Египет - втора тема

• 42 954
  • 442
  •   1
Отговори
# 180
Добре дошли на завърналите се и чакаме снимки Grinning!

# 181
Добре дошли на завърналите се и чакаме снимки Grinning!

Grinning Ето снимки

За Pyramisa Beach Resort - намира се на първа линия в спокоен залив в курорта Sahl Hasheesh. Построен е 2007, а в курорта все още се строи.
Това е на около 20 км южно от Хургада.
Хотела е 5*, с хубав плаж, горе-долу добра храна, малки рифове отпред, а навътре в залива и голям.
Имаше малки издънки в обслужването, но сигурно е нормално за този регион  Laughing
Предлагат се всевъзможни екскурзии и услуги.
Има дайвинг център http://piratesdiving.com/pirates/actions/centers.php?loc=sahl_hasheesh

# 182
благодаря ти! много хубави снимки и явно сте си изкарали екстра!

# 183
  • Beyond the Frontiers
Ох, като картички са тези снимки. Чудно.

В момента съм в треска. Колегите пуснаха инфотур за Египет - Хургада -Кайро и чакам да видя началството дали ще одобри Crazy Crazy Стискайте палци  Peace

# 184
  • София - Бургас
Разбира се, ще стискаме палци! Heart Eyes Това е страхотен шанс, дано да стане...Успех! Wink

# 185
Инфотур - това звучи примамливо. Стискам ти палци!

Скорпиос, снимките са страхотни! Стопли ми зъзнещата душа  Hug Мерси и за инфото за хотела. Корортеца колко е голям, има ли какво да се прави? Крачката ми не са стъпвали точно там   newsm78

# 186
  • Beyond the Frontiers
 newsm44 newsm68 Стана, стана. На 31 летя....Египет, хем на екскурзия, че ми и плащат за това  Mr. Green Пък и ще ни разведат из всички хотели в Хургада - ще имам актуална информация. Peace

# 187
Ха честито! Peace
От мен една поръчка - снеси инфо за аквариума в Хургада  Peace

# 188
  • Beyond the Frontiers
Ще си запиша!
Само сега трябва да се настроя за раздялата с малкия Sad Уф! Не сме се разделяли за повече от ден.

# 189
dolores, в кой хотел сте били в Кайро? Доколкото разглрждах чуждите сайтове има разлика в звездите, с които един и същи хотел се предлага. и то не на звезди рейтинг, а на официални сайтове.
Елку! Благородно завиждам! Чакаме инфо! И... дай Боже всекиму!

# 190
В Husa pyramids в Кайро беше прилично / естествено по-хубава стая - срещу бакшиши /.

Понеже от  джип сафарито си купихме филма, към него ни записаха и аудио диск с арабска музика.
Ето един поздрав: http://www.youtube.com/watch?v=F4lWYog5eb4&feature=PlayList& … xt=1&index=63  Embarassed Grinning
Ако може някой да каже за какво става въпрос в текста?

# 191
  • Стара Загора
Здравейте от още един кандидат-египетски пътешественик.
Отдавна ми е мечта да посетя тази стана и голяма част от историческите и забележителности.
Освен пирамидите, много ми се иска да видя и Александрийската библиотека и цитаделата Кайт Бей.
Някой ходил ли е на тази екскурзия Кайро-Александрия, която се предлага от Тезтур?
Моля, ако има такива да споделят впечатления. Струва ли си цената, която никак не ми се струва ниска (към $310 за двама)?

# 192
Здравейте от още един кандидат-египетски пътешественик.
Отдавна ми е мечта да посетя тази стана и голяма част от историческите и забележителности.
Освен пирамидите, много ми се иска да видя и Александрийската библиотека и цитаделата Кайт Бей.
Някой ходил ли е на тази екскурзия Кайро-Александрия, която се предлага от Тезтур?
Моля, ако има такива да споделят впечатления. Струва ли си цената, която никак не ми се струва ниска (към $310 за двама)?

Jade, а за колко дни е, какво включва екскурзията? Можеш ли да пратиш линк, че не мога да намеря офертата? Мерси в аванс.

# 193
  • Стара Загора
Ето линк към сайта - http://www.teztour.bg/program.php?pid=11
8 дневни са екскурзиите, включват самолетни билети (без летищни такси). Една нощувка в Кайро и 7 в хотел в Хургада или Шарм ел Шейх, повечето са all inclusive.
Цените варират според звездите на хотела и условията, а екскурзиите (освен музея в Кайро и пирамидите) се заплащат допълнително, при желание да ги позлваш.
Аз като гледам май няма такава екскурзия на която не ми се иска да отида Embarassed
Но предвид бюджета ще трябва да се спрем на 3-4...
Александрия ми е задължителна, Луксор също и кораловите рифове ме съблазняват много... абе, всичко!

# 194
Дам....мен ме интерсуваше конкретно тази екскурзия Кайро-Александрия, за която спомена. В Кайро и Хургада бяхме през май 2008-ма, със сигурност има прекрасни места, които не сме успели да видим, но са ми интересни и нови дестинации като Шарм Ел Шейх и Александрия.
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт