Детски песнички, приказки, анимации, филми, игри

• 787 308
  • 1 988
  •   2
Отговори
# 1 110
Jes, ЗлаВещица, благодаря ви Hug
Тези дискове имам, но без описът им:
За Булвест:
2 клас – диск 3
3 клас – диск 1, 2, 3 (Генчо Гайтанджиев)
4 клас – диск 1
За Просвета:
2 клас (Галунка Калоферова) (само песни)
3 клас (Пенка Менчева)
4 клас – диск 1, 2, 3 (подозирам, че са на Галунка Калоферова; втория диск започва с Х. Агасян - Да протегнем ръка)

Ако не се лъжа Илко Тасев ги е качил в дата-та, но в момента тя не работи. Ще ги кача повторно, но без да знам съдържанието им е много неудобно (подредени са иначе, по номера). Ако някой може да ми помогне с имената им... може и на лични за да не пълним темата Embarassed

Заповядай, Jes:
2-ри диск за 2-ри клас (Булвест)
Пратиха ми и съдържанието, да не се мъчите, ей Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 30 апр 2009, 01:03 от vorfaxx

# 1 111
  bouquet
голямо БЛАГОДАРЯ от името на моите деца!-;)

# 1 112
  • Пловдив

Тези дискове имам, но без описът им:
За Булвест:
2 клас – диск 3
3 клас – диск 1, 2, 3
4 клас – диск 1
За Просвета:
2 клас
3 клас

Аз да поясня. Става въпрос за 1-4 клас. На Булвест има един авторски колектив (учебник) съответно с песни (касети, дискове) - на Генчо Гайтанджиев. Няма да коментирам  Sick
На Просвета има два авторски колектива (учебника) и (касети, дискове). Единият на Пенка Минчева, другият на Галунка Калоферова. За мен най-хубави са на Галунка. За съжаление не винаги ни дават възможност да избираме  #2gunfire и ни натрапват своите желания.  #Cussing out

# 1 113
Някой може ли да ми изпрати песента "Бърборана" на  ДВГ "Щастливци"-  гр. Харманли или да ми каже откъде мога да я изтегля

# 1 114
# 1 115
Някой да има песничката на пчеличката Мая в оригинал на немски ( имам текста) newsm78

# 1 116
Това намерих за Мая
http://www.youtube.com/watch?v=H4T0KYPwLGs
http://ingeb.org/Lieder/ineinemu.html
Към второто има и мелодия
Много ме е яд, че забраниха да  се тегли от 4storing от чужбина Sad

Последна редакция: чт, 30 апр 2009, 16:31 от viki_hrisa

# 1 117
Някой да има песничката на пчеличката Мая в оригинал на немски ( имам текста) newsm78
още една Мая (:

# 1 118
Момичета търся ноти за детски песнички.Ако някой има много ще съм благодарна да ми ги пусне.По напред в темата имаше линк ,но или аз не мога да ги видя или има само заглавия без ноти.
Благодаря предварително!  bouquet

# 1 119
Момичета търся ноти за детски песнички.Ако някой има много ще съм благодарна да ми ги пусне.По напред в темата имаше линк ,но или аз не мога да ги видя или има само заглавия без ноти.
Благодаря предварително!  bouquet
Коледни чуждоезични са давани тук и тук.
В нарочната тема май няма нищо Sad
Има ноти в сходна тема.
Само в bg-mama потърсих.

На предната страница споменах за немски мелодийки.

И разбира се в блогът ми. Линкът е в подписът ми. Към края на темата търси MIDI и KAR ФАЙЛОВЕ. Там е включено кажи-речи всичко което може да се намери. Съдържа над 600 детски, народни, коледни, македонски и патриотични midi и kar файла. Има всичко българско достъпно в нета. Показването на нотите - нотацията (може и да се принтират), е обяснено в тази тема Hug

# 1 120
Здравейте,търся песента рожден ден на мая нешкова,бихте ли ми помогнали!

# 1 121
  • София
Заповядай и си харесай което искаш - Мая Нешкова, Рожден ден
Натискаш на което си поискаш и теглиш. Можеш и да прослушаш предварително.  Hug

# 1 122
Здравейте!
Полудях да търся една детска песничка:"Радвам се да те видя" - това е текста:   Здравей, какъв прекрасен ден,            радвам се да те видя!            Хайде потанцувай с мен,  На на на на на на на...   Подай приятелски ръце  от сърце, от сърце,  Довиждане, приятен ден!   Здравей, какъв прекрасен ден,            радвам се да те видя!            Хайде потанцувай с мен,  На на на на на на на...  Подай приятелски ръце  от сърце, от сърце,  Довиждане, приятен ден!" Дано някой да помогне, че много ни харесва вкъщи, а няма откъде да я намерим. Благодаря предварително!

# 1 123
  • София
slance6,
Заповядай! - Радвам се да те видя!  Hug

# 1 124
Божичко, ти направо ме разби!
аз търся тази песен от декември миналата година и най-вече - днес, целият ми първомайски ден отиде в търсене, а ти ми я предостави за десет минути! Безкрайно много ти благодаря - жива и здрава да си, ти и твоето семейство! Супееееееееер!

Общи условия

Активация на акаунт