Общофорумен Коледен купон-карнавал - 14-ти декември, ресторант Славяни

• 27 675
  • 598
  •   1
Отговори
# 405
  • София

Добре мислиш  Heart Eyes Hug

# 406
Ако мислиш и да се маскираш, грешка няма да имаш. Wink

# 407
# 408
  • София

И ти добре мислиш, ама като те видя ще те набия първо, а после ще целувам  Naughty

# 409
  • София
може и да се маскирам... на пияна Wink че най ме бива Simple Smile

# 410
  • София
И аз ще дойда Simple Smile

# 411
  • Варна
Неприятно, но осведомявам другарките, че няма да присъствам на туй веселие. Отписах си и гласуването.
Надявам се следващ път да съм възможен.
Пожелавувам ви приятно веселие и добра маскировка!
Ваш приятел вечен,
весел ви Гаспачо! Hug

# 412
  • До хладилника, който обичам

Скъпа, идвам, чакай ме!  Hug  bouquet  Heart Eyes

(всъщност, бройте ни двама)

Маскировката ми убягва леко. Мисля да се маскирам като Красавицата без Звяра. Хубавото на тази маскировка е, че няма да ми се налага да се маскирам изобщо  Mr. Green

# 413

... Мисля да се маскирам като Красавицата без Звяра. Хубавото на тази маскировка е, че няма да ми се налага да се маскирам изобщо  Mr. Green

Joy Joy Joy

# 414
  • София
Не съм скъпа, безценна съм  Mr. Green

# 415
Мисля да дойда и аз, самостоятелна  Simple Smile
Като се зачетох, ролята на Звяра е още свободна, може ли да се възползвам. Пък и няма да се наложи да правя нещо особено  Mr. Green

# 416
  • До хладилника, който обичам
Мисля да дойда и аз, самостоятелна  Simple Smile
Като се зачетох, ролята на Звяра е още свободна, може ли да се възползвам. Пък и няма да се наложи да правя нещо особено  Mr. Green
Заповявай Grinning То бездруго както е тръгнало, ще е "бройте ме сама", така че можеш да ме завъртиш в един валс. Жълтата рокля с набора ми е с лекета за пране, ще ме извиняваш, но ще съм с дънки.

# 417
ееее, без рокла не те ща  smile3534

# 418
Аз отпадам, просто неделята се оказа невъзможна Sad ако успея да стигна навреме, ще мина за малко  Hug

# 419
Много ми се иска да присъствам но този път ще пропусна! Причината е че на 15-ти имам рожден ден и трябва да се заема с подготовката! На всички останали мога само да пожелая да си прекарате страхотно и с нетърпение ще чакам снимки! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт