Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-22)

• 15 119
  • 289
  •   1
Отговори
# 210
привет и от мен .отностно педиатрите-ние сме също при Якимова и като специалист  не става за нищо казвам го от пет годишен опит .Като вижда че не знае какво да каже повече дава направление за друг.Галя Русева два пъти ни казва че сме здрави а след ден детето се влошава и при нея вече не ходя .Сега сме при Бисер Тодоров той не признава антибиотици а Т до 38 градуса не се лекува и т.н. Засега поддържаме връзка по телефона и така продължаваме с лечението което на мен не ми харесва.С една дума дано да са ви здрави децата,че добър педиатър не отткрих вече втори месец беба продължава да кашля и да текат сополи докога....незнам вече изгубих вяра

# 211
http://www.kids.souee.org/index.php?section=2
Вижте този сайт,може да е полезен докато си стоите вкъщи с децата.Докато търсех лабиринти за отпечатване попаднах на него.
buba_85 веднага се възползвахме от предложението много  ти благодаря, Василенка е очарована . Аз съм и намерила още два детски сайта но там са повече такива бойни игри и  е ги харесвам особено , а пък Dechica.com го знае на изуст  Mr. Green

irinastavreva съжалявам за детенце дано се оправи по бързо  Heart Eyes  виждам че си сменила Якимова както и аз , по разбираеми причини . Аз казах и по нагоре доволна съм от Гешева и за сега съм си при нея . В болницата е в 111 кабинет

# 212
не се изразих павилно все още сме при Якимова тя ни прати при Русева а аз също исках да запиша Ивана при Гешева но си казах баткото е при Якимова та и бебето там и все още съжалявам .

# 213
  • Бургас
Разбрах, че вече можем да изписваме по 20 страници, Весе, да знаеш! Hug
Да ви почерпя - Тамара прави 3 месеца днес! Hug

# 214
ninicho На годинка и четири месеца е Валя.
irinastavreva смени си педиатърката. Аз съм при Янчев и съм доволна, но не искам да го прехвалвам, пу пу. Но той май няма свободни места.
А за събота, изглежда ще си излизаме двете с Весето.
Активността наистина е завидна, това страница и половина за един ден е рекорд в последно време.  Joy
Ронка вие какво правите във Франция, там живеете или за малко сте там?
За гинеколог, аз ходя при Махинова и съм с много добри лични впечатления. Много съм доволна от нея. Peace

# 215
Момичета, ако сте раждали в МБАЛ гр.Враца през последните 2 години, мога ли да ви помоля да гласувате и да дадете мнението си тук

# 216
  • в полите на.... Балкана
Meryl,, аз първият път си родих нормално,без усложнения, имахме малко проблеми с бебето,щото беше глътнал околоплодни води,но всичко се оправи,надявам се и сега да си родя нормално.И аз качих доста килограми,забременях 64,сега съм 90 кг.,но доста си и похапвам Embarassed, после ще му мисля..... newsm39
За д-р Цеков незнам,както виждам има доста противоречиви мнения,аз не мога да кажа нищо,щото не го познавам.Ти си знаеш най-добре.

# 217
Ха ха ха ами наистина съм объркала името на лекаря  Simple Smile е сега ще се дооточня аз имам предвид Цеков Добре че някой е обърнал внимание Grinning
ММММ  чудесно коктейлче  Laughing Тамара да е здрава   Hugи да слушка мама
Хубав ден мами

# 218
Добро утро!
Днес кафето е от мен, заповядайте.

Муциту, жива и здрава да е малката Тамара!  bouquet

_baby, тук живеем. Въпросът е до кога, че не ни харесва особено. Rolling Eyes Сега за празниците ще се приберем, аз и Ема ще останем известно време. Колко никой не знае, а мъжът ми ще се върне. При нас всичко е предпоследно. С мъжът ми винаги сме били така импулсивни в решенията си, сега е малко по-трудно с детето, но се справяме. Wink
Тук сме от почти година. Преди това 5г. бяхме в София. Та сега съм замислила една почивка на родна земя, а именно във Враца. Там поне има кой да ми помага, а и аз искам да правя нещо, че тук се побърквам от бездействие.

Хайде спирам със словоизлиянията и отивам да хрня малкия звяр.

# 219
Здравейте,как сте днес?Гледам от сутринта никой не смее да пише във форума.Разкажете как минава днес деня,има ли нещо ново?

