Отговори
# 285
  • София
Роси, не се връзвай на такива номера. Вече си минала по този път и ти е ясна от всякъде. Моята възлюбена свеки ми прилага чат пат такива, но аз я отсвирвам. Имала е деца да си ги е гледала. Това е наше с Ники и ние ще преценим кога, как и защо ще бъде  Crossing ArmsHug HugИ никакви сълзи. Забранено е !  Naughty

Катееееее, това е друго нещо. Не толкова колата - за която те поздравявам, а това че направила стъпка напред. Това да се отпуснеш ито с детето в колата е нещо велико  Hug . Поздравявам те. А и това означава, че честичко ще ми гостувате с Мариянчо  Laughing.

# 286
Кате, честита кола. Леко и безаварийно шофиране.  Peace Радвам се, че си спокойна зад волана - давай смело напред.

РосиHug Не им я сваляй Лили вече за нищо. Представи си, че живеят на 1000 км. и се оправяй сама. Ако доидат ги разкарай. Ако искаш да не си разваляте отношенията си прежали детето. Няма пълно щастие за жалост.  Sad Дано успееш да им се опълчиш  Peace

Лейди, ако кърмиш как разбираш колко яде детето? При нас повече от 3.30 часа пауза между кърменията се получи към 3-4 месец.

Лилчо, и ти си попаднала на едни шматки  ooooh!

Нашата ясла излиза в ремонт от 11-ти декември. Тази вечер ни сюрпризираха  #2gunfire

# 287
Ами да ви кажа ние сме на АМ и малко кърма.От скоро започна да суче по малко но определено не и стига , защото има няма се събира 30 мл. от гърда.
За коликите давам Инфакол и Сабсимплек- редувам (едното на едното хранене другото на другото хранене и така). Давам и Саб-а защото имаме много проблеми с газовете и определено я облекчават, но естествено не всеки път.
Роси това със свекървата ... познато до болка. От скоро сме с бебка а вече аз я ревнувам до полуда.Като дойде свекърва ми (когато бебето плаче) за да види за какво плаче и иска да я вземе да я гушка ми иде да #2gunfire. Даже на няколко пъти и казах "Няма да ти я дам! Аз  също мога да я успокоя, не е нужно ти да я друсаш" (като се има предвид че не давам да се друса при положение че не реве истерично по цял ден). И така ме побърква като чуе че бебето плаче и довтасва в стаята... еми как да и обясня че това е бебе и не може изобщо да не плаче и че не може като зареве аз веднага да я гуша (не че не го правя де).Онзи ден тръгвам да и сменям памперса и тя започна да реве и съответно аз и говоря да я успокоя ама нея си я боли коремчето и не чува Laughing. В следващия момент свекърва ми нахлува да не ви казвам с какви реплики ooooh! че не съм била нормална , защо плачело, нарочно ли съм го правела #Crazy . Как да и обясня че не мога да я оставя гола по памперс за да я вдигна да я гушна (което в този случай нямаше много да помогне  защото много я болеше) и да я оставя гола да настине! Еми бебе е , реват , ядат и с...т  Joy И на мен ми се къса сърцето но не може като заплаче да захвърлиш всичко и да я гушнеш на секундата. Много жестоко се скарахме и си казахме доста силни думи (по точно тя на мен) но не ми пука - твърда съм като скала (даже я изгоних от стаята (прекалих малко ама то не се трае).Дълги са нашите приключения така че няма да продължавам.
Вижте как си държим главата изравена  Flutter http://www.vbox7.com/play:afd2a7d2

