Отговори
# 240
Завърнах сееееее  Hug Hug Hug
Когато  имам възможност ще ви попрочета и ще пиша  Peace
Надявам се,че всички сте добре,децата слушат и ще прочета само хубави новини.

# 241
ОООоооо Мерги,радвам се да те видя Hug Тъкмо се бях зачудила къде изчезна,не бях разбрала че си някъде Blush

Чудна срещичка,всички сте умопомрачително готини  bouquet

# 242
  • София
Нещо съм си прецакала апарата и съм го сложила на някакъв странен режим  Thinking и снимките не стават, но пускам една обща снимка от срещичката за протокола - http://www.picvalley.net/u/1284/1069601148.JPG. Аз лично си прекарах много добре в чудна женска компания. Най-после и с Катюшата се видяхме като хората, сладуранка е тя. И Жу излезе сериозна, въреки неразположението  Hug А Тони на Лучи се държа като истински дженти и 3 часа стоически издържа в количката, мамин сладък  Heart Eyes Ето го и него - http://www.picvalley.net/u/1339/685895826.JPG. Утре ще гледам да пооправя снимките и да ги кача в албумчето.

Аз съм си все така на ремонтна вълна, а и в работата имам доста предновогодишни задачи. Утре ще водя Василия на лекар, защото дупето й така и не се оправи и явно има някакъв по-сериозен проблем, отколкото си мислех Sad Дактакорт-а не свърши никаква работа  Confused

Лека нощ и успешна нова седмица на всички!

# 243
  • Хасково
Пак съм аз...
Стела повърна  Sick Изпи си млякото преди да заспи, спа 20 мин., събуди се с рев, не можах по никакъв начин да я успокоя и някрая повърна... НО виновен е баща й  #Cussing out, пак й даваше шоколад и наденица. Не знам мисля си, че е от това. Дано не е нещо сериозно Praynig дадох й
Панадол, за друго не можах да се сетя. Имам и Вомистухил (така ли беше  newsm78), ама  не посмях да й го дам, като не знам от какво е предизвикано повръщането... Уф дано всичко е наред, че съм сама тази вечер и .... Абе, всичко ще е наред
Хайде лека от мен Heart Eyes

# 244
  • София
Здравейте!

Митко има температура над 38 градуса и му давам сиропче. Вчера и особено днес е много сънлив и постоянно дреме или спи. Също така е залепен за мен, защото му е страшно дискомфортно и ако го пусна плаче жално. Така, че днес ми беше филмов ден  Grinning Това правех, докато го гушках.
 От сухите работи по крачето му е останало само едно, но е по-голямо и с груба зачервена кора. Доста време се задържа, а аз още не съм му взимала нахткерцен, че се надявах да се оправи бързо. Сега, като ходим при педи, ще и кажа да го погледне.

Момичета не можах да позная две от вас  Rolling Eyes Тази с очилата до Марианка и другата, която е на снимката с Цецето...
 Други снимки нямате ли? Разкази поне!??? Хайде, моля ви, на какво прилича това!?
Марианче, аз гледах филмчето newsm44 Казаха, че бебета на половин годинка могат да смятат  Grinning Ако някой каже от къде мога да си дърпам филмите на National Geographic ще съм много доволна, че в неделя рядко съм вкъщи.
Весе, как е Стелка? Баща и определено заслужава хокане  Naughty

# 245
Здравейте маминки!
Много хубава срещичка сте си спретнали в чудесна пицария Peace Цецето и мен ме води там Flutter Много сте готини,а Жу и Тони са героите,щото единия болен,а другия бебе,ама са издържали срещичката Hug
Скреч-на общата снимка ще ти изброя кой-кой е,въпреки,че май само Цецето съм виждала наживо то тях:
Жу(с очилата),Марианка,Лучи,Катюша,Цецето Mr. Green,Мими(май),тук една мама,която не разпознавам,защото почти не се вижда Thinking и Лилчо.Митко от зъбките ли има Т според тебе?
Весе мъжО ти е за трепане Twisted Evil Айде шоколада не одобрявам,ама по бива,но луканка #Crazy с тия жилки вътре ooooh! Дано на Стелето и е олекнало Praynig
Дес пак е много телеграфна newsm78,ама подозирам,че ще правят с Вяра коледни сладки,та затова е заета Mr. Green
Цеце абе аз малко между редовете съм чела май,на Васето дупето и е подсечено ли? Нищо не пишеш за нея,дано като се преместите малко повече време да имаш! Удивително хлапе е тя Flutter

Айде да си похваля и мойта мишка:като се удари и казвам да я цункам,за да и мине,одеве обаче си изгорих пръста на котлона и го държа и охкам и тя дойде при мене и ми го цунка и ме гали Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Оле това хлапе направо ме разплква от щастие,много ми е сладка и я обичам Heart Eyes Не остава секунда да не я целувам,сигурно се дразни вече чак.А тя мамината сутрин като си отвори очите първо се усмихва и после ме гали по лицето,сигурно защото и аз така правя като я събуждам Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Е,разбира се  доста често ме ядосва с това нейното мрънканеа и като седнем да я храня при всяко ядене си е с лъжичка ръката да бърка и тя..няма да ви обяснявам като яде супа за какво иде реч ooooh!,същ така много се налага някой път,чак изпада в истерия,ако и откажа нещо Crossing Arms Ама жива и здрава да ми е Heart Eyes

Пожелайте ми успех за утре! Почва се пак...
Лека нощ на всички! Ако мога от офиса ще ви нагледам Hug

Последна редакция: пн, 15 дек 2008, 00:03 от sladurka

# 246
  • София
Сладур, мисля че бъркаш  Simple Smile
 Според мен са така: ноемврийката с очилата, Мариана, СЕМ, втора неразпозната ноемврийка, Цецето,трета неразпозната ноемврийка, Лучи и Лилчо. Къде са Тали, Тотонто, Кремито... кой още трябваше да е на кафенце днес  newsm78

Мисля, че е от зъбките температурата, но не съм сигурна, защото излизаме на разходки навън и може да не съм го опазила от студа.
 Успех утре  fingerscrossed

# 247
Скреч май си права за СЕМ,ама верно,че и аз не съм ги виждала де,то и мен надали ще ме познаят на снимка,ако не пиша.

# 248
Скреч, филмчета на NG можеш да дърпаш от www.kolibka.com. Пробвах да намеря днешния там, но го няма. Иначе има страшно много и то с български субтитри. Досега гледах едно за близнаците и много се развълнувах. Хайде лека, лягам си.
Опа, чакайте да ви кажа кой кой е, че да спите спокойно, значи - Жу, аз, Сем, Катюша, Цецето, Мими, Лучи и Лили.  Hug Срещичката беше ВърхЪ. Надявам се да повторим след празниците (само да не притесним мъжете)

# 249
Aх ти детектив Сладурка,разконспирира ме Mr. Green првихме ама не Коледни,а просто курабийки - имаше голям мерак детето.
УСПЕШЕН старт утре!Да ти върви по вода! Hug

Весе,дано е инцидентно това със Стела.

# 250
Третата непозната ноемврийка да се включи-супер срещичка.
Разбрахме се през 3 седмици -там, на същата маса, който може да идва.
А театърът след това беше супер. Много го харесвам Мариус. Само дето досега правихме подробен анализ с едно червно вино и.....ще види утре има ли го светът или не....

# 251
Добро утро!

Браво, мамчета! Хубава срещица сте си заформили  Hug Ама очаквах да сте повече  Rolling Eyes Нищо! Следващият път  Peace

Сладурче, успешен старт днес  Hug Дано работата ти помогне да се разтовариш малко  Hug

Весе, най-вероятно повръщането на Стела е от луканката  ooooh! Нали бях писала и аз, че Сашо не успял да опази едно парче луканка от Лили и тя повърна точно по същия начин - изпи си млякото, заспа и след около 15-20 минути оповръща цялото легло  ooooh!
Хайде, дано сте добре  Hug

Скреч, дано Т на Митко не е от нещо сериозно и бързо ви отмине  Hug А това петно е крайно време да го види доктор  Peace

Цеце, дано педи ви изпише нещо за дупето на Васето, с което бързичко да преодолеете проблема  Hug

МергиHug И аз съм пропуснала заминаването ви  Rolling Eyes Хайде, пиши къде бяхте, хубаво ли прекарахте..?  Hug

Бакси,
суперррр    bouquet Ние ще тръгнем раничко, за да съм там поне до 9.30-10.00 Peace Дано успея да си свърша работата до обяд, че да не им хващам обедната почивка  ooooh! После направо отиваме към Метро, че имаме да напазаруваме някои неща. Вие с Юлето ще кажете кога ще ви е удобно да се видим - преди да направим Метрото или след  Peace То е ясно, че ще се чуваме по милион пъти пак по тел., ама ориентировъчно да знам кога ще ви е удобно, за да се съобразя  Hug

Хубав ден, маминки  Hug

# 252
Добро утро,

Може би сте се досетили,че моят компютърен вирус реши да се върне и аз увиснах уикенда с комп, но вече съм излекувана.

СТРАХОТНА срещичка сте си спретнали. Разгледах снимките и да подразня,че всички ви познах, хохохо.
Дита - страхотни неща си е избрала Мона! Честито ви прощъпулка.
Жу - как си ти?
Скреч - и в моята работа няма никой от страите ми колеги, това много ме дразни и подтиска.
Марианка - изкъпа ли се ?Как реши проблема с насапунисаната си фигура.?
При нас няма какво ново да пиша, всичко е наред, спокойна е атмосферата, с изключение на това че коликата ни се поразглоби малко, едното колело нещо му падна пружината и сега не става за разходки, звънях вчера на магазина от който я купих,че да им я носим за ремонт, но едва днес ще ми се обадят да решаваме проблема, ходихме и взехме една назаем от едната дружка, докато се оправи моята,че да не взема да изръся детето.Иначе сме по-подстригани, вчера се правихме у нас на стилист Капанов Simple Smile с мъжо.
Ники беше на гости малко на баба си и е слушкал, а мама и тати си починаха и забавляваха на кино и прияна вечеря с приятели.
Не съм купила никакви подаръци, ама не съм се претиснила де.
Започват скоро и дългите почивни дни за половинките ни, семейните празници и събирането на всички около масата, ммммм чудно!После Нова година и пак започваме от начало.

Приспах дечко и ще се помотая из нета, после ще ходим за кухнята, спорен ден ви желая!

# 253
Айде, бе, маминки, къде е кафето?

Ние си изпратихме татито на командировка във Велинград. Уж на обучение ама навзе бански за басейна, анцуг за фитнеса, хммммм...не ги знам тия съвременни обучения  Thinking Laughing

Страхотна среща, дано се класирам за някоя следваща. Wink

Скре4, Веси, като чуя за болни деца и настръхвам. Дано е нещо безобидно и днес да са добре малките палавници. Hug

И аз гледах вчера филмчето за бебетата, впечатляващи неща казаха. Simple Smile А сега съм стиснала гсмто и чакам за новина от моята приятелка, секциото й е днес. Heart Eyes

Сладур, много сладко описваш Ивче, напомня ми на моята глезана. Heart Eyes Сега се е научила като й кажа - ела, мамо, гушшш... и тя се навира и натиска в мен и се усмихва едно благо. Инатче и тя проявява, даже си тръска едно нервно дупето като иска нещо на момента. Дечица, такива са  всички, да са ни здравички. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Лек ден! Hug

# 254
  • Хасково
Добро утроооо!!!
Дита мерси за кефенцето  Hug Имам нужда, събудих се с ужасно главоболие и с ужасен МЦ. Бях като заклано прасе Sick Сори за обяснението Embarassed

Стела е добре. Спа спокойно, не е връщала Sick Явно е от наденицата Crazy Не се размина скандала на баща й #Cussing out

Отивам да пия още някакво хапче и да полегна. По-късно пак ще ви нагледам Hug

Общи условия

Активация на акаунт