# 220
МиШеНцЕ Моята Мишелка стана на 1г и се броят на пръсти нощите в които съм спала малко по спокойно . Напълно те разбирам. Аз от недоспала се превърнах в подлуднала .А това с местенето при теб си е направо нож с две остриета , като се научи там да спи после е мнооого трудно да отвикне  ooooh! Казвам ти от личе опит  Peace С Василена такива проблеми имах с това заспиване и въобще със спането , че сега с малкото си знам . Спане само в кревата без излишно разнасане в стаята .

Ох и аз затова търпях ама вече ми кипна. От изтощение я слагам при мен- към сутринта. Станала съм 48 кила и съм супер изнервена от това неспане. Tired Тия Мишоци ше ни побъркат, ей Mr. Green Ама пък каква радост беше вчера се хили 30мин без да спира. Бях забутала някъде една дрънкалка (има-няма 2 месеца не я е виждала) и като я намерих такъв кеф беше. По едно време пищеше, смееше се и течаха сълзи от кеф. Днес си е най-обикновена дрънкалка и не й се усмихва даже. Naughty Вчера бяхме и на изследване- пълна кръвна картина и урина. Всичко е ок и съм много доволна. Мислех, че като й взимат кръв ще плаче, а тя звук не издаде. Предния ден бяхме на консултация и е станала 7,900кг и 70см. Heart Eyes
Честита месечинка на Тами Hug Много да слушка мама и тати и да ги радва винаги.   bouquet за мама Grinning

# 221
  • Бургас
Леле, момичета, махнали са ми снимките с почерпки сигурно щото са големи, ама да ви кажа имаше баклава и торта, ще се опитам да ги намеря пак, ако не са ги изяли у чичо Гугъл:)))).
Мерси за поздравите! HugТами ви праща целувки! Laughing
За педиатрите- при Якимова съм, нямам оплаквания засега, Тамара не ми се е разболявала, та не знам..
При Кръстев раждах, нормално, доволна съм. Партовска беше в екипа също. Него ми препоръчаха. Не съм от Враца аз и се лутах при кого.
МиШеНцЕ, съчувствам ти, дано мине този период скоро и спинкаш както трябва.  HugНе знам, момичета, ама с Тамара и баща и си спим през нощта, нямам никакви оплаквания от нея, играе си, дива е, но нямам опънати нерви, радвам и се, никой не ни помага, но се справям, повече се веселя с приятели и с нея, по- малко време отделям за къщата. Дори понякога купуваме храна от Пикантини.
Ронка, идвай си, мацко, да има с кой да сме си компания Hug, и ние живяхме в София доста години.
Ето нещата на линк, намерих ги, да ви е сладкоооооооо Laughing:
http://www.snimki.receptite.com/index.php?cat=des-ish&st=cat&photo=1228
http://www.snimki.receptite.com/index.php?cat=des-sir&st=cat&photo=249
http://www.snimki.receptite.com/index.php?st=usr&usr=reni55&photo=1237- това последното е супер яко, смятам да го правя тези дни:)
Упс, малко офф, сетих се и още нещо, искам да си купя бидони за кисело зеле Joy, ше си правя зимнина:))))), аз се сетих, ама карай, барем зеленце нещо..хихи..та въпросът ми е: колко струват и откъде?

Последна редакция: чт, 27 ное 2008, 19:55 от Муциту

# 222
Охооооо кой ще ни завива сърмички  smile3534

# 223
Муциту и аз много обичам зелеви яйстия  smile3534
А иначе бидони има долу в складовете , ако това ти помогне а за пари колко- не знам

# 224
Един приятел преди месец си купува от складовете и каза, че са към 50лв големите бидони Wink А тортата-часовник е много оригинална. Ногу яку Mr. Green
Абе мами, дали ще има проблем ако правя на Мишел бисквитена торта с краве/козе мляко? Имам от къде да й взема домашно. Че сега й правя тортата като слагам в 60мл 2 лъжички АМ, слагам 1 лъжичка нишесте и бъркам докато заври и се сгъсти. Слагам и натрошена бисквита и ВОАЛА...ама варенето на АМ ме притеснява Thinking А тя много я яде тая "торта"... Та дали й е рано за друго мляко?

Общи условия

Активация на акаунт