# 288
Лейди, браво на Мишката. Страхотна е. и не съжалявай за свеки. Те се правят на разсеяни и е добре нещата да им се казват в очите.
Роси, я вместо да плачеш по ъглите си хващай детето и кажи на свеки, че си имате планувани задачки. аз на моята още в родилния дом и казах, че ще я викаме само когато имаме нужда от нея, а не тя да довтасва когато реши да досажда. обиди се естествено, но пък е по-добре да е казано. После още напролет се пробва през ден, през два да ми предлага да ме придружи на разходка. Трудно можеш да откажеш, но аз започнах да и казвам, че имам среща с приятелка да пия кафе и все измислях някой по-отдалечен парк за срещата. Бързо се отказа от мераците си, но пък нали ние през повечето време сме скарани, та е лесно. Сега пак не е звъняла около месец. Курдиса се непоканена на именния ден на Ангел и той взе че я обиди. а аз и думичка не съм казала.  Peace
Лилчо, ако бях на теб щях да им спретна едно скандалче. Кат не са се разбрали, няма да пИчелят. И викаш на естествено го докарваш сега  Laughing
Тази вечер Дара заспа в Пикадили както я бях качила на количката за пазаруване. Много беше смешно, защото трябваше да и придържам главата, че щеше да се халоса в желязото отпред. И това в 19:30. Така е като за цял ден е спала само един час. Като се прибрахме я съблякох лекичко и и дадох млекцето. Цокна и пак отнесе на мама дупараната. Само дано не реши, че се е наспала къде 4-5. Иначе не ми е зле.
Опа, забравих, Кате, честита ти придобивка. Пожелавам ти леко и безаварийно шофиране и само приятни емоции в автомобила. И горе главата. То и аз съм една смотла. Още ме е леко страх и се оглеждам като гърмян заек, но вече се престраших да ходя сама на работа с колата. Е, днес некви ми свириха на Сточна гара, ама що така и не разбрах. Сигурно са видели колко съм хубавка  Crazy.
И, Роска, нали пита на РД-то къде са къдриците на Дара. Вече знам. Явяват се като не и мия косата няколко дни. Пък аз - хайде да я изкъпя хубаво за РД-то. Значи зададе ли се празник, спирам да и мия косата  Mr. Green
Айде бай, че се олях.

Последна редакция: пт, 05 дек 2008, 21:10 от mariana_75

# 289
Добър вечер!

Роси,може би е дошъл моментът,в който при открит разговор да бъдеш директна и да споделиш с тях всичко ,което чувстваш,усещаш,мислиш или да постъпиш по-крайно ,като  не водиш Лили при тях и директно им казваш,че ти е неприятно и неправилно да отнемат от майчините грижи.Само не плачи и не се свивай по ъглите,детето си е твое и решенията взимаш ти!
Дитта,от сърце желая бързо възстановяване на свекърва ти и много скоро да се похвалиш,че сте започнали да пишете нейните нови приказки!

Вече пети ден Ангел не спи през деня,опитвах какво ли не,но той категорично отказва,силите ми са на изчерпване.Дано е период и скоро да отмине,че от днес до вторник мъжът ми е в командировка и сме си само с Ангел .Утре ще гостуваме за час-два в сестра ми,защото племеницата ми е именничка,та да си отдъхна малко,а Ангел да се порадва на глезене.

Утре вероятно няма да имам възможност да пиша ,затова предварително желая много здраве,щастие,късмет на всички(малки и големи)именници от темичката ни и на всички ваши близки,които празнуват на този ден!Много усмивки през утрешния ден!Весел празник!
На всички ви желая хубав празник утре,да похапнете вкусен пълнен шаран,да си запазите по една рибена люспичка.За съжаление аз не умея да пълня шаран,мъжът ми има алергия към риба и в нас такова нещо не се готви,но ще използвам това,че съм на гости и ще си хапна .

Спокоен сън за дечицата,приятна вечер за вас!

# 290
Имам да си обработвам едни тестове за курса в неделя, ама гаврътнах едно вино и така ми се замота главата и мноооо ме мързи  Mr. Green Симона днес беше нещо превъзбудена, леко мрънкава даже, ама поносимо. Wink

Лейди, малката сладка кокорка много добре си държи главата! Heart Eyes

Утре ще го раздаваме мързеливо, мама ще ни донесе рибка и салатки  Blush А после замислям леееек шопинг с мъжо. Flutter Харесах си един анцуг и искам да си го взема. Между другото, да споделя едно мое възмущение - що за криворазбрана гъзарщина, според вас, би накарало някой да купи анцуг Найк на едногодишното си дете за...98лв!!!  Shocked Ама проС анцуг! Прост, грозен анцуг.  Crazy Ама пише Найк. Е***и простотията. ooooh!

