Отговори
# 225
  • София
Здравейте. Само за напомня, че за утре часът е 14 - имаме резервация и ви моля да сте навреме там /освен тези с уважителни причини/. Засега закъсняващите са Креми, Мими и Таш. Аз ще съм точна, както винаги, и се надявам да не съм паднала пияна под маса, наредена за 15 човека, докато се появи някой  Peace

Днес купих и боите за новата къща, едни цветове съм заформила, мани-мани.....  Crazy Какво ще излезе - не знам! Надявам се крайното изпълнение да се доближава поне на 50 процента до първоначалния ми замисъл...

Ужасно съм изморена и ми се спи. Утре с Васи сме на РД преди обяд, а днес забравих да взема подарък  ooooh! Та ще ставам рано, че да свърша и тая работа  Tired

Пожелавам ви спокойна нощ!

# 226
  • София
Здравейте!

Аз останах с впечатление, че днес трябваше да бъде срещата ви  Rolling Eyes . Нищо. Утре да си изкарате страхотно!

Днес ходих пеша от Софийски университет до НДК  ooooh! После отскочих до заведението, където работех. Там не е останал никой от колегите, с които се познавам и има драстични промени в интериора и менюто. Ох, пак ми се работи, ама тия пусти ясли  Close
Утре пак ще се търкулна до центъра. Хубаво е да излизаш извън дома и да има с кого да си лафиш, ама аз съм само до излизането. Какво да се прави, като не завързвам лесно приятелства  Rolling Eyes

В понеделник ще махам бенки, но Коце каза, че само две ще плати, а аз исках повечко, ама хайде няма да нахалствам много. Другата зима пак  Mr. Green

Па сам
Е**** м****** - гола съм, студено ми е и съм сапунисана. Спряха топлата вода точно докато бях под душа. Знам, че правят ремонти по тръбите, ама не е ли редно една бележка да драснат?  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
smile3532 smile3532 smile3532 rotfImao rotfImbo

Креми, не се шашкай за сока на малкото бебче. В една българска книга пише:"Може да предизвика колики. Ще се наложи да ги изтърпите. В краен случай го спрете"  #Crazy SickНищо чудно скоро лекарката да и каже, че кърмата не стига  Wink . А Комшийката ми даваше на 3месечния си син шоколадче да смуче, че му било готино  Whistling . И въпреки, че лекарите и казали, че се налага секцио по спешност, тя отказала, защото майка и и етърва и и казали, че за да разбере какво е да си майка трябва да се мъчи  Tired .

# 227
Добро утро!

Маминки, пожелавам ви една незабравимо страхотна среща днес  Heart Eyes Дано се посъберете повечко и на време и да изкарате до късно в сладки приказки  Heart Eyes

Креми, честито момиченце на приятелката ти  Heart Eyes Сигурно е невероятно щастлива , че е девойка след двамата момъка  Party
Пък другата жена дано се вразуми и спре сокчетата на горкото детенце  Confused

Деска, честито ви посланик  Wink

Ооо, Цецинко, ще показваш пребоядисаните стаи  Hug

Скреч, ако живеехме в един град, сигурно щяхме да се открием, че и аз трудно завързвам контакти  Rolling Eyes

Весе, и аз съм от извратените, които смятат, че е добре детето да се ошари с време  Crazy Много ме беше яд, че само Ицко не се беше ошарил, когато цялата градина пламна, ама още на 3-тия ден вкъщи се ошари, та се успокоих  Sick Децата по-бързо и лесно се справят с болестите, а Ицко дори не ми вдигна Т  Peace Мисля си, че по-голямо дете се опазва по-трудно да не се чеше  newsm78 Абе, дори и да се ошари Стела, поне ще сте я минали едната шарка. Дано да е леко  Hug

Юлинко, Сашо вече знае, че ще се срещаме някъде около Метро  Hug Само че не знам кога ще стане, защото нямам представа колко време ще се мотая в Уни  Rolling Eyes Бакси, на вас удобно ли ще ви е? Дано се разберем нещо  Hug

Хубав ден, маминки  Hug

# 228
Хубави емоции,весело изкарване на днешната женска среща!

Роси,става.

# 229
  • София
Цеце, как се казва заведението?
И Мими няма да идва ( Маруся де ) , та ще съм сама.

# 230
  • София
Привет,

Вчера не успях да пиша, но съм болна. Имам Т и зверско главоболие,направо като си мръдна главата и имам чуството, че слон ме е стъпкал. Сега изпих една шепа лекарства и се надявам да ме поотпусне и да успея да дойда в 2 часа поне за малко.
Лучка, честит ти имен ден на патерици  bouquet
Дита, браво на Моната, добре се е ориентирала Simple Smile

Ох, ще си полегна, че едвам издържам да гледам монитора Sad

# 231
Весело изкарване на срещата!
Аз днес ще се отдам на коледни приготовления. На обяд ще печем с Калина меденки, а следобяд ще правя коледен кекс.
Ако Елица позволи, може и да украся къщата. Малко е крива тези дни, но е избил и единия й кучешки зъб, а и втори кътник напипвам, съвсем скоро явно ще пробие и той.
Лек ден на всички и чао!

# 232
Здравейте момичета!
Всички май сте на срещичката,много е пусто тук Rolling Eyes
Жу пожелавам ти да се справиш бързо с вируса!!! Hug
Весе какво е положението при вас?
Дита тая твоя Момонка е такава сладка бузанка Heart Eyes Да ти е жива и здрава бъдещата посланничка/певица Hug
Скреч и аз чак толкова лено не завързвам приятелства,познанства да,ама не общувам със всеки Rolling Eyes

Аз готвя в момента,опитвам с епоне две манджи да направя,че хич не се виждам като се върна в 20.00ч. тепърва да готвя Outta Joint
Ивчето си има ново занимание-въртящия стол пред компа,само не знам с баща и как ще го разделят Mr. Green Сега ще ви пусна снимка,ако знаете само какви розови бузи и бутчета е вързала,не си личи на снимката,ама наораво си е станала пухче Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes не мога да спра да я гушкам и целувам,а и тя от време на време ме гали с ръчичка и вика" О,ооо" Heart Eyes

Последна редакция: нд, 14 дек 2008, 12:46 от sladurka

# 233

Здравейте момичета!
Всички май сте на срещичката,много е пусто тук Rolling Eyes
Жу пожелавам ти да се справиш бързо с вируса!!! Hug
Весе какво е положението при вас?
Дита тая твоя Момонка е такава сладка бузанка Heart Eyes Да ти е жива и здрава бъдещата посланничка/певица Hug
Скреч и аз чак толкова лесно не завързвам приятелства,познанства да,ама не общувам с всеки Rolling Eyes

Аз готвя в момента,опитвам се поне две манджи да направя,че хич не се виждам като се върна в 20.00ч. тепърва да готвя Outta Joint
Ивчето си има ново занимание-въртящия стол пред компа,само не знам с баща и как ще го разделят Mr. Green Сега ще ви пусна снимка,ако знаете само какви розови бузи и бутчета е вързала,не си личи на снимката,ама наораво си е станала пухче Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes не мога да спра да я гушкам и целувам,а и тя от време на време ме гали с ръчичка и вика" О,ооо" Heart Eyes

# 234
Кажете сега как да намерим филмчето, дето го изпуснахме  по БТВ-то - Наука за бебетата. Търсих в Замундата и в Арена, ама Тцъ

# 235
Ами в сайта на БТВ май го има,ако не се лъжа.И аз го изпуснах.В Netera?

# 236
  • София
В нетерата вече няма БТВ. Дори във клюкарника на форума има тема, но още никой не е казал някъде да е качено. Проверих и във Вибокс-а

Качвам снимките от днес  Laughing

ПС Готовооо! http://www.snimka.bg/album.php?album_id=318699

Последна редакция: нд, 14 дек 2008, 19:29 от katiousha

# 237
Ами и аз проверих където се сетих ама никъде го няма.Само мога да ви подразня,че се чух с майка,на която й бе заръчано да го гледа и каза,че било интересно.Ама даже и да не го гледаме,изобщо не съжалявам,че съм го изтървала.Срещичката беше Идеална почти.Щеше щастието ми да бъде пълно и ако и аз бях без дете,ама......няма как. ConfusedНищо!Другия път!

ПП Катюш ама бива ли значи твоя фотоапарат да ме прави толкова дебела WhistlingКато се изключат мойте снимки,всички останали сте СУПЕР

# 238
  • София
Абе, Лучи пак гледаш на кривия монитор - поръай на дядо Коледа нов  Wink.  У нашТа тумба лоши Ора нЕмаме  Naughty .

# 239
  • Хасково
Здравейтеееее!!!

Браво отново за срещичката  smile3501 Страхотни сте!!! Еййй Лучи, ама бива ли такива работи Crazy Естествено, че С теб снимките са хубави, както и останалите присъстващи.  love001

Сладурче Hug Утре ли е първия работен ден  newsm78 Пожелавам ти успех. И със сигурност ще се справиш  Peace С всичко!!!

При нас всичко е наред за сега. Дано успеем да удържим фронта и да не се ошарим, че някак още не ми се иска ... Малка е, има време и през това ще минем... А племеника е заразен май вече, кашля и има Т Cry
Не ми тече нещо мисълта... Оставих Стела с една кутия с евтини дрънкулки-бижута и се занимава вече повече от 30 мин  ooooh! Това не се е случвало от много време.... Вече започна да си обикаля сама из къщи стига да някаква цел и започва да се хили и си вика "Бавооо"  bowuu В говорните умения с всеки изминал ден напредва и направо ме изумява понякога какви думички знае, чак се чудя аз ли съм я учила Mr. Green

Ми не знам какво друго да пиша. Желая ви лека и спокойна вечер   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт