Отговори
# 300
Добър вече , маминки  Hug

На мен ми се сринаха тотално плановете днес  Confused Нямам думи за нашата инспекторка  ooooh! Не ми се говори за това, пък и малко съм омаена от едно червено вино  Crazy Ама да си кажа, че за пореден път ме разреваха в тъпото Уни  Tired То така си ми тръгна от записването, ама днес се бях подготвила и не сложих грам грим  Mr. Green Иначе нищо не стана и само дето се разкарвах до там да си развалям и не до там доброто предпразнично настроение. М****а им на всички и на всичко. Както казва синът ми "Не ми пука!"  Mr. Green Учила съм 5 години като първокласник, съдрала съм си г**а от писане и учене на теми, взела съм поне 40 от 50 изпита с отличен, та два държавни изпита ли ще ме уплашат  Flutter Сядам Януари да разработвам въпроси, пък ако ми стигнат силите, ще се явя на изпити  Flutter

Имахме много приятна срещичка с Юлето и Баксиска  Heart Eyes Сашо малко се разсърди в първия момент, че пак беше гладен, пък ние на едно голо кафе седнахме, ама в крайна сметка взе много правилно решение да ни остави и да отиде да се нахрани, докато ние се видим  Heart Eyes Срещата естествено ми се стори много кратичка, ама то все бъбривки се събрахме и времето си отлетя  Rolling Eyes Много леко и приятно ми тече приказката с въпросните дами  Heart Eyes Надявам се, че и за тях е така  Hug Юлето беше с Иво, който е невероятен сладур  Heart Eyes Дай Боже живот и здраве след време пак да се видим  Heart Eyes

После обиколихме всички големи магазини, в които има играчки и пак не успяхме да купим всичко  Crazy Сашо беше решил да им купим общ подарък от онези пластмасовите къщички, но в крайна сметка се отказахме, защото  хем не ни се иска да е само един подарък за двамата и трябваше отделно да им купуваме други  Crazy , хем и за ДГ трябва да купуваме и щеше да стане прекалено много  ooooh! Та в крайна сметка успяхме да изкумудрим два за Ицко и един за Лилия, а трябваше да вземем още един за Ицко и два за Лилия, че и от името на моите родители, трябваше да вземем нещо, ама ... Сега умът не ми побира откъде ще намеря нещо , което да ми хареса от нашия град  ooooh! Дано са позаредили магазините за празниците  Praynig

Като се прибрахме , ходихме на местото за бостана, че баща ми оре на фарове, да не вземе да завали и да си остане не изорано и една такава ведрина ме обгърна  Heart Eyes Много си обичам работата  Heart Eyes То селянчето си е селянче, какво съм тръгнала да се изучавам  Whistling

И до Била сколасахме да отидем. Сега това ни е новата чаршия  Whistling Добре, че я отвориха , та да се поразведряваме малко и ние, па и познати хора да срещаме  Heart Eyes
Срещнах си любимата дружка, която като я видя все едно ми влива доза адреналин - ужасно ведър човек  Heart Eyes Утре се разчиствам и ще си я поканя на гости, че съм се затъжила , както за нея, така и за двете и хубави хлапета  Heart Eyes

Ммм, че хубаво ми стана  Heart Eyes В крайна сметка никак не ми е минал лошо деня  Flutter Даже напротив!

Юле, Баксиска, много ви благодаря, че бяхте част от него  Hug

Лека вечер, мами! Аз утре ще ви чета, че виното......... мъжът........... Heart Eyes

