Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означава кодът 14729 и кога е валиден?
Как мога да анулирам сейфгард поръчка?
Как мога да копирам код 61425 от имейла си и да го пусна във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означава кодът 14729 и кога е валиден?
-
Как мога да анулирам сейфгард поръчка?
-
Как мога да копирам код 61425 от имейла си и да го пусна във форума?
-
Какви са условията за използване на код за отстъпка за тренчкот?
-
Как мога да поръчам само чантата с код 22241 - 25?
В този пост ще намерите отговори на голяма част от въпросите си - така че обърнете внимание и на него 
за приноса, който има всяка една от вас тази тема да се обогатява и развива! Заедно я създаваме, така че нека я направим такава каквато на нас ни се иска да бъде!
.С литево-йонна батерия е и се зарежда с USB кабел през компютър.Прави клипчета,а снимките са си добри.Работи с SD карта,която обаче не е включена в цената; 8.0 mega pixel- а е ,а не 5 както е в офертата.Има си велурена торбичка.Марката е неизвестна/всъщност пише единствено - Pocket digital camera.Бил е добре опакован и в кутия както ако си го купите от БГ.А
Така да ме е яд, че не пуснах с този код 69507 ли беше,сега не мога да си намеря място.
Не съм правила поръчки от началото на август.Чета вече по телефона поръчвате.Завръщам се и аз като учениците