МФВС, че не мога да намеря, къде какво има организирано Simple Smile
Това, че сте ходили на конна езда е много хубаво:-) както и плуването. Съжалявам за инцидента, бързо възстановяване

# 1 762
  • София
petiasd, МФВС е Министерството на физическото
възпитание и спорта. Ето ти линк към програмите
им за спорт през ваканциите, трябва да плъзнеш
страницата надолу и ще видиш линк към програмата
"Спорт за децата в свободното време":

http://mpes.government.bg/Pages/Programmes/default.aspx

Благодаря ви, момичета, за подкрепата!   bouquet
Кракът вече е добре - вчера махнахме
превръзката.

# 1 763
Искам да започна с тенис или конна езда. Знам базовите неща при ездата и съм яздила доста време, но в тениса съм абсолютен новак. И ракетата не знам как да държа. Ще ми препоръчате ли някакви уроци или спортни клубове? Благодаря ви предварително! Simple Smile

# 1 764
  • Там, където ме обичат
Искам да започна с тенис или конна езда. Знам базовите неща при ездата и съм яздила доста време, но в тениса съм абсолютен новак. И ракетата не знам как да държа. Ще ми препоръчате ли някакви уроци или спортни клубове? Благодаря ви предварително! Simple Smile
За конна езда сме ходили в едно селце близо до С-я, казва се Макоцево. Гугълни го, ще го намериш. Успех.  Peace

# 1 765
  • София

За конната езда, аз пък мога да препоръчам на първо място "Ген.Крум Лекарски" на Божурище, ремонтирана и съвременна база, цената беше около 30лв. за учебен час, като с карта, естествено излиза по евтино, а с ваучери (пускат от време на време) още повече пада цената и напълно си заслужава. На второ място - "Хан Аспарух" на Славия и конкретно клуб "Св.Георги", собственикът и инструктур Юри е обучавал голяма част от инструкторките на базата в Божурище. Недостатък на базата е, че не е ремонтирана мнооооого отдавна, съблекалните и боксовете са стари, настилката на манежите вдига гаден прахоляк...Иначе, гледах, че по програмата на Министерство на физическото възпитание и спорта, клуб Еклипс ("Хан Крум") участва и ако влизаш във възрастовите граници, може да се обадиш и да попиташ.

п.с. Всъщност, сега видях, че пишеш, че си яздила доста време. Надявам се, все пак, информацията да ти е полезна.

# 1 766
  • София
На второ място - "Хан Аспарух" на Славия и конкретно клуб "Св.Георги", собственикът и инструктур Юри е обучавал голяма част от инструкторките на базата в Божурище.
...
Иначе, гледах, че по програмата на Министерство на физическото възпитание и спорта, клуб Еклипс ("Хан Крум") участва и ако влизаш във възрастовите граници, може да се обадиш и да попиташ.

Абсолютно подкрепям казаното за спортен клуб
"Св.Георги" и треньора Юри Вълев. Дъщеря ми
язди при него по програмата на МФВС и много
го хареса .

В клуб "Еклипс" вече нямат места по програмата
на МФВС.

# 1 767
Благодаря за инфото, за съжаление сме закъснели:-) живи и здрави, следващата година:-)

# 1 768
Къде мога да намеря спортна школа за дете на 5 годинки, независимо за какъв вид спорт става въпрос? Да е близо до центъра на София или София Север.Благодаря ви предварително.

ПП : Ако има няколко , моля да бъдат изброени.

# 1 769
  • София
karamelka89, на какво викаш спортна школа - спортен клуб или нещо друго?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт