Отговори
# 255
Сладурче - Ивка е много пораснала!Голяма чаровница си отглеждаш, че и фибичка си има, брех майкооо Simple Smile
Скреч - Миташки как е?, Веси - ? някакви симптоми?как е положениетоо?
Изкъпах се, оправих из нас и седнах пак.Ники кърти още, ама го чакам всеки момент.Нашето тати след 9 дни чак ще си дойде и тогава ще поседи повече, после още малко работа и пак почивка, еми така е.....
Ники се разплачка сутринта като го изпращахме на вратата, Николай страшки имаше сълзи от мъка, уфф много гадно, дано ме разбирате, ама по-добре да не ме, че е кофти така отделени... Sad
айдИ чао.

Цеци - казвай за цветовете, че и аз съм на тази вълна, Simple Smile като ходих прди в "COMO" имаше много добри интериорни решения, цветови гами и неща, които не бих се сетила,че ще си отиват едно с друго.Успех и на теб.

# 256
  • София
Здравейте,

Вчера срещата беше страхотна  Hug Много се радвам, че успях да отида. А бирата даде отражение днес - нямам глас, от което мъжО е супер доволен  Mr. Green Иначе нищо друго ми няма, и гласът ми го няма  Mr. Green Mr. Green Mr. Green и акъла някъде изчезна...

Сладурка, Ивче е много сладка  Heart Eyes Успех днес  Hug
skrech не може толкова висока Т да е от зъбки, какво ви каза педиатърката?
Цеци, ти успя ли да заведеш Васето да я видят?
*Весето* може и от шоколад да повърне детето, много са малки за такива работи, да се скараш пак на баща и, че да знае за друг път. Хубаво, че е спала спокойно. А ти дано по-бързо се освестиш  Hug
Дита, викаш обучение с бански  newsm78 - да не ги учат на синхронно плуване  Mr. Green
Гале, дано минат неусетно 9-те дни, направо незнам как издържаш  Hug

Аз пропуснах филмчето, но тия дни ще се опитам да го изгледам. МъжО го е гледал и било много интересно.

Ей, снощи са ми блокирали акаунта на една игра, много ме е яд, понеже там си вкарваш истински пари и дори имах доста вкарани и неизползвани. Писах на модераторите, но още не са ми отговорили защо така се е получило. Тъкмо се бях зарибила и сега...дано ми оправят нещата, че изгорях иначе с около 100 лв за няма нищо  Sad
Отивам да просна прането и ще се оправяме за кухнята.   bouquet

# 257
  • София
Здравейте, милички  newsm47

Вчера ми беше супер натоварен /и хубав, де  Laughing/ ден и не можах да стигна до срещичката, жалко, но след 3 седмици съм там  thumbsup

Направихме прощъпулник на Александър: сутринта станах и аз рано  Wink, за първи път правих содена питка, ама много трудно се правят украси, бе, аз разпъвам, те се свиват  Mr. Green, ама ми харесва как стана, ето я, това по средата е крачето, има пиленца и детелинки  Laughing

Много хубавичко подредих, върху бялата пътечка сипах розови листенца /така символично, а ме сцепиха от подигравки, че все едно жена ще му избираме, а не професия  Laughing/.Снимки нямам, щото правихме клипче. /Между другото може ли от клипче да се извади някоя снимка, ако ми рабирате въпроса  newsm78/.Той разглежда предметите минутка и накрая хвана калкулатора /нарочен за инженер/, след това как видя една мърлява отверка, дето Слави я сложи в последната минутка и не бях и и измислила професия, а накрая - портфейла -всеки си направи различни интерпретации, ама нищо-да е жив и здрав, какъвто и да стане, пари да изкарва  Mr. Green.Баща му беше сложил за артист една статуетка /като Оскар/ и съжаляваше, че не я хвана, ама така е  Mr. Green
Много прекрасничко ми беше, беше супер слънчево, аз се върнах от работа, бързо се преоблякох, викам си, няма пък само Галакси така да се гласи, снимахме се, ядох бързо и пак тръгнах, само се преобличах през 10 минути, смешна работа  Laughing
Привечер минах и през любимата ми фризьорка, кичурите ми ги направи супер, но така брутално ме подстрига, цяла педя, че още съм в шок  smile3506 /то не че нямах нужда, но винаги мрънкам за косата си  Mr. Green/.

След малко ще ви отразявам поименно, сега ще пусна, за да не ми се загуби и продължавам, целувам ви много  lovekiss lovekiss lovekiss

# 258
  • София
Минавам само набързо да кажа, че много съжалявам, че не успях да дойда на срещата. Вечерта бяхме на събиране и не събрах сили.

Таш, питата е страхотна!

АНТЕНА, изчерпан ти е лимита на ЛС и не мога да отговоря  Hug

Ще гледам днес да ви прочета и навкасам с четене и писане   bouquet

# 259
  • София
Да почерпя, че моят Слав има днес рожден ден-
толкова много си го обичам, а напоследък хич не му го показвам,
само се караме и нервираме  Rolling Eyes.
Ще трябва да измисля как да му се извиня  Laughing

# 260
  • София
Сладурка, успех днес на работата  Peace.Дано бързо влезеш в ритъм и се чувстваш добре.Иви е станала една малка госпожичка, много сладко я описваш как те гали  Heart Eyes

Дита, командировки, а, с бански и фитнеси  Twisted Evil.Как е малката ти звезда, аз обяснението на Све повече го харесах  Laughing /хайде да бие по продажби Мадона и Майкъл заедно  Peace/

Галакси, много е гадно така като не сте заедно  Hug, издръж още малко, че нали знаеш що народ ще ти виснем в София  Mr. Green, почивай си сега.Значи Никича разбира като баща му заминава, душица сладка  Heart Eyes

Роси, страхотна картичка  Hug, хубаво пътуване и приятни срещички на теб днес   bouquet

Весе, изпий половин Аулин /не знам кой ми го каза и каква е логиката, но половин прахче действа супер по-бързо от едно  newsm78/.Вие оправихте ли се, малката как е след наденичката  Wink

Пак ще прекъсна, че излезе спешна работа /тъкмо малко да ми секне засилката, че ще трябва Дес да пуска темичка  Mr. Green/.Дес, верно, душко, много си телеграфна и ти напоследък, учиш Вяра да прави следките, Хриси да ги пече, еееей отмяната е готова  Hug

# 261
Роси, на мен ще ми е по-удобнмо преди да влезете в Метро, т.е. към обяд да се видим. Ще взема Иво с мен, да не ги оставям и двамата на свеки. КАто тръгнете към Метро, ми звънни, да тръгна и аз. А къде там ще се чакаме?

# 262
  • София
Па сам
Е**** м****** - гола съм, студено ми е и съм сапунисана. Спряха топлата вода точно докато бях под душа. Знам, че правят ремонти по тръбите, ама не е ли редно една бележка да драснат?  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Joy Joy Joy Редно е, редно е... Joy

Лучка, честит имен ден! на голяма патерица Бъди много здрава, все така усмихната и лъчезарна!

Медхен, дано Лена е по-добре и да оздравява бързо! Да я цункаш по поаканото дупе от леля й диана  Simple Smile

Дита, много е сладка Монка- бонбонка Simple Smile

Сладурка, Катюша, голями чаровници си имате  Flutter

Мерги, добре дошла, но аз така и не разбрах, че ще заминаваш..и се чудя защо така се покри  Laughing

Гале, много мъчно ми стана, като прочетох за Никитата  Confused Много добре знам какво е детето ти да плаче за баща си и да не могат да са заедно. Дано по-скоро се съберете и да сте щастливи заедно не само почивните дни   bouquet

Таш, честити кичури и нова прическа. Убедена съм, че ти отива, ти си прелестна всякак Simple Smile
Да ти е жив и здрав рожденника, много да се обичате и слушате  Heart Eyes

Около нас всичко си е ОК, Павката и той много гали, целува, гушка се, показва животни...нооо...само мучи и на всичко казва "няня" и "дада"  Mr. Green аха и "баба" (на кучето и батко си)
Хаха и се сещам онзи ден сме на гости у свеки. Тя го взела в нейната стая и си стоят двамата. Минавайки от там я чувам "хайде, бабо, кажи "баба"" и Павката "мама", после пак "хайде бабо..." и той пак "мама"  Joy Голяма мъка й е, че още не й казва баба Laughing Обяснявам й аз, че той "баба" си азва, ама на нея не иска  Mr. Green

# 263
Навън е ужасно гадно времето и баш такова най-мразя /мрачно,кално, мъгливо и сиво....уууууууууууууу/ Набързо се прибрахме.
Ходих и до магазина, от където си купих количката да ги питам кога мислят да ми звъннат,понеже чакам., ате селянките"еее ми да, ама те сервиза излизат в отпуска и до 5-6 Януари надали ще стане"  #Crazy #Crazy #Crazy, "Абе ей, вие луди ли сте бе? В зимата аз с една паянтова количка да съм, назаем при това.Отидох в един друг магазин, където си ходя често с 2 думи хората ми показаха,че ако иска човек то ще направи невъзможното , стига да помогне.Ще им я занеса тази вечер, в сряда ще я занесе до Пловдив момчето и евентуално преди отпуските им ще помоли да я оправят, Еми дори и да не стане, поне човека опита да ме успокои, супер. Hug

Таш - разби ме с тази содена пита, страхотно изглежда, предполагам и не само!?! Ти си супер мама, стига издребнява в малки детайли....,
Дианка Hug Hug Hug  bouquet
Сладур - спорен ден и от мен!  Stop  bouquet Peace
Юлче от Плд - здравей, кога си  идвате?

# 264
 Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers SunflowerЗдравейте, искам да се извиня, че не пристигнах на срещата. Вчера  към 13.00 се обадих на бавачката да не идва да гледа Лильона, защото вече ми беше много лошо. Гадене, болки в очите и всеобщо неразположение. До последно смятах да съм с вас, но на края просто ми се стори, че наистина няма да се справя. Много ми е мъчно, защото много исках да си побъбря и да се видим. Тази среща ми беше единствената в програмата релакс и удоволствие. Дори на бавачката се обадих в последния момент. Sick
РАДВАМ СЕ, ЧЕ СТЕ СИ ИЗКАРАЛИ СУПЕР. Simple Smile
 Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower

# 265
Юлинке,  newsm78 виждаш ли колко умно се чеша  Whistling То около Метро не знам да има нещо подходящо за среща  Crazy Я, най-добре да си направим среща някъде другаде, на някое хубаво  местенце , а? Той Сашо така или иначе вече си е подготвен за срещата, така че няма мърдане  Mr. Green Само ще ви помоля  вие с Баксиска да решите къде , че така ще се чувствам по-спокойна, че не ви задължавам да идвате еди къде си заради мен  Rolling Eyes Ей, как прехвърлих топката само  Whistling Бакси, пиши и на теб кога и къде ще ти е удобно  Hug

Ташинко, невероятно си се справила  lovekiss Питката изглежда невероятно  Heart Eyes Не можеш ли да ни качиш клипчето някъде, да го изгледаме  Praynig
Да ти е жив и здрав Слави! Много да ви обича, глези и радва!  Heart Eyes
А този букет защо ми го връчи , да се чудя откъде да взема ваза да го сложа  newsm78 Нали знаеш, че Сашо не ми подарявам цветя, та и вази си нямам. Просто няма смисъл  Crossing Arms  Crazy

Тотонто, скорошно оздравяване  Hug

П.п: Таш, тази снимка ми е направена веднага след срещата ми със Сончето през Лятото и затова ми е страшно мила  Heart Eyes Някакси ме зарежда с енергия и ми носи спокойствие  Heart Eyes

# 266
Таш,Жу, ми а де...и аз това се чудя, какви са тези обучения..я да видя взел ли си е червените боксерки Thinking Ако ги е взел, не е добре работата  Joy

Таш, да ти е жив и здрав мъжа, много да ви глези и да ви обича!  bouquet Добре, че не пуснах снимка на моята питка, срам ,срам  Embarassed Ама беше вкусна. Grinning Честито щъкащо детенце. Hug

Гале, дано бързо оправят количката. Wink

# 267
Ехо,здравейте!
Благодаря за пожеланията ви за успешен старт Hug Бързо влязох в ритъм,въпреки,че има много нови неща,ама ще му свикна Wink
Таш какво не ти харесва на питката? Ти си професионалист бе Crazy Чудесна е! Аз моята добре,че не я снимах Blush Сашко ще е по стъките на майка си май Wink
Гале абе аз не разбрах,че количката вие повредена Thinking,ама от опит знам,че трябва да досаждаш до откат,иначе ще си чакаш доста Twisted Evil
Дианче Ивата пък е забравила да казва "мама" в последно време Crossing Arms Ази викам кажи "мама",тя си знае"баба" Crossing Arms Поне се научи да показва на колко годинки е Flutter
Дита тая работа с обучението не е чиста Thinking,той не ходи ли наскоро пак,направо съмнителен става вече Mr. Green
Роси аз не разбрах ти сега от Пловдив ли пишеш newsm78

Айде да приключвам,че да не нахалствам от първия ден още,ама пусто краста бе Mr. Green
Много ми липсва гушкането следобед с мойто мишленце Cry

# 268
Сладур, честит първи работен ден! Дано ти върви по вода нататък.
Не Росито пише от Пловдив, а аз. Но тя ще идва в Пловдив утре.

Роси, ами на мен и в центъра ми е удобно, и в Тракия. Значи аз прехвърлям топката на Бакши, защото зависи от нея - дали има на кой да остави Ангел. Ако каже, че сме в Тракия, там сме. За мен е все тая, всякак ми е удобно, само да се видим. Ще чакам да звъннеш като приключиш с уни-то.
Иначе по диагонал на Метро има 2-3 заведения тип ресторант (на колелото след Метро се завива надясно посока Тракия), а баш срещу Метрото има една бензиностанция с кафене (но там не предпочитам, честно казано, ще се удушим). Аз след срещата ще нападна Хиполенд, имам талон за намаление (5%, цели 5%!!!!) и ще купувам биберон  Crazy

# 269
...Марианче, аз гледах филмчето newsm44 Казаха, че бебета на половин годинка могат да смятат  Grinning ...

Ами да, естествено, че могат. Една цица, две цици, нито една цица, щото са скрити в на мама сутиена. Двоично също - има цица (1), няма цица (0) или другия случай - празна цица (0), пълна цица (1). Странно е, че точно ти не си забелязала.

Общи условия

Активация на акаунт