Слагате ли шапчица вкъщи - 3

• 62 116
  • 807
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Ексцентрични както винаги. Смели изказвания, Весели подмятания, Разумни теми за Интелигентни и красиви хора Mr. Green

# 166
  • София
Мисля, че не е публикувано:

"Осветителни тела... или нашите полюлеи Simple Smile" - сигурно се хващат за тях и се люлеят....

# 167
"Презервативи" за мебели - съжалявам, не мога да помогна; нашите не се пазят, работят в момента за етажерка.

# 168
"Презервативи" за мебели - съжалявам, не мога да помогна; нашите не се пазят, работят в момента за етажерка.

Joy Joy Joy Joy

# 169
2,5 месечно бебе-колко често да ака?
Цитат
Понеже имаме запек и без моята помощ с термометъра не може да ака.Правим го два пъти на ден през 12 часа. той тогава почва да се напъва,създаде си такъв навик.Пробвала съм и по-често, понеже ми казаха че на 12 часа е много рядко за такова малко бебе, но не иска. така че на 12 часа акаме. вие как мислите?
Колко често акат вашите 2,5-3 месечни бебета, които нямат запек?

Ако темата не е обсъждана достатъчно ....ще го направим ей сегичка Mr. Green

От две страници тук.... сигурна съм, че нищо няма да си разбрала Laughing
  bouquet

# 170
За къпането на бебето и ушите му???    Хващаш бебето за ушите и го топваш във ваничката..повтаря се неколкократно hahaha hahaha hahaha

как да облеча ео като го нося в кенгуру през зимата      Thinking Thinking Thinking аз моето "ЕО" в кенгуру не го нося  Joy Joy Joy

Защо плащате   Ей това се питам и аз!!! Крайно време е да се спрем..колко по-хубав би бил живота...........................  Laughing Laughing Laughing Laughing

перете ли? Я, па ти!!! Чуваш ли се!?!?! Аз такива неща не правя  Naughty

# 171
Бебо БОЛЕН ние на ТРЪНИ!!!!!!! - очаквайте скоро втора серия : Бебо ЗДРАВ ние КЕФ!!!!!

# 172
въпрос свързан с пишето - Който знае как се затваря отворено пиле, да помогне на жената...  Laughing

# 173
Kak da zapochna seks sled sekcio?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=368623.0
Ами изчакай да те пусне упойката и действай смело.

# 174
  • Ланкър, планините Овнерог
На 9 месеца и половина, а нямаме зъби!!! Явно е ген, щом нямаТЕ зъби

Да разкажа и да се оплача, а вие ме подкрепете Тъй вярно, СЪР-ке

# 175
# 176
  • София
Синът ми иска китайско - помагайте !!! - Вземи мерки, докато е време. Днес ще иска китайско, утре кой знае какво ще му хрумне.

Меню за гости без печка - Не знам, идвали са ми само гости без прахосмукачка, тези без печка си имат други особености.

На каква функция печете баниците? - f(x) = y

# 177
Чудя се как да се запиша в тази темичка, за да си получавам редовно вечерната порция смях, и май открих нужното заглавие: Запис. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=368845.0

# 178
  • София
Любители на кафе - внимавайте в картинката - малейййй, такава закана не бях чувала  Thinking
Да се пазят също любителите на капучино, мокачино, уиски, ром, пури ...........................

# 179
  • Ямбол
дъщеря ми яде праз като невидяла - а тя ако е видяла, сигурно няма да го яде

Планирани или случайни бременности?  newsm78 случайно и план не ми се връзват нещо

Общи условия

Активация на акаунт