МНОГОДЕТНИ МАМИ 41

• 19 845
  • 345
  •   1
Отговори
# 180
Момичета, благодаря ви - оценявам съчувствието ... за съжаление от семейството ми останах само аз да понеса и този факт, другите вече го чакат, където и да са...

# 181
Момичета, благодаря ви - оценявам съчувствието ... за съжаление от семейството ми останах само аз да понеса и този факт, другите вече го чакат, където и да са...

Пешеходке, моите съболезнования. Никога не е навреме, дори когато е очаквано, никога не спира да боли, но .. един ден всички ще се съберем с тях - там, някъде... където и да е...  Flowers Rose Flowers Rose
След по-малко от месец стават 10 години без мама. Все още ми липсва...
 Flowers Rose Flowers Rose

Да си се похваля........днес станах леля за 3-ти път.........Девера и етървата имат 2-ро момиченце......И така се получи,че двете ми племенници - от девера и от брат ми са родени на една и съща дата, но с 21г. разлика. За етървата е 3-то дете обаче и тя чакаше с нетърпение да стане член на нашия клуб! Добре дошла!

Ей, че хубава новина. И аз се радвам заедно с вас.

И аз съм от повече четящите  Embarassed , ама имам чувството, че времето ми тече по-бързо от нормалното. Ето как:

Поли "превежда" заедно с мен:

А после заспива уморена....

# 182
  • Не съм от тук и съм за малко
Мила Цвета, много съжалявам за загубата ти, прегръщам те   Hug

# 183
,Цвети,миличка - моите съболзнования!И аз те прегръщам силно!

# 184
Съжалявам за загубата ти, Цвети... Flowers Rose
Това, че смъртта е очаквана, не я прави по-лека, изобщо...

Пролетна Фея - Поли е голяма преводачка! Колко бързо расте!!!

Неле, жалко, че работата от новото място не върви толкова. Нищо че и от вкъщи се работи, в офис или ателие е по-друго. Дали не е затова, че Яна вече щъка наоколо и изисква много повече внимание отколкото като бебе? Живо ме интересува, защото и мен същото ме чака. От една стана не ми се работи от вкъщи, колегите ми предлагат работа в нов офис, ама там какво ще правя с проходило бебе newsm78. То и колежката архитектка ще има скоро бебе, та май ще мислим заедно...

За среща в Пловдив добре, ама не иска ли някой да си спретнем многодетно новогодишно празненство? На мен ми се върти една хижа Попови ливади в главата. Там изкарахме по-миналата година празника с приятели и ако имаше повече деца, щеше да е по-хубаво. А цените са само като за нас - тогава беше 6 лв леглото, колкото и да е поскъпнало, все няма да настигне хотелите  Laughing

# 185
Мойте съболезнования   Flowers Rose Flowers Rose

Можеш да проливаш сълзи,че си е отишъл,
Или можеш да се усмихнеш защото го е имало.
Можеш да затвориш очи и да се молиш да се върне,
Или можеш да отвориш очи и да видиш всичко,което e оставил.
Сърцето ти може да бъде празно,защото не можеш да го видиш,
Можеш да обърнеш гръб на утрото и да живееш за вчера,
Или можеш да бъдеш щастлива за утрото,заради вчера.
Можеш само да помниш,че си е отишл,
Или да почиташ паметта му и да го оставиш да продължи да живее в теб.
Можеш да плачеш и да затвориш съзнанието си,
Да бъдеш празена и да обърнеш гръб на всичко...

Или можеш да правиш каквото той би искал,
Да се усмихваш,да отвориш очи,да обичаш и да продължиш напред...

# 186
Майчета , днес е Петковден!!!
Честито на именниците ви ! Да са живи и здрави!!!

Цоци честито !!! Много радост да носи малкото човече!
Пролетната Фея, наистина много пораснала таз Поли .Чак помага вече .... Heart Eyes
JuliS,какво решихте ? Аз през лятото се намирах в подобна дилема .Накрая отидохме  на почивка , а София беше много доволна , защото имаше два рожденни дни - едниия предварително а другия следварително  Laughing
Наслуки, прости невежеството , ама къде са Попови ливади ? Иначе цената е много добра ...
kaishka много сили ти пожелавам през тази седмица
Блещулка,таз книга ще да е интересна , макар че заглавието..... Роман за историята на философията newsm78
Ей , нямам време да чета Embarassed
Желая ви прекрасен есенен ден  Hug
Благодаря че оценихте по достойнство моите моми  Mr. GreenСъбирам оферти за зетьове  Laughing

# 187
  • София
Тъщичка,аз имам един младеж за една от близначките,но не знам коя  newsm78  Моето гардже обича да пее и танцува,така че ще си пеят с тъщата,а снахата да му мисли  Joy

Пешеходке, съжалявам!

