Звънчета Коледни се чуват, а МАРТенчетата все повече лудуват

• 11 244
  • 267
  •   1
Отговори
# 105
Наде,много са ти хубави дечицата Heart Eyes
Клипчето с Али го гледах без звук,че всички спят Simple Smile
Виви,кураж,ще се справиш,нормално е да имаш притеснения опитай се да бъдеш позитивна Hug
Деситка,честита годишнина  loveuuu 1dating Пожелавам ви много години изпълнени с любов и щастие!

# 106
Здравейте всички!!! ЧЕСТИТО НА ПРАЗНУВАЩИТЕ!!!
wiwi лека бременност и без черногледство ей  Hug Ние сме с теб!
Уххх колко неща мислех да пиша и всичко забравих  Thinking
Нищо, другия път.
Ааа моя Ваньо днеска преди да заспи голям рев дръпна и аз се надявам че го боли от зъбките а не е нещо друго. В момента 5-6 зъб се виждат аха аха да пробият...
Целувки на всички бебоци Hug

# 107
   Здравейте. Днес се включвам късно, но просто ми остава време, колкото да ви изчета и така няколко пъти на ден. Сега малката спи, изтикала съм половинката от компютъра и сядам да драсна нещо.

ДЕСИТКА, ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА. МНОООГО ЛЮБОВ, РАЗБИРАТЕЛСТВО И УВАЖЕНИЕ И КОГАТО РЕШИТЕ ОЩЕ ЕДНО МАЛКО СЛЪНЧИЦЕ.

ЧЕСТИТО НА БЕБЕТАТА С МЕСЕЧИНКИ.

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ИМЕН ДЕН ДНЕС.

Ането и аз гледах клипчето без звук, но утре ще го пусна и то с Лили, защото и тя издава звуци, като конче та да видя, каква ще е реакцията й.

Наде, Раличка и Любчо са много красиви и весели деца.

# 108
Ей мацки здравейте не съм писала отдавна ама сега просто не се сдържах толкова хубави новини Галюшка честита племенничка да ти е жива и здрава и много много щастлива , а ВИВИ направо толкова ме развълнува ти ще се справиш миличка само си мисли как ще си играят бебоците пожелавам ти много безпроблемна и радостна бременност и едно сладичко и здраво бебенце

# 109
Диана, имете и глас ог нас! Тази инициатива е много добра.

Радостина, и на моя малък мъж пюретата хич не му харесват... Отваря уста само за попара, хлабче, бисквитка, сиренце... А как засмука 1 зърно грозде, направо ме шашна... Едва ще изкараме май до годинка и после на кухня, че там храната е по-човешка...

Деситка, честита годишнина!

Отивам да си легна, че всички спят, но не за дълго baby_neutral

# 110
Viza, Roni ще ви пиша на лични за календара как се прави и как се поръчва за да не досаждам вече с мойте календари и книжки че ми става неудобно от момичетата.

# 111
Cvete, моля те пуни го на общата, предполагам, че и за други хора, ще е интересно /аз също се интересувам/.

# 112
  • София
Ането,целувки от нас за Али,много е сладка-всички клипчета изгледах! Heart Eyes

Надето Simple Smile ,много са ти прекрасни дечицата! Hug

wiwi, ще се справиш миличка! Heart Eyes Hug

За обувките - тук няма К&К и незнам ,какви ще купувам.Днес харесах едни ботушки,че бяха единствените с меко вътре(другите само кожа),но ми се струва ,че ще са неудобни за първи обувки. newsm78

Цвете,давай тук,че май всички се интересуваме! Heart Eyes Hug

# 113
Тамън щях да пиша Цвети и на мен да ми пусне на лични:) Според мен на всички ще ни е интересно, пиши в темата:)

# 114
Така .... обяснение в снимки

Eто тук Гаргамелчо е обяснила как се качват снимките
http://picasaweb.google.com/ddeltcheva/KakDaPorychamKnijkaVArtsc … 47712571493268482
и в предните снимки как се прави книжката

Дано да съм ви била от полза
Хайде лека нощ  Tired

# 115
  • София...........
Мами, да сте виждали някъде да се продава такова нещо?

http://cgi.ebay.com/Baby-Safe-Mesh-Fresh-food-feeder-by-MUNCHKIN … dZ1QQcmdZViewItem

# 116
Уууаааууу, страхотни новини!
Ще карам по ред, дано не пропусна някого.

Зори, SRN, честит рожден ден на патерици! Бъдете щастливи, здрави и обичани!

Галюшке, радвам се заедно с теб! Да ви е жива и здрава мъничката Белослава и да расте безгрижно и щастливо, обградена с много любов!

Виви, лека и безпроблемна бременност ти пожелавам! Прекрасно е, че Ева ще има с кого да лудува. Мога само да ти се радвам на прекрасната новина и хубавите емоции, които ти предстоят!

На всички Викита пожелавам здраве и весели игри! Да слушат мама, да папкат вкусно, да спинкат сладко, да играят дълго и да получат много подаръци!

Деситка, честита годишнина! Пожелавам ви с всяка изминала година бракът ви да става все по-романтичен, красив и солиден!

Отдавна не съм писала, но Дея ме изтощава до краен предел през деня и не мога да си организирам добре времето. Хлапето явно харесва да има много хора около нея и в момента, в който останем двете сами, започва неистов рев, който след няколко часа ме довежда до преднервно-кризисно състояние. Когато има повече хора в стаята, моментално млъква, сяда кротичко и се заиграва с играчките. През другото време само на ръце, да е близо до ушите ми , та по-добре да чувам рева й. На всичко отгоре започна да се срамува/страхува от чужди хора и това много ме натъжава. Искам да е общителна, а не срамежлива, ама...

Диди, имате и нашия вот.

Последна редакция: ср, 12 ное 2008, 01:24 от Марги*

# 117
И аз да честитя със малко закъснение празника на Викитата! Да са здравички, послушнички и да радват много мама и тате!
Деситка, честита ви годишнина! Да ви е все по-сладък съвместният живот!
Честити месечинки на порастващите с още 1 месец на този ден малки госпожици и господа!
За буйки и аз съм си набелязала тези на "Колев и Колев", но миналата година имаха един модел вътре с пухче, та се надявам и тази година да го пуснат.
***Cvete***, за тези книжки, календари, картички и т.н. има ли кодове за безплатна доставка или нещо друго щото шипинга ми излезе над 40$  Shocked и нещо не ми се дават толкова  Rolling Eyes

# 118
Здравейте,и ние вече сме големи днес правим 8 месеца. Wink

# 119
Честити месечинки на бебчетата !

terre няма безплатна доставка, има безплатни книжки и календари евентуално (те са по рядко) но ако поръчаш да речем три книжки и са ти безплатни, плащаш доставка за всяка една по отделно т.е. каквото и да поръчаш си плащаш доставката на всяко едно.
Отивам да се захващам с календара че не ми остана време, а дано малкият поспи още малко.

Общи условия

Активация на акаунт