# 301
Добър вечер!
На мен все пак ми разшириха днес зениците, та сега чак ви изчетох. Уф, имам от години далекогледство. Трябвало обаче, да си ползвам очилата само за четене и компютър, пък аз от една година, като съм си вкъщи,  не ги свалям от очите си. Така обаче окото привиквало и затова съм си вдигнала диоптъра и то не малко  Sick
Роси, навремето като почнах да уча, първата година го раздавах малко през просото /дори не малко, ами доста  Embarassed/. Бях наредила една тройка до тройка, тук там някоя четворка...  Embarassed След това реших да се стегна, защото ми трябваше успех поне 4.50, за мога да пиша дипломна работа. Скъсах си г**а от учене, защото се оказа, че тройки хич не се оправят лесно. Да не говорим, колко трудно преподавателите оценяват безпристрастно, без да се влият от предишните оценки. Накрая, все пак, успях да го докарам почти до 5. Намерих си и материали за дипломната, избрах си тема и ...точно тогава, обаче, вдигнаха прага за успех и трябваше да имам 5.25 /а на мен съвсем малко не ми достигаше/, за да ми разрешат да пиша. Ами беше ми криво два-три дни, после се хванах, намерих си разработени въпроси  Whistling, поучих един месец и мина и замина. Дори в едни момент ми се стори по-лесен и спокоен вариант да разработя писмено три въпроса, отколкото да пиша, да ме връщат, да редактирам, да подвързвам и да се мъча да защитавам пред комисия дипломна работа.
Така че, няма страшно. Щом си го докарала до държавните изпити и щом не си си загубила правата, ще ги вземеш.
Кате, много апетитни мъфинчета. И с диви ягоди, мммм. Къде ги намирате тези благини - замразени ли са или са от сладко? А иначе, то и от нашите меденки вече почти няма останали  Laughing Да не говорим, че още докато се суетяхме с Калина и майсторихме, мъжът ми изял половината от вече готовите и наредил на тяхно място бисквити  Mr. Green Опекох и аз няколко меденки, вика, да ми ги украсите после  Crazy
А украсата е дело на Калина, аз също нямам много нерви, а и физическа възможност. Все ми е уморено и апатично, напоследък и гледам да претупам нещата  Tired Сега ме кара да й правя и медена къщичка, но направо не ми се помисля за подобни подвизи  Confused
Другото Кате  Laughing /tg/, много ме разсмя с тези признания в любов.  Joy Много хубави снимки - и от сватбата, и от партито, и от гостито. А всъщност какво означава tg, отдавна ми е любопитно  Blush
Гале, ами защо не отидеш с Ники до София?
Ейййййййй, забравих да се похваля, че днес и Елица се пусна да ходи самичка. Много е смешна, ходи с вдигнати ръце, по възможност с по един пантоф или чорап във всяка, явно си мисли, че са й опора  Crazy Laughing
Обаче току забравя, че може да ходи и се пуска пак на четири крака. Сега се чудя да правя ли прощъпулник или да я чакам стабилно да проходи. Но май в четвъртък-петък ще опека една питка, че майка ми отдавна ми мрънка, че се правило дори детето да е направило само една-две стъпки и целта на ритуала /символично/, била именно да проходи   Crazy
В тази връзка, честити първи стъпчици и на Дара!
И да изразя и аз възхищение от питката на Таш. Стра-хот-на е!  Grinning
Щях още да пиша, със сигурност пропускам нещо, но трябва да се вдигна да опаковам едни подърци, че утре ще ги пращам по куриер. А и мъжът ми подпитва, ще си лягам ли скоро  Mr. Green
Лека нощ на всички!

# 302
# 303
Пак съм аз Mr. Green
Брейй то се оказа,че като съм на работа повече пиша Laughing,ама не е желателно толкова да чета Rolling Eyes и сега пак съм тука Crazy
Аз се чудих що Елица не пише,пък то била в командировка.
Катетг само на мен не ми се обясни в любов Crazy
Арабела много смешно ми стана като си представих Елица с чорапите в ръка Laughing,то верно в началато като прохождат си мислят,че щом има нещо в ръката имат опора Joy А питка трябва да направиш Peace

Бебица току-що заспа,мен нещо ме наболява гърлото и май ще се разболявам,тъкмо си мислех за уикенда да дойда до Сф да ме резнат пак,дно не ми се осуетят плановете,че друго по-удобно време няма да намеря Tired
Айде лека засега Hug

Общи условия

Активация на акаунт