Наслуки,ами то това събиране трябва да е такова предколедно тържество.Поне аз така разбрах.

Каишке,мила,ами подготвяйте се за нещо такова,като миналогодишното ни тържество. Може да питате в някое читалище или за салона на някое училище.

Цоци,поздравления за новото племенниче!

# 188
  • Не съм от тук и съм за малко
Благодаря че оценихте по достойнство моите моми  Mr. GreenСъбирам оферти за зетьове  Laughing
И ние на опашката, моля.  Mr. Green  И наш Йосиф си пада музикален, пък и не толкоз музикалните не са за пренебрегване - те имат други таланти  Laughing

Блещулка, хубав подарък, изглежда интересна тази книга, приятно четене.  Peace

# 189
здравейте, дами Simple Smile

срамувам се, толкова зарязах форума, че повече няма накъде  Embarassed 
виждам, че в мое отсъствие са се случили много неща - тъжни, радостни... радостните май са повече от тъжните и дано винаги да е така!  Grinning
прегръщам ви!  Hug

# 190
Пешеходка, моите съболезнования също.
Тия дни ми се пострупа  wflag и не мога да ви пиша момичета, но ви мисля и скоро ще се появя по като хората -  lalalala.
Отивам да отпочина и се надявам утре да съм на линия...
Лека и спокойна на всички.
Албена и Миши  Hug

# 191
по повод на сватосването на близначките,ще ви разкажа една случкааааа.мои познати си купили апартамент и съответно местят децата в друго училище. малкият им е колкото моята Мима- т.е. 8 г.-това е първата любов на Мимка. та като ги преместили в класа на въпросния момък имало две близначки и той се бил "влюбил " в едната.при въпроса на майка му в коя от двете е влюбен отговора бил:има ли значение-те са толкова еднакви...... newsm62 newsm62 newsm62
Тедивас, то ясно че ще търсим нещо,но нали говорихме да направим тази среща голяма и мнооооого шумна-за този вид училищен салон няма да свърши работа.та значи ще трябва някоя от ..шефките да се свърже с мен и да мидаде насока за да мога да се включа- запаля ли един път няма спиране докато не се видим и вдигнем Пловдив "във  въздуха"- по медиите де.  newsm53

# 192
Що да не свърши? Според мен - ще! Зимния празник, миналата година беше в нещо подобно, е, имаше и предверие, но май тази година активността е по малка...

# 193
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
 Thinking не че е по-малка,ами защото повечето мами са в София и им се вижда трудно ходенето някъде извън София / така си мисля аз / Смятам , че ще съберем доста семейства и пак ще бъде весело,плюс това като се даде предварително инфо по медиите, че еди си кога и къде ще има национална среща на многодетнтите семейства обеденине в клуб "Пълна къща"... ще се появят може би и други желаещи,които дори не са чували за нас! Дано местните фирми откликнат на мероприятието и спонсорират нещичко Hug Успех в организацията на пловдивчанки-другите с каквото можем ще помагаме!Май е време да се раздвижи темичката на клуба newsm78
Вчера едно наборче на най-големият ми син е имало рожден ден   bouquet  Диана на Reina333
Днес съм си определила деня за миене на прозорци и пране на пердета,въобще за домашна работа  Sick че предният път като се канех неуспях всичката запланувана работа да я свърша!
kaishka   Joy значи ....имали значение в коя  Joy
chatpatka и ние сме активни в темата на приливи и отливи  ooooh! особено аз
Цоци честита радост миличка... Hug
Хубав ден момичета! Който беше в болницата дано вече не е, болните би трябвало също вече да са оздравели  Hug

# 194
Ей, добре че ми са много момиченцата ...че при такива готини свати ( и зетьове ) , как щях да направя избора  Joy
chatpatka Hug Къде се загуби ? Разкажи ......
Дидка лека работа .Ммммм, как обичам да ми мерише на прани пердета .....
kaishka, hahaha ...брей че умник е тоз младеж
Аз днес ще мързелувам. Имам само да наготвя и вечерта съм на Родителска среща . А , като споменах, вашите татковци ходят ли на родителски срещи ? Нашия не иска

Общи условия

Активация на акаунт