Айде сига съм ви дрънкала щуротии. Mr. Green Лека и мека! Hug

# 291
Ох, мамчета, благодаря ви за съветите   bouquet Ама при нас има два варианта, които Медхен е споменала - или да им се сопна , да ми се разсърдят и после да гледам намусени физиономии, или да си прежаля детето  Confused А има и трети вариант на Марианчето, който досега умело спазвах досега, но ми писна да се чувствам като беглец от собственото ми жилище  Confused

Сдърпахме се със Сашо, защото го упрекнах за тези проблеми, понеже, когато Лилия беше бебе, той отсъстваше, етажът ни беше съвсем нов и им бях дала да разберат, че аз се оправям чудесно и без тях. Дори, когато едва ходих и наистина имах нужда от помощ не съм ги търсила  Twisted Evil Ама сега Сашо си е вкъщи и те се възползваха и все пристигат да я взимат. Хубаво. Поне като се напълня го пращам да си я вземе и пак контролирам присъствието им в нейния живот. Но когато съм сама направо прекаляват  Twisted Evil Случвало се е да я вземат за 10 минути да отидат до магазина, хем да я разходят, а са се връщали след 1 час  #Crazy И лошото е, че няма как да им кажа "Не!" , понеже мен никой не ме пита. Т.е идват и директно говорят на Лили :"Хайде, бабо, ще дойдиш ли с нас до магазинчето? Вън ще ходим, бабо, вън..." И то детето протяга ръчички и аз оставам без думи  Rolling Eyes Ако кажа нещо ще стане голям скандал, понеже свекър ми е пиперлив, а и не дава косъм да падне от главата на свектрвата, понеже остава сам, ако нещо се случи с нея и няма да има кой да го гледа/това са си негови някакви шантави разсъждения/ . Преди години точно това стана с Ицко. Тя беше свикнала той да е при мен само, когато спи и един ден аз най-простичко и казах, че сега си играем с него и няма да и го дам. Еми 3 дни не ми продума, а на четвъртия бях наричана от свекър ми буклук, измет, психично болна, ненормална, мърла,.........каквото и да сложите на многточието няма да сгрешите и то за какво ? Просто защото исках един следобед детето да остане при мен  Tired

Сега се справям. Имам подкрепата на Сашо, но когато го няма ми е трудно. Просто в такива моменти избиват спомени и страхове от миналото , което ме поваля  Tired
Аз живях с Лилия, с мисълта за нея, още преди дори да е била зачената и мисълта, че мога да я "изгубя", така както изгубих Ицко преди години, ме побърква  Tired

Съжалявам за лирическото отклонение, но се почувствах длъжна да дам обяснение на всички вас, които сте откликнали на споделеното от мен в момент на слабост.

Много ви благодаря   bouquet

Обичам ви  Heart Eyes

П.п: Бакси, с тези хора човек не може да води нормален разговор дори и на висок тон  Wink Типични представители на соц-времето  Confused

# 292
Здравейте мацки!!!

не съм се гътнала още-ако сте си го помислили. Не съм писала от....не помня, но толкова ми е натоварена програмата, че на моменти ми идва...и аз незнам какво. В крайна сметка днес "бягайки" от работа (в деня, който уж съм у нас), за да може детегледачката да отиде на лекар ревях към паркинга. Там ме среща шофьора  и ме гледааааа - какво става да не би да останахме без заплати  Laughing Laughing-всеки с проблема си.
Ужас!!!!! Моля ви работещите мами да ми кажат как се оправят! аз съм в началото на сезона-все по-страшно ще става и аз се плаша вече. Добре, че е кротушко( е шумничък е доста-Цеци го чу как се забавлява с една бутилка от мин.вода) и ме оставя да работя и от нас.
И така...зимната депресийка ме тресна, нооо има 2 седмици и после ехееее чак на 5-ти сме на работа.
Помъчих се да ви изчета, но едва ли ще успея да ви отразя-извинявайте.
Лейди-Мишката е страхотна!!!

# 293
Здравейте и от нас!
Понеже утре пътуваме няма да мога да честитя на именниците...Да са живи и здрави всички празнуващи Николчовци утре!!!   bouquet
Набързо само - Роси ти си прекалено добра душа... Просто им кажи, че сега Лили няма да ходи никъде, ще стои при теб и това е...
Честито возило на Катя. Безаварийно и неядовито шофиране:0
На Галакси приятно Пампорово... Колко ми се ходи и на мен там... ама и ски да карам ако можееее.
На всички ви   Hug и лека нощ.

# 294

Общи условия

Активация на акаунт